Mi sto uživamo u uređaju, ne pišemo često, ali zato kad se vratim da čitam ovde, vidim sve neke zamerke i postove koji su toliko nerealni u zamerkama, ističu neke mane bazirane na ličnim preferencijama u koje neću da ulazim i bacaju negativno svetlo na uređaj.
Ja da uzmem ovu temu da čitam u poslednjih mesec dana postove, i da nemam uređaj, pomislio bih koji je ovo krš telefon.
Pilula na ne prikladnom mestu, A14nije još stigo, ne mogu notifikacije da spustim, nema kvatro apps da imam 2 naloga za svalerke, jedan za ženu i jedan za poso, nema opciju koju ima Huawei p40 u kamera app, etc
I krene da se raspravlja o nekim nebitnim stvarima u nedogled.
Ja pokušavam da budem realan u mojim postovima, i stvarno ja sam extremno zadovoljan uređajem.
Opcija je bila s23 ultra ili ovo
Nakon probe s23 ultra odlučio za ovaj uređaj, prvenstvo zbog bolje kamere i dimenzija.
Pilula mi je 2mm veća nego što mi odgovara, bolje da je desno nego levo, nema mod sa p40 pro kamere, ne mogu da swipeujem notifikacije pomocu gesture-a, nemam strelicu da sakrijem tastaturu, Screen rekording mi zabode na milisekundu... E to ne mogu da razumem, zato i ne pišem na temi često, jer ste odvukli pažnju u totalno drugu krajnost, koja veze sa uređajem nema...