E ovako ,citam skoro svaki dan temu ali nisam nesto nikad pisao jer od ovih 400 i nesto strana 380 su nepotrebne stvari o maskama ,sotovima i tome slicno.Imam s23 ultra vec nekoliko meseci i zelim podeliti moje utiske onako neutralno .Posle 2 godine koriscenja Huawei p40 pro i odlicnog iskustva sa njim desio se peh i polomio ga.Ispala dobra prilika i uzeo moj prvi Samsung u zivotu,eto hvale ga svi ,daj da vidim kako je to.Kod njega uvek pomenem prve dve stvari koje me odusevljavaju a to je ekran i baterija.Znaci fantasticno oboje ,navikao sam na Huawei da ima dobru bateriju tako da imam visoke kriterijume po tom pitanju i blago receno odusevljen sam.Ne gledam sotove i te gluposti ali znam da moje potrebe on zadovoljava bez da ne mislim gde mi je punjac.Ekran odlican takodje ,svetao i sa dobrim bojama.Oblik takodje ,volim coskast dizajn i velicinu i to mi bas odgovara.E sad ono sto mi se ne svidja i sto me jisto nekako blago razocaralo.Prvo ,kamera.Najblaze receno prosecna.U dnevnim uslovima odlicna ali to sad imaju pa skoro svi telefoni.Slikanje pod manjim osvetljenjem,nocni mod je po meni katastrofa.Uporedjujuci ga sa p40 pro koji je tel iz 2020te izgleda mi poput igracke po tom pitanju.Mnogo ali bas mnogo softverski obradjuje slike ,za toje Huawei bio stalnio pljuvan ali vidim da je ovaj tel sampion.Ne znam,ne menjam telefone cesto ,mozda to sada svi rade.Sto se tica svakodnevnog koriscenja odlican je ,ponekad blago zabaguje ali ne obarcam paznju na toi za svakodnevni rad je vrhunski uredjaj,smeta mi ponekad neprecizan otisak prsta i lose prepoznavanje lica u manje osvetljenim uslovima ali vec sam se navikao na t😵no kratko receno za flegsip sam ocekivao iskreno mnogo vise.Najvise su me kamere razocarale.Posle pozitivnog iskustva sa Huawei tel ovo mi je bas frustrirajuce.Slikanje neceg u pokretu je nemoguce a da nije slika zamucena,nemojte mi predlagati pro slikanje i slicno,slikao ranije na isti nacin na druge tel pa su slike bile vrhunske.Video necu komentarisati jer slabo to korisitm pa ni ne znam i imam pitanje ako neko moze da mi odg .Da li mu se ekran lako grebe jer ne volim te folije mada sam par puta skinuo i postavio ponovo jer me opet nervraju one sitne ogrebotine ,maske ne stavljam ,pitam samo za ekran,hvala