Šta je novo?

Honor 90

Znači obavezno mora da se kupi zaštitno staklo umesto folije koja dolazi kao zaštita ekrana !?

Ja ne bih menjao fabricku foliju dok se ne podere. Kod mene je meko zastitno staklo ili sta god ali nije preko celog ekrana. Nego pitam da bih porucio i imam u rezervi kad se ovo podere da mogu odmah da menjam

Ja ne bih menjao fabricku foliju dok se ne podere. Kod mene je meko zastitno staklo ili sta god ali nije preko celog ekrana. Nego pitam da bih porucio i imam u rezervi kad se ovo podere da mogu odmah da menjam
Ja plaćam osiguranje telefona preko A1 a ako bi stavio zaštitu jedino Outfiters zaštitu ( barem displeja ) ne mora ceo uređaj jer imam i Nicklon masku ...
Tako da to je to .

Ja plaćam osiguranje telefona preko A1 a ako bi stavio zaštitu jedino Outfiters zaštitu ( barem displeja ) ne mora ceo uređaj jer imam i Nicklon masku ...
Tako da to je to .
Pre nekoliko meseci kupio honor 70 imam ugovor garanciju i neko osiguranje
Sta spada u to osiguranje?

Razmišljam da li da uzmem ovaj telefon preko operatera.. E sada zanima me kakva mu je baterija (koliko ima SoT) kakav je displej (osvetljenje i vidljivost na Suncu) koji ste punjač uzeli i da li se dobija neka maska/silikon uz telefon ?

Ja ga koristim par dana, za sada mi je sot oko 6 sati, sa naravno, 120hz refresh. Jer sta ce mi tel sa 120hz i najboljim ekranom za oči a da ne koristim. Na suncu osvetljenje dobro sve se vidi bez problema, ali crna bojan postane siva. Ne znam kako je kod drugih. Ja sam porucio sa aliexpress oroginal honor za 1300rsd pa cekam da stigne

Razmišljam da li da uzmem ovaj telefon preko operatera.. E sada zanima me kakva mu je baterija (koliko ima SoT) kakav je displej (osvetljenje i vidljivost na Suncu) koji ste punjač uzeli i da li se dobija neka maska/silikon uz telefon ?
Koliko sada traže preko ugovorne obaveze ?

Što se tiče sunca sve se vidi u fulu . Za bateriju sve zavisi od korišćenja ako se ne igraju igre ili konstantno prati video sadržaj .

Mislim da je 2.000 RSD
Mislio sam na SoT za neko prosečno korišćenje. Malo ovo, malo ono i tako..od svega po malo..

Jeste to zna i čovek garant ali ko će da mu da na rate !?
Prijatelj prijatelju pa će teško da ,da na nekoliko rata a ovako jedino ostaje ko nema kintu mora ugovor .😀
I to je tacno, gledam u A1 Honor 90 tarifa je 1990 ostatak tj 1800 izadje telefon, Magic 5 lite izadje oko 1000 dinara telefon. E sada sto je u zbiru to malo vise jer su povecali cene ugovora to je drugo.

Pa to l nije mnogo
Kolje samo sto je tarifa 2000 a ima 4GB neta i vec standard kod svih operatera min/sms bez ogranicenja

Gledam Gigatron

lagano ispada povoljniji nego u prodavnicama sto mi je malo cudno.

zato mts dere
sa omorikom 12 koja je 2100 na 24mes ide i rata 2900

Poslednja izmena:
Pa ako cemo realno i trebalo bi da bude povoljnije nego u radnjama

Kolje samo sto je tarifa 2000 a ima 4GB neta i vec standard kod svih operatera min/sms bez ogranicenja

Gledam Gigatron

lagano ispada povoljniji nego u prodavnicama sto mi je malo cudno.

zato mts dere
sa omorikom 12 koja je 2100 na 24mes ide i rata 2900

Da ali to su rate , na plaćanje u rate nije isto kao za keš .
To što se nama kao korisnicima mreže ne isplati i ispada skuplje za nekih 100 pa i 200 evra ...to je naš problem .😀
Nažalost !

Za tzv. premium modele sigurno traže ali nisam siguran da li traže za sve modele telefona ili imaju neki prag.

Mislim da i mobilni operateri to traže. Nisam uzimao tako telefon ali kao da sam čuo da traže izvod iz kreditnog biroa
Da ali izveštaj iz KB može da bude dobar i čak ako nemate platu a imali ste ranije platu ili kredit koji ste izmiri na vreme ( to je moje mišljenje , možda grešim ) ...
A kod kupovine aparata na rate preko provajdera zavisi od modela tj . cene uređaja .Za neke aparate garant nije neophodan izveštaj iz KB -a .

Sto je neko pre napisao jos prosle godine na forumu, uzmi kes kredit, manja je kamata i telefon uzmes u kes. Jeftinije izadje i nije luda udeja ni malo

Sto je neko pre napisao jos prosle godine na forumu, uzmi kes kredit, manja je kamata i telefon uzmes u kes. Jeftinije izadje i nije luda udeja ni malo
Najbolja je opcija ako imas da pozajmis od clana porodice bez kamate i da mu vracas mesecno ili kako se dogovorite.:)

Najbolja je opcija ako imas da pozajmis od clana porodice bez kamate i da mu vracas mesecno ili kako se dogovorite.:)
Ili to. Jednom sam sad uzeo u zivotu telefon preko operatera i nikada vise. Preskupo izadje kad si obican korisnik. Ne dam vise da se na mojoj grbaci bogate
Ili to. Jednom sam sad uzeo u zivotu telefon preko operatera i nikada vise. Preskupo izadje kad si obican korisnik. Ne dam vise da se na mojoj grbaci bogate
Danas sam opet cackao bratov H90. Imam P50 pro i od napred isto izgledaju, dizajn je slican. Prednost je ta sto je laksi i naravno lakse ga drzati jednom rukom. Da uzimam sad telefon srednje klase, defitivno bi bio on

Evo ovo je po meni odlicna ponuda

Juče su mi stigla stakla i folije za kamere.Da li neko koristi folije za kamere,kakva su iskustva?

Da li sve verzije koje se prodaju kod nas podržavaju 1 eSim? Kako je tačno oznaka pa da se prepozna po kutiji? Tražim preko KP pa da znam...

Da li sve verzije koje se prodaju kod nas podržavaju 1 eSim? Kako je tačno oznaka pa da se prepozna po kutiji? Tražim preko KP pa da znam...
Ove verzije koje su kod nas su za sim i još jedan eSim .
Ako već tražite preko KP obavezno im to naglasite , inače na kutiji samo piše Dual sim

Nazad
Vrh Dno