ribolovacr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2010
- Poena
- 235
Ako nece da greje na 19c spoljne onda je skines i bacis. Prosto.
Pa ja razmisljam skinem gree violu 12 i da stavim extreme 18 za nekih 55m2, sa gree izgura 40m2, sa 18 bi trebalo da izgura sve.Nemam i-eco ili smart utičnicu na njoj pa ne znam. A što se tiče kvadratura, 12ica je u sobi 1 i duva u hodnik, ostavu i sobu 2(sve ukupno 40 kvadrata) a 18ica je u dnevnoj i duva u smeru hodnika tako da ona dogreva i gore spomenutih 40 kvadrata i greje ostatak kuće (dnevna, trpezarija, kuhinja, soba 3, kupatilo) koji je isto 40 kvadrata .
Sve u svemu prezadovoljan, klime nisu bile skupe, nije suv vazduh(naslušao sam se priča kako klima suši vazduh) , računi za struju ok,
A zar nije bolje umesto zamene 12 tice za 18ticu da dodaš još jednu 12ticu?Pa ja razmisljam skinem gree violu 12 i da stavim extreme 18 za nekih 55m2, sa gree izgura 40m2, sa 18 bi trebalo da izgura sve.
Ne zelim da dodajem jer je ova gree mnogo bucna, kod midee je tisa spoljasnja jedinica, ova zveci za sve pare cim je minusA zar nije bolje umesto zamene 12 tice za 18ticu da dodaš još jednu 12ticu?
I na 700-800w zveci...Moguće zato što je tada dosta opterećena...
I koliko vidim nema resenja za to. Gree viola zvezi i bruji, na maksimumu pravi zvuk kao woofer da je, tako isto i gree museGree zveci i na 600w
Ja cekam ovlaštenog uvoznika da se javi rekli su novu vanjsku stavitiI koliko vidim nema resenja za to. Gree viola zvezi i bruji, na maksimumu pravi zvuk kao woofer da je, tako isto i gree muse
Imam tu klimu vec cetvrtu godinu i odlicno odradjuje posao. Mislim da za tu cenu ne mozes kupiti bolju japansku klimu od nje ako je jos uvek ima u ponudi.Dobra potrosnja,moja ce nagurati na 12-14kw na ovim temperaturama
Definitivno ide zamjena klime,razmisljam o sf42,kakva je i imali bolja za to para,malo preko 1000€ joj je cijena
Istina hahaSta ti je lepo vreme
Od kad je pocelo ovo toplo vreme klime svima rade ekstra i niko se ne zali 🤣
Jel to kod tebe?Majstor sa licencom...😡😡😡ZLO
Ajde max. 4kw ali ovo 6.1kw mnogoJa jučer potrošio 6.1 kWh. Mnogo brate. 😂
Što mu ne reče da stavi cevi u ćošak gore. Uglavnom su to majstori koji ne razmišljaju svojom glavom, već to tako naučili i tako radi, bez mozga. 🤷🙂Majstor sa licencom...😡😡😡ZLO
I spoljasnja izgleda da je bas uz fasadu, ili se to meni cini?Majstor sa licencom...😡😡😡ZLO
Ma kakvi...ja bi ovog najurio sa govnj....u motku..Kod oca mog druga..Covek.izbacio na profil da se pohvali..Coveka znam.ceo.zivot nisam mogao.da.izdrzim.da ga nepozovem.i ne kazem mu..Opravdanje majstora.."Nije mogao zbog.roletne..🤔a imao.doviljno mesta sto se jasno.vidi..Nema.pad,nema.nicega..Jel to kod tebe?
Izgleda da jeste..Nije mi covek mnogo daleko..nacicu vremena da odem i pogledam.sramotu licenciranog majstora..😒I spoljasnja izgleda da je bas uz fasadu, ili se to meni cini?
Mozda je i majstor rekao pa mu vlasnik rekao da je to ok...Ma kakvi...ja bi ovog najurio sa govnj....u motku..Kod oca mog druga..Covek.izbacio na profil da se pohvali..Coveka znam.ceo.zivot nisam mogao.da.izdrzim.da ga nepozovem.i ne kazem mu..Opravdanje majstora.."Nije mogao zbog.roletne..🤔a imao.doviljno mesta sto se jasno.vidi..Nema.pad,nema.nicega..
Izgleda da jeste..Nije mi covek mnogo daleko..nacicu vremena da odem i pogledam.sramotu licenciranog majstora..😒
Ide kroz kanalicu pa kroz zid, ako je gazda tako hteo...Nije kriv tu majstor, nego gazda kuce sto mu je dozvolio to da uradi.
A gde ide voda iz unutrasnje? U kofu u sobi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari