Не може,само мулти,видиш и сам ако нема опције онда не може.Upravo su stornirali i drugu uplatu...
Da li i na obicnim bankomatima moze da se uplacuje novac na racun ili samo na visenamenskim?
Smorih se pre neko vece, kad sam provalio da kod mene nema visenamenski uredjaj/bankomat....
Reagovao sam što su mi povukli 3000 umesto 2500, da bi posle par minuta otišlo i to. Ukapiram da je neko pre toga prijavio i čekao da uplate koliko me je sledovalo.Cekaj vi ste ladno prijavili ovo haha 😂😂😂
Nisam isao do bankomata, tek otvorio iRacun...Не може,само мулти,видиш и сам ако нема опције онда не може.
Meni klinci baš tukli dinu za sladoled i sokove ovih dana i sve stizalo u sekundi. Takođe i za neke uplate preko što sam imao je prvo stizala notifikacija pa sms tek dosta nakon toga.Je l zna neko zasto mi ne stizu notifikacije sa app-a? iphone je u pitanju, u podesavanjima su mi ukljucene notifikacije, kao i u samom app-u.
Meni klinci baš tukli dinu za sladoled i sokove ovih dana i sve stizalo u sekundi. Takođe i za neke uplate preko što sam imao je prvo stizala notifikacija pa sms tek dosta nakon toga.
Isto iPhone. Sve ok i sa aplikacijom.
Meni se dešavalo da ne legne odmah sa AIK banke, ali bilo je zbog kliringa. Možda je do te druge banke nešto.
Mada čekam platu, ali kod mene je uvek mešu zadnjima znala da legne.
Blagodarim. Kratko i jasno.@Würstchen
Pročitaj više o tome u odgovarajućoj temi, evo malo da ti olakšam:
Master devizna u Erste banci (3,5€ jednokratno) ili Visa internet u Poštanskoj
O Visa Internet kartici (Cena, Depozit, dodavanje u GPay)
Opcija prenosa iz Rajfajzena ka namenskom računu dinarske Visa internet kartice (bolji mBanking)
Postoji, čeka se 3-5 radnih dana, retko duže. Devizni Virtuon, dinarski ne znam dali još postoji.Je li neko skoro trazio i dobio Virtuon karticu Raiff.banke . Postoji li jos to?? Ako jeste koliko se ceka.
Da odgovorim samom sebiPrvo da pozdravim sve dobre ljude ovde, pošto sam novajlija... Ako još neko ima onaj link od Raiffeisen banke da preporuči prijatelju za otvaranje računa, nek mi pošalje privatnu poruku. Sve najbolje i svako dobro... Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari