zamzung
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 305
izvor-> Agencija za bezbednostNajnovijim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima („Službeni glasnik RS”, br. 41/09, 53/10, 101/11, 32/13 – Odluka US, 55/14, 96/15 –dr. zakon, 9/16 - Odluka US, 24/18, 41/18, 41/18 - dr. Zakon i 87/18, 23/19, 128/20 (dr. zakon) i 76/23) u članu 7. tačka 31a uvedena je definicija za lako električno vozilo (trotinet) koja glasi:
„lako električno vozilo je motorno vozilo sa najmanje dva točka, sa mehaničkim upravljačem, bez mesta za sedenje, čija trajna nominalna snaga elektromotora nije veća od 0,6 kW, čija najveća konstruktivna brzina ne prelazi 25 km/h i čija masa praznog vozila ne prelazi 35 kg“
Ne vidim što bi bio problem da se tehnička dokumentacija skine sa sajta proizvođača.Tako je, to znaci da bi trebalo da ga odneses u agenciju za bezbednost saobracaja, da oni odrade "atest" uz naravno adekvatnu nadoknadu...
ja ocekujem da ce cifra biti 5000, posto ima tndr. da ga nema 2000.Danas su udarili trotinete,sutra ce bicikle/el. i obicne/
Bice kao za kuku na autu imas atest ,ali to vise nevazi,mora novi/dati pare/
Gledam papire od trotineta i ne ulazi mi nikako u glavu što bi bilo razlike. Isti papiri kao sa sajta. Nije da ovi uz trotinet imaju neku pečat.Skines, odstampas i oni tako prime?
nije to pos`o...
Ne znam koliko bih se zezao sa skidanjem blokada i svega, 25kmh je više nego dovoljno s obzirom da nema previše staza za bajseve a i to što ima je sve ispucalo. ni bajsem nije uvek prijatno ići preko toga, kamoli sa trotinetom 😁Jedan tocak ima rupe,taj nije pogonski,provuci sajlu i vezi za nesto.Pro2 mozes da skines blokadu,ovi noviji tesko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari