Izvinjavam se moderatorima ako je nedozvoljeno...posto planiram kupovinu S23U 8/256,sa domacom garancijom operatera,koliko su realne cene za ovu opciju? Vidim da na KP ima zaista svega,jako su sarene cene...Vidim da ste pisali u zadnjih par strana o cenama,pa cisto da imam neku orijentaciju kako se krecu sa domacom regularnom garancijom.Ako ti je bitna kamera onda ti je bitan i prostor gde ces da smestis te slike i opet 12/512 je bolji od 8/256.
Jel zna neko gde može da se nađe ovaj wallpaper?
Pogledajte prilog 427224
I ovo kod mene se isto desava na S23U. Bukvalno moras da zatvoris skroz instagram i ponovo da udjes da bi radioMeni ponekada na drugom uredjaju na A14 zakuca Instagram.
Ja sam kupiuo sa domacom garancijom , star dva meseca, ali sam dobio Spigen silikonsku odlicnog kvaliteta i zalepljena je Outfitters folija (te dve stvari su placene oko 50e), a sve sam platio 780€. Na oglasima su cene od do, ali neraspakovan sa garancijom, model 8/256gb je oko 800€ sa dve godine garancije. Ako je uzet na mrezi, garanciju mozes ostvariti samo licno u servisu, preko operatera moze samo vlasnik ugovora da ga preda ukoliko dodje do nekog kvara...Izvinjavam se moderatorima ako je nedozvoljeno...posto planiram kupovinu S23U 8/256,sa domacom garancijom operatera,koliko su realne cene za ovu opciju? Vidim da na KP ima zaista svega,jako su sarene cene...Vidim da ste pisali u zadnjih par strana o cenama,pa cisto da imam neku orijentaciju kako se krecu sa domacom regularnom garancijom.
😂 Eto zasto pricam ko god moze i ima pouzdan izvor, zaobilazite Gigatron, tehnomedia, tehnomanija i ostale monoposle radnje sa telefonima. Ja ne znam ko njim formira cene, ili su bas bezobrazni. Podrska svima koji ne kupuju od njih i od operatera.Ali akcija u Gigatronu za predstojeci praznim s23 i s23fe ,sa popustom s23 8gb 95k ,a 12gb 105k ,s23fe 84k 🤣🤣🤣🤣
Ne znam šta reći a ne zaplakati...mediamarkt upravo za model od 256...pa još ko vrati porez!!Ali akcija u Gigatronu za predstojeci praznim s23 i s23fe ,sa popustom s23 8gb 95k ,a 12gb 105k ,s23fe 84k 🤣🤣🤣🤣
Pa kod nas na kp sa 128gb je 615. Kakva je baterija na obicnom?Ne znam šta reći a ne zaplakati...mediamarkt upravo za model od 256...pa još ko vrati porez!!
Pa to ti pričam...tako se generalno i radi rasprodaja starog modela! Baterija sigurno bolja od mog bivšeg 2god starog s21.Pa kod nas na kp sa 128gb je 615. Kakva je baterija na obicnom?
Planiram da prelazim sa iphone 12 pa ne znam ni ja, gledam i samsung i iphone sta mi ispadne najbolja kupovina.Pa to ti pričam...tako se generalno i radi rasprodaja starog modela! Baterija sigurno bolja od mog bivšeg 2god starog s21.
Izgura dan bez problemaPa kod nas na kp sa 128gb je 615. Kakva je baterija na obicnom?
Pa to ti pričam...tako se generalno i radi rasprodaja starog modela! Baterija sigurno bolja od mog bivšeg 2god starog s21.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari