Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači moraš ponovo da pogledaš. Kako si smeo mladu ( tinejdž ) Anu da zaboraviš... :D :D

Isto gledao i to ne takp davno ali osim.par kadrova nicega se ne secam.

ali brate onu glavnu glumicu bas ne mogu da svarim. Tako mi je mucno da je gledam.
Meni onako blentava je baš simpa. 😄 Ne "poznajem" je od ranije, ali mi je ovde baš nekako upečatljiv lik. Najjači lik mi je njena svekrva, ali tek sam na pola serije i do sada mi je ok. Fargo mi nikad nije imao neku priču, ali imao je tu atmosferu zbog koje volim tu seriju i film.

Odgledah seriju Halo u cugu, meni je bila jako zabavna, možda jer dugo nisam gledao neku svemirsku operu.
Nisam odigrao ni jedan Halo a mitologiju iz igre znam samo površno, sa vikipedije, pa mi je verovatno zato i bilo super jer mi je ceo unverzum uglavnom bio nov.
Spartanci su mi kul, Master Chief isto, ona doktorka težak psihopata ali volim da je mrzim, jedini smor je ona curica, Kvan Ha. I dizajn Kortane u drugoj sezoni mi je kastastrofa.
Specijalni efekti su mi isto ok, vidi se povremeno da je loš, kao iz igre ali lako prelazim pored toga, mislim kad mi je jedan Farscape bio super ovo mi je fenomenalno.
Realno, jedva čekam novu epizodu. Po meni ocena je 7.5/10.

Farscape je visoka umjetnost sa među najboljim specijalnim efektima ikad urađenim za TV seriju, Halo nije ni za poređenje.

Da li neko bindžuje Vreme smrti?

Koreni su mi bili OK, Vreme zla mi se nije svidela.

Perry Mason season 1

Sporo, razvučeno, predvidljivo. solidno jeste ali....dosta slab završetak sezone.

Očekivao sam da svakog trenutka Matthew Rhys pređe u mod Phillipa Jenningsa iz Americansa :ROFLMAO:

Samo zbog njega sam i odgledao celu sezonu.

Za drugu se još dvoumim da li gledati ili ne

Odgledao E01.

Za sada 7, što je super spram očekivanja, mada uvek postoji opravdana bojazan, da će Netflix u nadaljoj razradi, poslovično sve uprskati.

Ukratko, već je naravno bolja od Šajamalanovog mega-flopa, ali dobra kakva je Nikeloudinova animirana, sigurno neće biti. :)

Odgledao E01.

Za sada 7, što je super spram očekivanja, mada uvek postoji opravdana bojazan, da će Netflix u nadaljoj razradi, poslovično sve uprskati.

Ukratko, već je naravno bolja od Šajamalanovog mega-flopa, ali dobra kakva je Nikeloudinova animirana, sigurno neće biti. :)
Na listi mi je za gledanje, pre nekoliko meseci sam odgledao prve 2 sezone Avatara

Ko god može treba da odgleda animiranu seriju i da i se pravi da igrana ne postoji.

U nedostatku boljih ideja odgledah i ja "Halo". Najiritantniji lik Ackerson. Sve u svemu, nije loša.. dosta podseća na Svemirske vojnike.. samo fali neka nova Denis Ričards 😁 a ne one dve rmpalije..

HALO prva sezona , kao što sam već pisao je odlična, druga se lepo zahuktava, definitivno ima priču koja drži, sviđa mi se što nije sve podređeno samo pucačini i borbama. Mana je malo lošiji CGI.

MoTA poslednja epizoda razbila monotoniju prethodnih.

Postavljen prevod za prvu epizodu serije "Novi Stil";)
Sasvim solidna serija sa izvanrednim glumcima. Za sada obećava, a videćemo za dalje.
Produkcija vrhunska, što se i očekivalo od Apple TV+.

The New Look.jpg

Avatar bezveze, kao da nisu mogli da odluče rade li za publiku do 10 godina ili starije. Gluma djece očajna, ne znam zašto nisu uzeli malo starije glumce... 6.5 maksimalno, razočarenje

The Walking Dead: The Ones Who Live​

Sjajna prva epizoda..nadam se da ce i ostale biti na ovom nivou

Zavrsih i Meso i Kosti i Kozu. Najjaci utisak mi ostavila Koza, nekako je najkompletnija, a slazem se sa nekima koje su gore naveli da je kraj malo zbrzan, ali serija po mom ukusu. I drago mi je sto sam sve tri sezone povezao u par dana iako je svaka sezona za sebe, odusevio sam se transformacijama pojedinih glumaca, kako su umeli da iznesu likove koje glume. Glumacka ekipa u sve tri sezone je fantasticna, i upravo njihova gluma je najjaci kvalitet serijala. Iskreno ne znam koga bih izdvojio, svi su mi bili fantasticni. Ukupna ocena 7.5/10 i PREPORUKA/

Ljubisa Savanovic me je posebno iznenadio, jer ga do sad nisam primetio, a konobar, pa ministar policije, pa Kita... 3 sasvim razlicite uloge i u svakkoj je bio odlican. Jovo Maksic srpski Liam Nison postaje moj favorit medju domacima :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno