neka me neko ispravi ako grešim, ali ovo gore piše Account kad nisi ulogovan a kad jesi onda stoji tvoj username, tipa "Hi, xxxx"Pre par minuta ulogovao se na AliEx da 'pokupim' 40 coin-a koje daju svaki dan. Kliknem na collect (kao i poslednjih 64 dana), i umesto da mi tih 40 coina budu pridodati vec sakupljenom iznosu, dobijem malu pop-up poruku:
![]()
Jel' imao neko istu situaciju, i da li je to to kasnije omoguceno?
Mislim, kakav sad 'to protect the security of your account'?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $26.25 70% Off | Gamepad Wireless Gaming Controller Machenike G5 Pro Elite Hall Trigger Joystick Mecha-Tactile Buttons For Switch PC Android IOSMoze link?
Dzabe mu to kada postarina 90 dinara 😂 razmazili nas ovi kinezi i navikli da placamo po 10-15 dinaraHvala.
Evo jeftinih krpa.
![]()
30x30CM Car wash Towel supplies microfiber towel cleaning washing accessories auto detailing cloth Home Kitchen supplies - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Koji grad tj. koja carina?
Mislim da ovo čak može i da se prijavi jer je prebacio cenu predmeta na poštarinu pa njegov oglas uvek ima bolju poziciju u pretrazi...Dzabe mu to kada postarina 90 dinara 😂 razmazili nas ovi kinezi i navikli da placamo po 10-15 dinara
kako si uspeo da dobijes tu cenu? 😂
Izvalio sam u medjuvremnu, izgleda da je Sale uhvatio poslednji vozMislim da ovo čak može i da se prijavi jer je prebacio cenu predmeta na poštarinu pa njegov oglas uvek ima bolju poziciju u pretrazi...
Odeš na stranicu te prodavnice i ponudi ti kupon od 1$ za kupovinu preko 1,01$, zapratiš stranicu, uzmeš kupon...
Gresis.neka me neko ispravi ako grešim, ali ovo gore piše Account kad nisi ulogovan a kad jesi onda stoji tvoj username, tipa "Hi, xxxx"
Nemoj da potpaljujes vatru, twister ne koristi Aliexpress app zato sto ima instaliranu app od banke^ Meni se dešavalo za neke druge stvari i ko zna šta znači. Što ne uđeš preko aplikacije, tamo se dobija 70 coins-a?
Dobro 'brate', ja rekoh da ne pocinjemo opet ovu temu koju smo imali u 'onom' topic-u, ali ti ne mozes da se uzdrzis, izgleda.Nemoj da potpaljujes vatru, twister ne koristi Aliexpress app zato sto ima instaliranu app od banke
Da li je možda neko uzimao ono pametno zvono s kamerom? Imate li neku preporuku koje izabrati?
Meni je stigao na carinu juce, videcemo sta ce reci GPC NS.Stigao. Bez carine i bilo kakvih troskova.
To protect the security of your account, your request can't be processed at this time
Dear Customer,
Thank you for contacting AliExpress regarding order.
Upon checking, please note that if the system detected any potential risk, you may be rejected in the system to get the reward. Please rest assured that we always have various activities on our website. You are welcome to join other activities on our website to get more products with discount. Thanks for your support to AliExpress!
Your understanding and cooperation is highly appreciated and we hope you have a great experience shopping with AliExpress.
Best regards,
AliExpress Customer Care
opet neki zastoj u posti, od februara mi ne stizu stvari
Nesto drugo je ovde po sredi. Jer pre pola sata sam se ulogovao i (naravno) pise da sam prekinuo 64 day-streak i da pocnem ponovo, i nudi da pokupim 20 coin-a. Znaci 'juce' nisam uspeo zbog ko zna kojih problema na Ali-u da pokupim 40 coina. Kliknem da probam tih 20 coin-a da pokupim, i dobijem istu poruku.
Sad' kada sam video ovu ^ gore tvoju poruku, padne mi na pamet da se izlogujem i ugasim browser (koji obrise automatski cookie po gasenju). Zatim sam vratio rucno sat unazad za sat vremena, i ponovo se logovao na Ali. Kliknuo na 'collect' i.... 'nista'. Opet ista poruka:
U medjuvremenu tj. oko 4 sata rano jutros od Ali-a stigla poruka na mail (otprilike 3 sata nakon mog chat-a sa AE customer service-om):
Sad', rekli su mi prilikom chat-a da cekam 1-3 radna dana. Ne znam da li ovu poruku da im shvatim kao njihov 'odgovor' ili je to samo 'temp' odgovor dok oni nesto proveravaju.
Nesto mi se cini da je to njihov definitivan odgovor, sto me naravno prilicno iritira.
Niti sam nesto petljao, niti koristio nalog na drugom uredjaju, nisti bilo sta sumljivo radio. Svaki dan se logovao da bih pokupio te coine. Prosto, normalno sam koristio AE.
Ali, objasni ti to kinezu, gde mu ti pricas jedno a on ti prica drugo i tako u krug. Kada mu konacno objasnis i on kaze da je razumeo i da ce poslati 'prijavu' da AE tim proveri o cemu se radi, dobijem na mail poruku sa odgovorom kao da smo pricali u vezi skroz neke druge teme.
No dobro, cekacu ta 3 radna dana, ali mi nesto govori da se nista nece promeniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari