Kad su uzeli sebi za pravo da poništavaju kredit sa pripejd brojeva (i meni se desilo par puta) ukoliko se ne dopunjava u roku do 3 meseca a zaštitnik navodni rekao da nije moralno to što rade a ni protivno zakonima, tada sam znao da telekomunikacioni operateri imaju odrešene ruke da muljaju kako vole. Vode se računicom da sve što zakon ne zabranjuje izričito, dozvoljeno je. Ako je potrebno, doneće zakon kojim će omogućiti dodatni profit preko "ugovora na neodređeno sa minimalnim periodom trajanja". Sad imaju ugovore od 30 meseci ali ni to nije protivno zakonu jer nisu na duže od 24 meseca. A ovi dodatni meseci? Pa to je posebna novogodišnja promocija, to se ne uračunava kako mi rekoše. Ne brinite, ako vam to i dalje ne zvuči legalno, usvojiće još koji član kako bi sve bilo po propisima.@jason13
Zakon je jasan samo sto ga se niko ne pridrzava a korisnici pristaju na uslove koje im nude. I nista me nebi cudilo da dodje do izmene zakona i da operaterima se dozvoli da rade takve ucene tipa 12 meseci po 1 dinar i onda jos 18 po punoj ceni.
Nazalost nije vise ni 3 meseca nego 2 meseca. Znam nazalost jer imam jedan broj na dopunu i kada mi je potreban uplatim samo 200 dinara i pred istek pozovem nekoga samo da ne uzmu to. Ovako za svakodnevno imam Total 40 paket koji istice sada u maju pa cu morati da obnovim ugovor samo ne znam sta da uzmem sledece. A par meseci kasnije istice i hipernet pa i tu cu morati dobro da pregovaram da izboksujem najbolje sto se moze uzeti.Kad su uzeli sebi za pravo da poništavaju kredit sa pripejd brojeva (i meni se desilo par puta) ukoliko se ne dopunjava u roku do 3 meseca a zaštitnik navodni rekao da nije moralno to što rade a ni protivno zakonima, tada sam znao da telekomunikacioni operateri imaju odrešene ruke da muljaju kako vole. Vode se računicom da sve što zakon ne zabranjuje izričito, dozvoljeno je. Ako je potrebno, doneće zakon kojim će omogućiti dodatni profit preko "ugovora na neodređeno sa minimalnim periodom trajanja". Sad imaju ugovore od 30 meseci ali ni to nije protivno zakonu jer nisu na duže od 24 meseca. A ovi dodatni meseci? Pa to je posebna novogodišnja promocija, to se ne uračunava kako mi rekoše. Ne brinite, ako vam to i dalje ne zvuči legalno, usvojiće još koji član kako bi sve bilo po propisima.
Naš izbor... Pa kad se dosete (svi oni) da daju npr. 24 meseca po 3.000 plus dodatno 12 po dinar, biće prava sloboda izbora na testu.Niste mi bas jasni, jedno je kad nesto mora, npr. kad bi usluga zahtevala 30 meseci UO. A ovo cenkanje pa se nadjete na 12meseci dinar + 18 meseci puna cena, nije obavezno vec vas izbor odnosno na vas zahtev.
Svejedno da li je ili nije naš izbor ne može protiv zakona. Nemamo ni mi ni oni pravo da krše zakonNiste mi bas jasni, jedno je kad nesto mora, npr. kad bi usluga zahtevala 30 meseci UO. A ovo cenkanje pa se nadjete na 12meseci dinar + 18 meseci puna cena, nije obavezno vec vas izbor odnosno na vas zahtev.
A jos manje da se ovde ofrlje tumace zakoni i odredjuje ko krsi zakone.Svejedno da li je ili nije naš izbor ne može protiv zakona. Nemamo ni mi ni oni pravo da krše zakon
Zašto ofrlje? Čemu takav stav? Zakon je bar jasno napisanA jos manje da se ovde ofrlje tumace zakoni i odredjuje ko krsi zakone.
Je l' to androidTV verzija? Ne znam koji OS ima njihov box.https://mega.nz/file/hIsiGK7b#naCzFDlrGzie8mb369KRktBQkqVuj0JzHbXrSqBwD48 Yettel Hipernet TV aplikacija sa njihovog STB-a verzija 2.34.0 iz Februara
I mene to interesuje?Pokušavam da podesim da njihov STB uređaj (Hipernet TV Box) radi non-stop tj. da ne ide su sleep mod!? Da li neko zna kako to da podesim? Da kada ostavim na nekom programu, pa ponovo uključim TV da ne moram STB uređaj ponovo da budim, nego da bude na tom programu na kojem je ostavljen, na televizoru mi je podesen sleep mod, ne treba mi si sleep mod na STB uređaju.
i dzabe gundjanje.
Hvala druze.https://mega.nz/file/hIsiGK7b#naCzFDlrGzie8mb369KRktBQkqVuj0JzHbXrSqBwD48 Yettel Hipernet TV aplikacija sa njihovog STB-a verzija 2.34.0 iz Februara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari