- Učlanjen(a)
- 12.07.2013
- Poena
- 195

Kriptovalute padaju
Ukupan obim trgovine bitkoinima u poslednja 24 sata je bio 18,21 milijarda evra.

Jednim delom će ih kupovati zakasneli investitori u btc koji su suviše čekali pa da bi se sustigli krenuce u lov na profit kroz altove, to bude uglavnom posle ath btc-a.Kad mislite da ce altovi izvesti svoj ples?
BTC sve blizi ATH a altovi su daaaaleko, daaaaaleko od svojih ATH.
Bnb = binance kompanijaAltovi su ranije kretali oko proleća. Ako grešim, neka me neko ispravi. Da li neko ima prognozu za BNB? Jedno vreme se čak pominjalo da u budućnosti može da zameni ETH. Prošle goidne je lanisrana opBNB mreža, koja navodno može sve što i ETH, ali sa mnogo manjim gasom. Mreža je koliko sam shvatio još uvek u beta fazi, nema je na Exodusu. Ako proradi kao što treba da radi, biće opasna raketa na njemu.
Nijedan meme još nije nešto posebno skočio čekaju neki twit pa ce svi oni zajedno manje vise zavisi od MC i marketingaE to. Gledam kerove i sve mi žao da ih kupim. Cena baš niska. Oni kad počnu da skaču, to će ići minimum x4, il neće da skaču uopšte.
Ja ovih dana uzeo Myria, Beam i nesto malo Pepe. Uglavnom imam Solanu i BTC, sve ostalo mi je nekoliko procenata portfolija. Myria mi ima bas veliki potencijal, tu polazem nade za iznenadjenje.
A Elon... Ja se nadam da se slepac vise nece mesati. Proslog puta je prekinuo pump i prepolovio market na pola zbog svojih izjava.
"Send nudes"Neku poruku je provukao kroz sliku ali ne vidim preko telefona, vidim samo da se naziru neka slova.
Mislim da piše No nudes i da se odnosi na reklame na x
Na koliko ceniš da bi mogao da kupiš nazad taj BTC koji si prodao (ja bi ga uzeo nazad već na 47k)?Ja sam prodao BTC na 48k...
Postavio sam ordere na 42k ( zarada oko 6k po BTC-u ) ali to je podlozno promeni u zavisnosti kako se krece market. Na 47k bi ga uzeo ako bih ocekivao da idemo na 52-53k ali nisam optimista tako da orderi ostaju gde jesu za sada.Na koliko ceniš da bi mogao da kupiš nazad taj BTC koji si prodao (ja bi ga uzeo nazad već na 47k)?
ček da se probude Ameri, vrlo moguće danas barem 55KKrenuo je furiozno, mislio sam da će da skoči do 60k.
Počeo je da pominje kučiće juče.
Pre ce biti zbog "send nudes" (sto je na slici ako malo bolje pogledas) nego zbog doggijaMorao da kupim kučiće, jer vidim da će taj ****** opet da krene po starom. Ja bih tog čoveka tukao govnavom motkom zbog ovakvih stvari.
fomo je opasna stvaromg moribiuse zar i ti sine brute a rekao si da neces![]()
I evo, covjek pljuje po kriptu 5godina i onda kupi kucice….Morao da kupim kučiće, jer vidim da će taj ****** opet da krene po starom. Ja bih tog čoveka tukao govnavom motkom zbog ovakvih stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari