To je jedan od tvojih problma, viša klasa se menja višom klasom, posle 8 godina korišćenja taj telefon se odavno otplatio i zaslužio zamenu više klase. A koliko je bio dobar LG koji hvališ govori o tome da ih više nema na mapi.Da napomenem, LG V20 je prvi mobilni sa Bang&Olafson DACom i ima izuzetan zvuk, takođe i prvi sa duplom kamerom, kad je izašao 2016, bio je mislim jedno 800e, što je tada bilo mnogo, znači, vrhunski telefon i nije čudo što i sada zadovoljava po svemu
na KPJa sam uzela note 13 pro 4g i ne znam gde da kumim maske za njega,moze li pomoc?
o jesi naporan , taj tvoj telefon je jedino jos dobar da se odnese u yetel na reciklazu kako bi se dobio neki benefit pri uzimanju novog uredjaja. sta god ti ovde pricao pisao nikog neces ubediti da je to sto ti pises istina i da je tvoj sud najbolja procena situacije. jednostavno nastavi da koristis taj telefon i super ... trista postova ti je moj lg valja ostalo ne valja . niko nije rekao da je rn savrsen ali da je bolji od svakog telefona proizvedenog pre 5 ili 10 godina je nepobitna istina !Mislim da nije to u pitanju, kp i možda još neki je bio. I da jeste, onda to znači da softwer nije dovoljno upeglan i ne radi optimalno.Naravno, da je vid presudan, ali kad uporedim prastari telefon i RN, kolko god ne video, jasnije i manje je zamorno na starom, koji ni po jednom jedinom parametru ne može ni da prismrdi novom, nebitna cena i rang, to je poenta.
Upravo, ti ni ne znaš koji model si kupio, misliš da je sve isto, nije, sve različiti telefoni sa različitim hardverom (drugačij zvuk, drugačija obrada slike itd.), ovde se ljudi lepo potrudili i prepoučuju dva modela koja valjaju. Zapeo si da porediš novu A klasu Mercedesa sa starom S klasom, kako ta nova A klasa nije bolja još se pitaš?Ergonomija je takva kakva jeste, navikao sam se na to nezgrapno postavljeno dugme za reset, a vidim da je to izgleda i na mnogim telefonima.
Loš zvuk nema veze sa cenovnim rangom, govorim o običnom razgovoru, DAC sam pomenuo onako usput.
Gužvanje oglasnika KP je očigledno sogtwerski problem, takođe i šlajfne sa kineskim slovima na Aliju, to takođe nema veze sa klasom.
Rotacija slika, ako se želi sačuvti, mora u više klikova, a na svega sa dva, plus rizik da se obriše nešto što se ne želi, jer čuva obe slike, izvrnutu i rotiranu, što je čist softwerski nedostatak i koji isto nije pitanje cene.
Čitljivost i vidljivost mogu biti i stvar ukusa ili anomalije vida, ali kad se uporedi, jasno se vidi manjkavost.
Ono što je nekad koštalo 1.000, danas se dobije za možda i 10 puta nižu cenu, a RN13 ne spada u donji rang, pogotovu ne vršni model, tako da sam očekivao više.
Tehnički, brz telefon, ne poredi se sa starim LGijem, slike i video takođe odlično, ali to meni nije bilo dovoljno, pa su prevagnule iznete mane, kome ne smetaju, ili bi se sa njima retko susretao, uživaće.
Ne znam da li je isto sve na RN13, RN13 pro, RN13 pro 5g i na RN13 pro 5g plus, ali verujem da jeste.
Na svakom telefonu moras bas da se potrudis da stisnes dugme da bi restarovao telefon. A zasto bi uopste i rotirao slike u tolikoj kolicini?LG je odradio svoje već odavno i zato je kupljen RN 13 pro, ali nije zadovoljio, što ne znači da drugi nisu zadovoljni. Da li je istina, lako se utvrdi, izbroji se koliko klikova treba da se učini da se fotogeafija zarotita za 180 stepeni i tako sačuva, 7, ako me sad drži memorija, na starom svg 3. To nije bitno većini, ali je ilustrativno u kvalitativnom smislu, isto tako glasnost i jasnoća običnog razgovora, pa napisao je čovek da telefon ima sindrom prljave slušalice, pusti se klip i uporedi glasnoća sa razgovorom, gluv bi čuo. Kineske hijeroglife preko stranice, na Aliekspresu, nemaju veze sa veličinim fonta, kao ni multplikovanje jedng te istog oglasa na kp, pored gužvanja stranica, to se dešavalo i pre nego što se klizač fonta pomerao. Rekao sam, jel loš primerak, ili cela serija, ne znam, ali 7 klika je neizbežno.
No, nebih se više zamajavao, izneo sam sve što je meni smetalo i zašto sam ga prodao, sad sam u potrazi za drugim telefonom, da Samsunzi S imaju isto na desnoj ivici dva tastera, jednako ko RN13, ali sam se naviko da nestiskam prstom restart dugme, bar neka fajda od ovog nedovršenog telefona, takođe tuđa ocena sa početka teme.
Uživajte.
meni na pro plus 5g je stigao region srbijaDa li je nekome stigao HyperOS za 13 pro plus? Da li da promenim region i koji? Izvinite, prvi put se susrecem sa Xiaomi telefonima, ne znam kako to ide.
ja sad brojao svom tel otvorim fotku edit dva klika i save, fotka okrenuta tel je rn pro plus 5gNa svakom telefonu moras bas da se potrudis da stisnes dugme da bi restarovao telefon. A zasto bi uopste i rotirao slike u tolikoj kolicini?
Ma naravno, ja sam koristio unazad par godina uglavnom Xiaomi telefone (Poco F3, 11t Pro, Xiaomi 13 Pro...) a sad i RN13 Pro Plus 5G i vrlo često sam imao potrebu za obradom slika (crop, rotacija, dodavanje nekih filtera...) i sve sam to uvek radio iz MIUI Galerije pa niti sam gubio previse vremena niti sam se previse cimao, sve u dva do tri klika i to je toja sad brojao svom tel otvorim fotku edit dva klika i save, fotka okrenuta tel je rn pro plus 5g
Ili edit ili crop i ne treba stikliraj, znaci dve stavke manje, znaci ukupno 3 koraka...😁Pa čovek jeste u pravu ne znam šta ste navalili, na miui/xyper os galeriji mora edit/crop/rotate/stikliraj/save copy. 5 koraka.
poenta je da imas milion aplikacija instaliras galeriju od samsunga ili lg ili google galery ..... i uzivas a ne da tandrces na tri strane ..... setih se sada frau gabrijele umetnickog imena seoski telegrafIli edit ili crop i ne treba stikliraj, znaci dve stavke manje, znaci ukupno 3 koraka...😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari