Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je moguće, ali mi deluje da je sve manje realno da se tako nešto desi. Veliki tek ulaze u btc i na kraju krajeva, u slučaju velike apokalipse, nisam siguran da bi gomila keša bila vrednija od gomile satošija. Verovatno bi tada konzerva Gavrilovica imala veću vrednost od svega, ali videćemo..

Ako se ne desi taj kraj teško da će ti srce izdržati 🙂

Nije ni da "fondovi" kupuju bilo sta osim BTC-a, samo dodatno doprinose velikoj razlici.

Ko zna koliko još vremena imamo. Berze su spremne za pucanje, insajderi izlaze naveliko. Bezos, Gejts, Zakeberg, prodaju svoje akcije, izneli su preko 90 miljardi u keš. Od "sedam veličanstvenih" tech kompanija koje su nosile berzu ostalo je još 4 čije akcije rastu. Sad će i Amazon da otpadne, na kraju da vidimo hoće li sama Nvidia nositi ceo SPX index na gore. Trenutno Nvidia vredi više nego cela kineska berza. Ovo je baš očigledan dotcom 2.0 balon pred sam kraj.
Ladno si sve bio u pravu.

Tek sad mi je sumnjivo. Sad će BTC da prođe kroz sve moguće rešetke... dok Baba Milica ne ukapira šta je zapravo to. I da li je po volji božijoj.

Kad ce vise taj kraj, najavljujes ga 3god vec

Možda evo sad, opet natrčavamo na ovaj trendline skroz iz prvog dotcom balona od koga se SPX 2022. odbio. Ako neko ima petlju da stane ispred ovog zahuktalog voza i proba da šortuje, ja nemam. Ja se samo nadam da uzmem nešto na DOGE sad kad je izgleda krenuo.

Screenshot from 2024-02-27 19-04-47.png

Ko zna koliko još vremena imamo. Berze su spremne za pucanje, insajderi izlaze naveliko. Bezos, Gejts, Zakeberg, prodaju svoje akcije, izneli su preko 90 miljardi u keš. Od "sedam veličanstvenih" tech kompanija koje su nosile berzu ostalo je još 4 čije akcije rastu. Sad će i Amazon da otpadne, na kraju da vidimo hoće li sama Nvidia nositi ceo SPX index na gore. Trenutno Nvidia vredi više nego cela kineska berza. Ovo je baš očigledan dotcom 2.0 balon pred sam kraj.
Kakva su ti predvidjanja za nekretnine? Razmisljam kredulju dignut za stan?

Šta mislite, dokle će ovog puta da dogura BTC, hoće li preći 70k ili čak 80k?

Zezate vi morbiusa ali Dodge coin skocio 10% danas..

Inace sve sto pise je tacno.

Samo gresi o vremenskom periodu....

Ta katastrofa i propast svega aktuelnog sto morbius spominje.

Ja konkretno mislim sad na kompanije google/ facebook/ amazon / microsoft i sve ostale IT gigante ce se desiti ali to nije nesta sto se desava preko noci i za par godina.

Nego kroz period od 20-50 godina...

A do tad ce ih zameniti neke druge kompanije koje sad jos uvek ne postoje ili neki drugo sistem od "korporativnog kapitalizma".

Do tad ko ziv ko mrtav..

Ne treba gledati od danas do sutra ali necemo svi ziveti 200 godina da brinemo o tome..

Inace jel dobro vreme da se predje iz BTC-a u ALT-ove ?

Jos malo i BTC all time high, a altovi i dalje na 10-20x manje...
Altovi su visestruko premasili BTC gledajuci dno beara pa do sada.
To sto gledas ATH altova prosle sezone (ili stablecoine tipa LTC/XRP), e pa taj film neces gledat, tj samo odabrani probijaju stare ATH.

Naravno gomila tih dinosaurus coina koji nece sigurno dostici stari ATH.Ono sto vidim da bi mozda eksplodiralo su koini bliski ili su duboko vezani za Ai narativ.Ne mozda nego verujem da hoce.To mi jedino logicno da bude "tema" sledeceg bull-a, jer je Ai super aktuelan sad to nije nikakva tajna.

morbiuse, ne moraš kucati ništa., samo se javi sa tri ... povremeno da znamo da si živ i zdrav! :)

Naravno gomila tih dinosaurus coina koji nece sigurno dostici stari ATH.Ono sto vidim da bi mozda eksplodiralo su koini bliski ili su duboko vezani za Ai narativ.Ne mozda nego verujem da hoce.To mi jedino logicno da bude "tema" sledeceg bull-a, jer je Ai super aktuelan sad to nije nikakva tajna.

Kad kazes sledeceg bulla, mislis bull posle ovog u kom smo ili mislis da smo u bearu pa prvi sledeci? :unsure:

Pogledaj AIT, OFN, PAAL, 0x0, CGPT...

Teme bullruna se valjda vec mogu videti, samo mora da se izadje sa prve strane cmca i bookmark liste iz 2018.

dok morbius hejtuje, mi stizemo 60k uskoro :cool:

Opet ja hejter. Jel misliš ti da ja imam bilo kakve emocije prema ovoj budalaštini? Kad sutra cena pukne i pola projekata nestane, misliš da ću da se radujem? Boleće me uvo, isto kao i sad. Ovo je meni samo da se uzme neka dodatna kinta na ljudskoj pohlepi. Svako ko se nešto loži na kripto ili mu u životu nešto zavisi od ovog klađenja na brojke i slova se u startu grdno zayebao u današnjoj situaciji gde svakom ko je hteo da se iole ozbiljno potrudi u IT-u kaplje odlična lova. Ne sine, ja na kripto gledam strogo sa pozicije fck you. :cool:

Bukvalno jedan čovek na svetu još uvek čeka "korekciju". BNB se fino odbio od $400, al zamalo. Order Bookovi na Binanceu su samo orjentir, nikako pokazatelj.

Imam i ja DOT u solidnom procentu u odnosu na ostale u portfoliju. Čekam kao i ostali, ko ozeblo sunce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno