Šta je novo?

Supernova (2024)

Danas vidim da mi je racun povecan za 56 dinara, koristio sam paket samo za internet gde su mi dodali besplatnu televiziju super plan 2l, ali kako vidim nisu mi povecali brzinu neta bila je 120/15 a tolika je i sad.

e viids to je problem msm dobro vi ste tu godina ne pratite te informacije
po zakonu 131 od 1 marta poovecanje cene imali ste pravod na raskid ugovora ali vi eto niste znali dobro za 500din je nista pakti su dizali se do 1800+ dindzi tako da je 500 ok,
***a ima na njihovom sajtu sve
Gde pise da ja imam obavezu da proveravam njihove objave?
Jesu li mogli da posalju uz racun ili na mejl?
I ja sam na tarabi napisao da raskidam ugovor zbog poskupljenja.
Kad i ako stigne uvecan racun tad idem u poslovnicu i galamim i raskidam.

Gde pise da ja imam obavezu da proveravam njihove objave?
Jesu li mogli da posalju uz racun ili na mejl?
I ja sam na tarabi napisao da raskidam ugovor zbog poskupljenja.
Kad i ako stigne uvecan racun tad idem u poslovnicu i galamim i raskidam.
Da ti kazem da ce mnogo da se podatrese,bio i ja skoro.

Ljudi šta je ovo, nisam obavešten ugovor mi je 2 godine u martu je prošlo godinu dana. Na super net najnižem paketu, koji plaćam 1499,00 din. Juče mi stiglo da platim 1836,00. Kako je to moguće?

Ljudi šta je ovo, nisam obavešten ugovor mi je 2 godine u martu je prošlo godinu dana. Na super net najnižem paketu, koji plaćam 1499,00 din. Juče mi stiglo da platim 1836,00. Kako je to moguće?
I zbog čega sada pitaš nas?

Da li bi mogao neko ko je pravnik da protumači da li je ovo po zakonu i da li imamo pravo na raskid ugovora obzirom da nismo jasno i nedvosmisleno obavešteni o nastupajućim promenama?

Meni je čudno to što mi je, pored toga što je račun uvećan za nekih 300 i nešto dinara, deo meseca obračunat po starom paketu a deo ponovom (pogledati prilog).

Prilozi

• supernova.png
    supernova.png
    55 KB · Pregleda: 81
Pa još sam pod ugovorom od 1499, pitam jel to neka greška ili to svima. Nisam obavešten niti usmeno niti pismeno. Ta cena (1836,00 rsd) je nakon ugovorne obaveze a moja traje još godinu dana.

Pa još sam pod ugovorom od 1499, pitam jel to neka greška ili to svima.
Dolaziš na forum samo kada imaš neki problem, da si redovno pratio na času znao bi da sledi poskupljenje koje nigde nije objavljeno i da si imao pravo na raskid UO bez penala... Ovako ne znam šta da ti kažem.

Dolaziš na forum samo kada imaš neki problem, da si redovno pratio na času znao bi da sledi poskupljenje koje nigde nije objavljeno i da si imao pravo na raskid UO bez penala... Ovako ne znam šta da ti kažem.
Druže smiri živce, ovde smo da jedni drugima pomognemo i odgovorimo na postavljena pitanja ukoliko želiš, mogao si samo da ignorišeš moje pitanje. Možda neko nema vremena da bude tu i prati temu...

Nisam ja nervozan i nemoj se sekirati za moje živce nego prelistaj temu i dobićeš odgovor na pitanje koje je do sada postavljeno 100 puta.Uostalom to i piše u pravilima ovog foruma koje verovatno nisi ni pročitao.

Bilo je obavestenje na sajtu i u SMS-u (doduse ne jasno) pocetkom februara da do kraja feb imas pravo na raskid bez penala.

Bilo je obavestenje na sajtu i u SMS-u (doduse ne jasno) pocetkom februara da do kraja feb imas pravo na raskid bez penala.
Nadam se da si na ovo mislio.

"Od 01.marta tekuce godine vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude. O aktuelnoj ponudi se mozete dodatno informisati na sajtu mts.rs. Vas MTS."
Samo ne znam na kom su me paketu prebacili jer nema tog cenovnika sa tom cenom. Ne nalazim na supernova sajtu sa migracijskim paketima. Niti sam dobio neke dodatne pogodnosti.

Nadam se da si na ovo mislio.

"Od 01.marta tekuce godine vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude. O aktuelnoj ponudi se mozete dodatno informisati na sajtu mts.rs. Vas MTS."
Samo ne znam na kom su me paketu prebacili jer nema tog cenovnika sa tom cenom. Ne nalazim na supernova sajtu sa migracijskim paketima. Niti sam dobio neke dodatne pogodnosti.
Zavisi sta si imao ,ja duo 2l ,sa 200,na 400 mb i tv max.Evo Mr Cojke bas izbaci tabelu ,pa se pronadji

Očekuj sledećeg meseca račun 2199 dinara. Malo kasnije ću objasniti tačno zašto.

Super, ali ništa se ne poklapa sa trenutnim zaduženjem, taj cenovnik sam video ranije. Paket Super Net.
Hvala svakako.
Ovako, na osnovu specifikacije iz računa koju si poslao, za mart mesec ti je naplaćeno:
  • Super Net (UO24) - mesečna cena 1599 dinara i brzina 50/5 (kod tebe uz promociju 120/15) - 16 dana.
  • 2023v2_Super Net (UO24) - mesečna cena 2199 dinara i brzina 50/5 (kod tebe uz promociju 120/15) - 15 dana.

Od sledećeg meseca si na:
- 2023v2_Super Net (UO24) - mesečna cena 2199 dinara i brzina 50/5 (kod tebe uz promociju 120/15).

Uglavnom, sledeći račun i svaki ubuduće do kraja UO biće 2199 dinara mesečno.

Koju si brzinu imao na tom paketu
50/5 koaksijalni net... Nažalost monopol MTS-Supernova drži u mom delu BG i nemam drugih mogućnosti.
@poglavicas
Nema promocije nikakve stara cena 1499- nova mart 1836... brzine stare. Ako još povećaju cenu na tih 2199, to je onda uvećanje 700din, bravo im ga.
Uzgred nisam dobio na mail račun, samo sms...

Poslednja izmena:
Evo racuna, ko ovo rastumaci svaka cast. Jasno je da je odprilike oko 22 dana po starom a 8-9 dana po novom paketu.
Tako ispada 2200-2300din za mesec dana, manje više.

Prilozi

• rac.jpg
    rac.jpg
    56.2 KB · Pregleda: 63
@djalf koliko ti je do sada bio račun pa da ti preračunam tačno i napišem kolko ćeš od sledećeg meseca plaćati.

Koristim tv uslugu Super tv plus paket imam karticu na tv, da li sa ovim paketom imam mogucnost gledanja i online kao fazon eon kod sbba ako neko zna?

@djalf
25 dana na paketu Super PLAN 2M sa mesečnom cenom 1999 dinara
6 dana na paketu 2023v2_Super PLAN 2M sa mesečnom cenom 3299 dinara.

Od sledećeg meseca ako si na 2023_v2 Super PLAN 2M paketu ideš na 3299 dinara.

Koristim tv uslugu Super tv plus paket imam karticu na tv, da li sa ovim paketom imam mogucnost gledanja i online kao fazon eon kod sbba ako neko zna?
Ne. Za takvu uslugu moraš imati internet.

Nema mi logike da je toliko, ja sam dobio TV dzabe na dve godine, trebalo bi da bude 2600 samo za net jer sam to imao inicijalno (100Mbit), on toliko kosta.

Ja sam ih pitao na Fejs da li ostaje pogodnost i rekli su da ostaje:
"e sad pitanje, da li ja od 1.3.2024. plaćam samo veću cenu paketa (2600din) a TV mi ostaje besplatna?"
Odgovor je bio:
"Obaveštavamo Vas da se ostvareni benefiti neće menjati od 1.3.2024. godine."
Videcu, ako je racun veci cimacu ih, tako je bilo i sa prvim racunom kada sam dobio tv dzabe trebalo da bude 2000 a stiglo 2200, ispravili racun i poslali nov.

Moguće, ja tumačim na osnovu naziva paketa iz specifikacije, ako je tako, plaćaćeš 2600 dinara mesečno ubuduće - do kraja UO.

ako mislis na app da mozes naravno mislim da je 3 ili 5 uredaja zavisi ja mislim koji paket koristis
za logovanje koristis tvoju email adresu koju si dao pri potpisivanju ugovora i kao sifru koristis sifru korisnika koja je takode u tvom ugovoru

Nazad
Vrh Dno