- Učlanjen(a)
- 12.07.2013
- Poena
- 195
Dencun update je smanjio znacajno cenu gasa na L2 mrezama, ali na mainnetu su jos uvek jake cene.Sta je sa eth updejtom.? Da li se smanjio gas fee?
Dencun update je smanjio znacajno cenu gasa na L2 mrezama, ali na mainnetu su jos uvek jake cene.Sta je sa eth updejtom.? Da li se smanjio gas fee?
Zvao sam Aik banku, kazu da nije moguca kupovina kriptovaluta preko njihove kartice. To mi je malo cudno, jer sam preko provajdera Banxa (onaj koji ima najvecu proviziju) uspeo da kupim za 50e Eth.Bolje crypto12 nego ECD, mislim da imaju bolji rate
Probaj Mobi BankuZvao sam Aik banku, kazu da nije moguca kupovina kriptovaluta preko njihove kartice. To mi je malo cudno, jer sam preko provajdera Banxa (onaj koji ima najvecu proviziju) uspeo da kupim za 50e Eth.
U svakom slucaju, koju banku preporucujete za kupovinu preko binance-a, pa da odem i otvorim devizni racun?
Oni su prva banka koja je krenula sa zabranama.Probaj Mobi Banku
ovo nije slučaj kod mene: mobi radi godinama bez ikakvih problema isto kao i Raj. doduše Cex.io je bio u pitanju, koji više ne koristim.Oni su prva banka koja je krenula sa zabranama.
Bukvalno bilo koju drugu, samo ne Mobi.
Zvao sam Aik banku, kazu da nije moguca kupovina kriptovaluta preko njihove kartice. To mi je malo cudno, jer sam preko provajdera Banxa (onaj koji ima najvecu proviziju) uspeo da kupim za 50e Eth.
U svakom slucaju, koju banku preporucujete za kupovinu preko binance-a, pa da odem i otvorim devizni racun?
NIje ni kod mene.ovo nije slučaj kod mene: mobi radi godinama bez ikakvih problema isto kao i Raj. doduše Cex.io je bio u pitanju, koji više ne koristim.
Ali ECD.rs radi sa ove dve punom parom (doduše to je dinarsko).
Hvala. Vec sam pokusao na p2p, ali nisam bio bas siguran sta radim, pa sam odustao. Pretpostavljam da moram neki tutorijal pogledati.Ma rekao ti je čovek gore, s tvojim dinarskim računom kupiš bez problema preko Binance P2P, nemoj da se uopšte mlatiš dalje i placaš provizije bilo kome.
Ako nisi komforan sa p2p kupovinom, na mobilnoj Binance app radi opcija Buy with EUR u kombinaciji sa Visa karticom Intesa banke vezanom za dinarski račun.Hvala. Vec sam pokusao na p2p, ali nisam bio bas siguran sta radim, pa sam odustao. Pretpostavljam da moram neki tutorijal pogledati.
Tacno tako, ne bih ja njih nista pitao, nego posaljes i ako prodje to je to, moze da prodje ili ne, ako prodje, nista te dalje ne interesuje.Mislim da to nije uopste njihov problem sta kupujes vec izdavaoca kartice (Master/Visa).
Lepo kupis i ne pitas ih nista.
Još ti je povoljnije da odradiš sa našim proverenim članom Scorpy. Pročitaj pod razmena kriptovaluta.Evo sad sam uspeo da odradim p2p, ali mi je najpovoljniji bio 119 rsd za 1 usdt. To mi nesto mnogo, ako je moja racunica dobra, ispade 10 posto fee. Ali sam odradio za 100 usdt, cisto da odradim. Ako je 2% fee kupovina direktno sa intesine kartice, to je mnogo povoljnije.
Ma znam nego svadjam se sam sa sobom u glavi al naglasSAD tako funkcionišu. Ni Federalnim rezervama ne upravlja država, već privatnik. Ne postoji nijedna državna informaciona kompanija (novine, tv, raido). Nije ovo pomeranje nikakvo čudo ni presedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari