Objavili su matricu migracije

Mozete i raskinuti ugovor u tom slucaju. Doduse to ne pomaze onom ko nema drugu opciju za internet.Tako mogu još par puta u toku UO povećavati cene sada kada su led probili.
Evo sad se latih ugovora potpisanog 30.10.23. sa 6 meseci upola cene...meni je ova verzija V1 što znači da migriram na V2Koliko vidim ovde su box paketi zaključno sa 2023 g. predviđeni za tu migraciju, ovo su napravili da bude što više zbunjujuće i komplikovanije tipa migracija 2023v1 box 4 crveni u isto to ali umesto v1 da stoji v2 uz godinu 2023 a oba sadrže iste usluge kao npr. fiksni+net 20/200+iris start+omorika 12ali ta verzija 2 naravno skuplja par stotina dinara jer se kasnije pojavila.
Ne znam, nisam pametan...nigde konkretno nisu napisali za koga važi a za koga ne, odnosno da li cene idu gore i za nas sa UO potpisanom pre par meseci sa nižom cenom ali ovako na prvu mi deluje da sve ide u isti koš.
A ja potpisao juče box4 plavi lite sa 6m po 50% da li i mene kače ove migracije?Evo sad se latih ugovora potpisanog 30.10.23. sa 6 meseci upola cene...meni je ova verzija V1 što znači da migriram na V2i to naravno znači posle ovih 6 meseci puna cena će biti 5500 umesto potpisanih 5200.
Ugovore u šake i gledajte šta ste i kada potpisali te onda ovu šemu migracija usput.
Znači uzeli su lepo sve ugovore koji su bili aktuelni krajem 2023.g. i proglasili ih jedino validnima za aktuelno korišćenje, u mom slučaju bilo je u novembru-decembru još jedno poskupljenje tog box paketa za 300 dinara i po tome će se plaćati ubuduće. Miran je verovatno samo onaj ko je krajem godine potpisao taj novi ugovor odnosno u novembru ili decembru kada su krenule ove aktuelne kampanje odnosno cene.
Ti si već na najnovijiem paketu, tebi ne menjaju ništa.A ja potpisao juče box4 plavi lite sa 6m po 50% da li i mene kače ove migracije?
Ti si verovatno potpisao na 4200 a tih 100 pride ti je ili vraćanje unazad tv programa ili što ti račun ne stiže na mejl ili nešto treće pa onda računaj na 5500+100, slična priča kao i ja samo što je meni skok sa 5200-5300 na 5500-5600 a ne tako enormno kao tebi.
Sumnjam da imaju petlju ponuditi takvu opciju sa mogućnošću raskida za korisnike pod UO kojima cena recimo, neće odgovarati jer je korisnička dvogodišnja ukupna suma koju treba dati kroz mts usluge, već ušla u telekomov budući prihod za buduća "ulaganja" ili šta već. Ali ne bi me začudilo i da bude kao što si rekao.@banexbanex ovog puta izgleda nećeš biti u pravu, telekom će - po onome što se šuška promeniti uslove svim korisnicima, i onima kojima je UO istekla, ali i onima pod UO. Promena će se odnositi kako na mts, tako i na supernova korisnike, a i korisnike mobilnih paketa. Promene će se odnositi kako na privatne, tako i na poslovne* korisnike.
* za poslovne još nije 100% sigurno da će biti tako, ali 99% da se i na njih odnosi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari