Ako bih ga reprizirao, pre bi to bilo zbog Diane Kruger.Znači moraš ponovo da pogledaš. Kako si smeo mladu ( tinejdž ) Anu da zaboraviš...![]()
![]()
OK, ali ne smemo zaboraviti da smo u seriji imali:
- dva strong female glavna karaktera,
- jednog afro-american glavnog karaktera,
- jednu homo vezu i to za seriju krajnje nebitnog lika (imam utisak da joj je jedina svrha i bila prikazivanje te veze)...
Znači, mission fulfilled.
Meni onako blentava je baš simpa. 😄 Ne "poznajem" je od ranije, ali mi je ovde baš nekako upečatljiv lik. Najjači lik mi je njena svekrva, ali tek sam na pola serije i do sada mi je ok. Fargo mi nikad nije imao neku priču, ali imao je tu atmosferu zbog koje volim tu seriju i film.ali brate onu glavnu glumicu bas ne mogu da svarim. Tako mi je mucno da je gledam.
Na listi mi je za gledanje, pre nekoliko meseci sam odgledao prve 2 sezone Avatara![]()
Аватар: Последњи владар ветрова (TV Series 2024– ) - External reviews - IMDb
Аватар: Последњи владар ветрова (TV Series 2024– ) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
Odgledao E01.
Za sada 7, što je super spram očekivanja, mada uvek postoji opravdana bojazan, da će Netflix u nadaljoj razradi, poslovično sve uprskati.
Ukratko, već je naravno bolja od Šajamalanovog mega-flopa, ali dobra kakva je Nikeloudinova animirana, sigurno neće biti.![]()
pogledaj i Constelation! Sad ce i 1og marta Napoleon na apple tvuPostavljen prevod za prvu epizodu serije "Novi Stil"
Sasvim solidna serija sa izvanrednim glumcima. Za sada obećava, a videćemo za dalje.
Produkcija vrhunska, što se i očekivalo od Apple TV+.
Pogledajte prilog 430409
bas tako, sinoc pogledaoMotA, posle pete epizode koja je konacno ponudila neku nadu o poboljsanju sesta epizoda je uspela da ubije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari