Probaj vise puta. Ne prolazi uvek iz prve. Probaj da menjas pakete ako ne moze. Koristi Nigeria VPN i neki browser preko telefona.Hvala ti, slicne su im ikone pa sam se zeznio.
Prvo moje kartice nije htjelo prihvatit(Revolut, Mastercard OTP), zatim uzmem od prijatelja u drugoj banci i radi normalno ali trazi potvrdu s Nigerijskog broja, probao sam sa base pretplatom ali i na njoj isto trazi potvrdu, ima li ko kakvo rjesenje za to?
Ja sam odradio transfer sa vazece pretplate. Ne znam da li moze da se pristupi profilima kad istekne pretplata.Radite li transfer na NIG sa vazece ili istekle pretplate?
Mozda sam se se ja krivo izrazio, ne mislim na transfer profila nego na transfer accounta. Dakle, turski vazeci do kraja mjeseca, cancelovan ali je placen do kraja i vazeci je. Kako dobiti u tom slucaju NIG cijene i nastaviti od tog datuma na NIGProbaj vise puta. Ne prolazi uvek iz prve. Probaj da menjas pakete ako ne moze. Koristi Nigeria VPN i neki browser preko telefona.
Ja sam odradio transfer sa vazece pretplate. Ne znam da li moze da se pristupi profilima kad istekne pretplata.
Ako ti je vec istekla pretplata, onda mozes vec taj postojeci da prebacis na Nigeriju.
Pa kad istekne pretplata u potpunosti, uključiš VPN, ideš na restart subscription i prikazaće ti cene u NGN.Mozda sam se se ja krivo izrazio, ne mislim na transfer profila nego na transfer accounta. Dakle, turski vazeci do kraja mjeseca, cancelovan ali je placen do kraja i vazeci je. Kako dobiti u tom slucaju NIG cijene i nastaviti od tog datuma na NIG
Na prethodnoj strani je @Machor govorio o, čini mi se, istom problemu.Ja se uspešno registrovao na Nigeriju sa novim nalogom
Sve bilo ok, ali dobih email da mi je resetovana lozinka i da moram novu da postavim.
Kad unesem svoj email preko kog sam se i registrovao, kako bi mi poslali link za postavljanje nove šifre, piše da nešto nije ok. Kao da ne prihvata email.
Interesantno da mi na tv i dalje radi nalog Nigerija. Ne smem da se izlogujem jer bojim se da posle neću moći da se ulogujem ponovo.
Ima neko još takav problem?
Izloguj se i isključi vpn, verovatno on pravi problem. Sačekaj 10-15 minuta pa se uloguj bez vpna. Ako ne pušta probaj sa resetom passworda preko emaila. Ako izbaci grešku sačekaj 10-15 minuta, možda stigne link za reset. Alternativno možeš da tražiš reset šifre preko treće metode, use another method kad radiš recovery. Tu će ti tražiti podatke sa kreditne kartice da bi ti poslao link na email.Na prethodnoj strani je @Machor govorio o, čini mi se, istom problemu.
Naravno da ima veze. Sa tolikim silnim žongliranjem da bi zaobišli provere, negde se sistem zbunio i verovatno privremeno blokirao pristup iz bezbednosnih razloga.Definitivno ima veza izmedju vpn i lozinke. I sam danas imao problem. Bez vpn postojeci pass radi normalno
Zašto bi pravio novi nalog, kad ti je već skinuo pare sa kartice? Čak i kad bi pravio novi nalog, na tom bi ti skidao svaki mesec, jer je pretplata aktivna a kartica ubačena.Ako ne ma ima da se pravi novi nalog 😁
Da, kao i svaki drugi inostrani nalog koji se koristi u Srbiji. Nebitno je li nigerijski, turski, američki, nemački itd.Kako beše, jel može nigerijski netfliks da se deli s nekim ko živi van tvoje kuće ili ne?
probao 4 puta, i dve razlicite kartice, visu i master cardMeni je potpuno istu stvar prijavio, ali sam samo kliknuo opet da probam da platim i prošlo je. Android telefon u Chrome pregledaču, isto taj Turbo VPN Nigeria. Intesa MC.
Identično i kod mene, pokušaj da se vraćaš korak unatrag, pa napred, koliko bude trebalo. Kreni sa onom najjeftinijom pretplatom. Proradilo je kod mene.probao 4 puta, i dve razlicite kartice, visu i master card
Mobile planIspod basic 720p ,gde pise 480p?
DaaIspod basic 720p ,gde pise 480p?
Ja koristio Surfshark VPN na telefonu. Ima trajl od 7 dana. Da probaš i to.I dalje ista prica, sad pise somtehnig went wrong! Probao i 480p paklet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari