Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li gledao Green Knight?

Ako nisi obavezno ga pogledaj - nakon njega ćeš ovaj film oceniti mnogo većom ocenom pošto ti više definitivno neće izgledati kao potpuni krš...

The Son odličan, posle The Father jos jedan film Zellera o mentalnim oboljenjima. Father ipak za nijansu bolji ali i Sin u srž pogađa. Sad čekamo The Mother.

Ekvilajzer 1, izbegavao deceniju ali posle Pčelara rekoh aj da lu dam šansu. Prva polovina može čak da prodje kao obziljan film a onda cirkus kolorado. Za to sto je film nije los. Posebno su efektne scene krupih kadrova lica glumaca, produkcija top. Sad mozda odgledam 2 i 3 kad sam vec krenuo da jedem g....

Definitivno Wick mi je losiji, pogotovo ovaj poslednji gde se jako lose scene tuča. Inace ne volim 1 vs SVI od malena i Švarcija ali mi nekako prija da odmorim mozak.

Ekvilajzer 1, izbegavao deceniju ali posle Pčelara rekoh aj da lu dam šansu. Prva polovina može čak da prodje kao obziljan film a onda cirkus kolorado. Za to sto je film nije los. Posebno su efektne scene krupih kadrova lica glumaca, produkcija top. Sad mozda odgledam 2 i 3 kad sam vec krenuo da jedem g....
Trojku nema potrebe da gledaš. Nivo špageti vesterna.

Džeremi Ajrons je u nekom trenu svoje karijere rekao, parafraziram: Shvatio sam da je gluma moja profesija, a ne poziv, tako da više ne radim za aplauze i lovorike, već za novac.

Ako je ova vest tačna, moguće da Meds deli njegov stav.

U svakom slučaju, obojica su veličine u svetskoj umetnosti, pa su u mogućnosti da ih zabole za snebivanje čaršije. :)

A ja sam voleo taj film kad sam bio mladji, bio mi je zanimljiv...mada ako bih ga pogledao sada, verovatno mi ne bi bio tako dobar.. :D

Bio je zanimljiv do određenog dela i imao je čak određeni potencijal a onda su odjednom, a naročito na samom kraju uspeli da s**bu kompletan film...

Sinoć nabas, i ponovo odgledah, film sa istim glavnim glumcem. :)

Složena priča, ali laka za praćenje; noar i vestern, crnohumorna komedija i triler.
U rangu s Rounders, bolji od The last seduction. 9/10

Opak baja je bio Džon Dal '90ih, možda poslednjoj dekadi za koju izgubiš dah, ako kreneš da nabrajaš sve neprolazno dobre filmove, koji su iz nje proizašli. :)

Dogman, nisam oduševljen. Nekako mi je Luc Beson izgubio oštrinu. A sam glavni lik me psihološki podseća na Jokera

Пчелар, илити чувар пчела...
Џон Вик & Еквилајзер... Мало једно, мало друго. Све у свему 6/10.

Обновио синоћ пошто је тренутно актуелна ова нова игра која ми делује као копија филма. И даље је одличан, планирам да одгледам и 2. и 3. део, знам да су катастрофа али их никад нисам гледао па ћу се жртвовати🫠
7/10 за легендарног кеца.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno