Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Probao i preko incognito prozora ista prica! There appears to be a problem with the payment method you are trying to use! Probao ponovo MC NLB, i Visu Raiffaisen! Ima li sta dalje pokusavati ili sam neminovno osudje na Turke :]

Prosla je kartica preko Surfsharka preko moba i browsera medjutim trazi mi Lets Confirm your account i pita za nigerijski broj IAKO sam stavio mobile 480p paket ! Sta dalje ciniti ?

Edit : Usao sam na mobile ,i kako sada taj paket zameniti za 4k ,ne nudi.mi to?

Prilozi

• 20240220_083825.jpg
    20240220_083825.jpg
    145.9 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Drugari kako resiti nepustanje interajtivih serija kao sto si su man vs wild na netflixu?? Kako updatovati netflix na vidaa platformi? Hvala

Ja sam se na Nigeriju registrovo preko pretraživača na mobilnom.
Novi nalog, nisam imao na Tursku.
Koristio sam Surfshark VPN(preko Gplay - trial na 7 dana, odmah posle registovanja sam otkazao)
Uključio VPN na Nigeriju , preko pretraživača na mobilnom se registrovao. Koristio sam Master Card.
Kada traži broj mobilnog iz Nigerije, ubacite neki nigerijski mobilni broj sa interneta.
Nije mi prošlo iz prvog puta jer sam stavio paket 4K.
Kada sam drugi put stavi na 1080, prošlo je.
Posle sam se ulogovao preko računara, bez VPN-a
Tamo sam ubacio srpski broj na koji je stigla SMS potvda i posle toga promenio paket na 4k.

Jedno pitanje masine , da li je neko uspeo da deakativira Dolby Vision da mu se ne pokrece pri startu filma ili serije koji podrzava isti, da li se to moze iskljuciti ili se moze iskljuciti samo ako se otkaze 4k pretplata i predje na 1080p!
Drugo pitanje ne vidim kako instalirati Netflix aplikaciju preko Google playa na svom Yettel Hipernet Boxu, nigde ga nema u searchu, nema ga na boxu kao preinstlirane aplikacije! kako isti naci ! ?

Jedno pitanje masine , da li je neko uspeo da deakativira Dolby Vision da mu se ne pokrece pri startu filma ili serije koji podrzava isti, da li se to moze iskljuciti ili se moze iskljuciti samo ako se otkaze 4k pretplata i predje na 1080p!
Drugo pitanje ne vidim kako instalirati Netflix aplikaciju preko Google playa na svom Yettel Hipernet Boxu, nigde ga nema u searchu, nema ga na boxu kao preinstlirane aplikacije! kako isti naci ! ?

Ako postoji opcija za deaktivaciju, a čisto sumnjam da je to moguće, onda ti je to u podešavanjima samog televizora.
Ako aplikacija nije dostupna u play store-u to znači da se na tvoj uređaj ne može instalirati Netflix aplikacija. Zbog kvaliteta svoje usluge, Netflix ne dozvoljava da se njihova aplikacija instalira na bilo kakve uređaje. Samo na one koje su oni odobrili.

Ako postoji opcija za deaktivaciju, a čisto sumnjam da je to moguće, onda ti je to u podešavanjima samog televizora.
Ako aplikacija nije dostupna u play store-u to znači da se na tvoj uređaj ne može instalirati Netflix aplikacija. Zbog kvaliteta svoje usluge, Netflix ne dozvoljava da se njihova aplikacija instalira na bilo kakve uređaje. Samo na one koje su oni odobrili.
Hvala za drugi deo , za netflix app,pretpoatavio sam to!! Nema u opcijama TVq prvi deo odgovora

Drugari kako resiti nepustanje interajtivih serija kao sto si su man vs wild na netflixu?? Kako updatovati netflix na vidaa platformi? Hvala
U čemu je problem kod tebe? Sada sam probao You vs Wild i radi (Mi Box S). Nisam ni znao da ovo postoji. Možeš da biraš kako će da se odvija radnja :)

U čemu je problem kod tebe? Sada sam probao You vs Wild i radi (Mi Box S). Nisam ni znao da ovo postoji. Možeš da biraš kako će da se odvija radnja :)
Bas tako, klinci moji vole te emisije! Na tesli s906 sam imao, a na hisensu nemam! Sramota, problem je da pise unvailable tj crn ekran kada dodje do tih scena! NE znam kako resiiti problem, pise update aplikacije, a to je nemoguce u VIDAAA sistemu!

Sada sam probao LG TV iz 2016 i takođe radi. Možda je najefikasnije rešenje da kupiš neki Android TV uređaj.

Pakao,generalno smooth je menu,ali brate kako udatovati netflix,ludilo kozga

Ja sam uspio iz prve 4k paket da prodje bez problema! Kad je doslo do broja telefona samo klknho next i proslo... sad sam dodao pravi broj telefona bez vpna... jel neko imao problem da ne moze da verifikuje mail? Posalju mi kao mail za verifikaciju kliknem na njega ali u opcija i dalje stoji da je potrebna verifikacija

Poslednja izmena:
Aktivirah i ja 4k plan.
Skipovao broj tel i dodao kasnije.
Za 2.5 eur nema bolje :)

Ja sam uspio iz prve 4k paket da prodje bez problema! Kad je doslo do broja telefona samo klknho next i proslo... sad sam dodao pravi broj telefona bez vpna... jel neko imao problem da ne moze da verifikuje mail? Posalju mi kao mail za verifikaciju kliknem na njega ali u opcija i dalje stoji da je potrebna verifikacija
Probaj par puta ako neće iz prve da ga verifikuje. Meni je iz trećeg ili četvrtog pokušaja verifikovao…

Sve iz prve, 4K plan, na broju telefona samo next. Koriscena je mastercard.
A da, koriscen surfshark vpn, uzet trial na 7 dana i otkazan odmah. Bukvalno sve zavrseno u 3 minuta.

Meni su proslog meseca odbili karticu na turskom, i uplatio sam preko gift kartice, je l moguce uraditi kao sto je navedeno da otkaze pretplata i preko VPN na nigeriju pokrene ponovo uz dodavanje iste kartice ili mora novi nalog ?

Sve iz prve, 4K plan, na broju telefona samo next. Koriscena je mastercard.
A da, koriscen surfshark vpn, uzet trial na 7 dana i otkazan odmah. Bukvalno sve zavrseno u 3 minuta.
jel trial trazi karticu, i naplati mesec?

Jel izbacilo jos nekog nakon nekog vremena? Ja danas pustion netflix na tv-u izlazi da posaljem kod na br telefona, i da udjem preko browsera da potvrdim. Kad udjem na browser daje da restartujem membership kao da je otkazana, a onaj kod nikako ne stize na nas broj. Nigerija u pitanju

Edit. I kada udjem u payment history pise -4400 Ngn kao da su vracene pare i otkazana pretplata. Takodje i kartica je skinuta sa naloga

Jel izbacilo jos nekog nakon nekog vremena? Ja danas pustion netflix na tv-u izlazi da posaljem kod na br telefona, i da udjem preko browsera da potvrdim. Kad udjem na browser daje da restartujem membership kao da je otkazana, a onaj kod nikako ne stize na nas broj. Nigerija u pitanju

Edit. I kada udjem u payment history pise -4400 Ngn kao da su vracene pare i otkazana pretplata. Takodje i kartica je skinuta sa naloga
ovo je vec zabrinjavajuce

Kod mene radi normalno na fonu i smart TV-u, sad sam proverio. Nigeria Premium paket.

Jel master ili visa? Koja banka je u pitanju? Nov nalog ili prebacen sa srpskog/turskog na Nigeriju?

Sad proverih, i dalje mi sve stoji kao da je pretplata aktivna, naplata sledeća 7. marta, kartica je tu (Intesa MC), kao i naš broj telefona koji sam naknadno dodao.

Ko će ga znati, sasvim je moguće da su provalili i počeli da skidaju kartice, kao i skoro na Turskoj?

Istina, ja taj nigerijski nalog još nisam koristio na TV-u pošto imam još turske pretplate preko vaučera, a i čekam da vidim da li će proći sledeća uplata preko Nigerije.

Meni radi preko Nigerije za sada, tu je jos uvek kartica na nalogu. Ne bi me iznenadilo da nam svima otkazu pretplate i i izbace kartice.
Na Turskom netflixu se desilo da izbace kartice, ali nisu prekidali pretplatu pre isteka.

Vrh Dno