sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Mene carine(tj PDV)kada narucim sa Cutesliving i slicni posto oni pisu realnu cenu,zadnja 45 dolara a idioti u Madjarskoj prelepili i napisali 45 evra.U BG ocarine bar mene za 3-4 dana.Danas stigla u ruke
LA0572XXXXXHU - Narucena 14.01., stigla do GPC Nis 29.01. i nije carinjena, preuzeta 31.01.
Naravno gospodjine Choice sitnice, mene i moju tehniku ne mase za sad na carini 🙂
Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:Stigla juce LA posiljka - 11 dana od prispeca u NS. 550 din troskovi za multimediju. Dobro sam prosao - nisu je procenili vise od prave cene.
| 23.01.2024 09:44:53 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину |
Otkud ti to, u NS je deset(ak) dana čekanja normalna stvar. A bivalo je i daleko više ne mali broj puta, preko dvadeset pa i trideset dana.Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:
nesto mi u glavi da nije nikad ovoliko bilo cekanje, al mozda i gresim...
23.01.2024 09:44:53 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину

Zanimljivo da su nam u isto vreme pošiljke dobile status HU-HU1005, a da tvoja ima već status RSBEGC, dok moja ne (možda se samo nije ažuriralo na sajtu). Iznenađujuće brzo idu i ta tvoja i ova mojaPogledajte prilog 426857
Porucena multimedija za auto 20. januara, pretpostavljam da je sutra il preksutra kod mene.

Mislio sam na status "prispela".Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:
nesto mi u glavi da nije nikad ovoliko bilo cekanje, al mozda i gresim...
23.01.2024 09:44:53 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину
Valjda od prvog narednog dana ako se dobro secam, znam da su mene nesto odrapili a uzeo sam tipa dan-dva kasnije. Nije neka kinta ali ne cekaj bas 20 dana 🙂Kad pošiljka konačno stigne u poštu stoji 20 dana, od kog dana naplaćuju ležarinu?
Niška carina je užas spora i sve pregledava. Ja imam i ranije statuse od toga i nisu stigli jos uvek. Moj poštar kaže da su u glavnom poštanskom centru tj. na carini i da će doneti čim stignu kod njega u lokalnu poštu. Takođe mi ništa što je skuplje od 20€ nikad ne prođe bez PDVa.Da li ima neko iz Niša da su mu dostavljene pošiljke sa datumom ispod ( UAxxxHU). Imam 12 pošiljki ništa ne stiže 🙁
Dec 22, 2023 Arrived at local delivery center
Dec 26, 2023 Arrived at local delivery center
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari