D
Deleted member 46590
Guest
Kao što sam i sumnjao iz ranijih iskustva, Asroc nije baš ažuran sa podrškom. Nije mi još uspelo da skinem uputstva za ploču sa njihovog sajta ali jeste za BIOS i SW. Vidi se sa toga da je dosta bogat sa opcijama ali poslednji BIOS je od preko 2 godine sa AGESA 1100. Ima podešavanja i ispravke za mnoge dečje bolesti kao racimo onaj problem za spori start/BOOT. Driveri su prilično ažurni.
B650M PRO RS
je ta koju sam gledao. jedna zamerka pored veličine je baš stari CODEC ALC 897 i audio sa Nahimic-om koji je problematičan sa drajverima
Sledeća veća a ne M je PG Lightning, 10 soma skuplja sa manje mogučnosti, bolji VRM samo manje sabijena. X670 duplo skuplje.
Što se hlađenja tiče imam Arctic Liquid Freezer II 360 novije izrade (prošle godine) u ogromnom kućištu sa dosta ventilacije i nameravam da uzmem onaj dodatak za socket da ravnomerno drži pumpu. Tu ne bi trebalo da bude nekih problema.
PS
Evo manual
mod: zamenjen link, ne može ka prodavnici
B650M PRO RS
je ta koju sam gledao. jedna zamerka pored veličine je baš stari CODEC ALC 897 i audio sa Nahimic-om koji je problematičan sa drajverima
Sledeća veća a ne M je PG Lightning, 10 soma skuplja sa manje mogučnosti, bolji VRM samo manje sabijena. X670 duplo skuplje.
Što se hlađenja tiče imam Arctic Liquid Freezer II 360 novije izrade (prošle godine) u ogromnom kućištu sa dosta ventilacije i nameravam da uzmem onaj dodatak za socket da ravnomerno drži pumpu. Tu ne bi trebalo da bude nekih problema.
PS
Evo manual
mod: zamenjen link, ne može ka prodavnici
Poslednja izmena od urednika: