Sadržaj sigurno nije razlog za vraćanje.Maska za telefon. Vrednost 12€. Poručio za prijatelja. Njegovi su podaci na pošiljci, pa će on morati da zove.@Demix
Pomoglo bi u eventualnom razumevanju razloga za vracanje ako bi napisao sta je sadrzina posiljke. A moguce je i da tvoji podaci (adresa, ime, prezime) nisu bili kompletni, a posto je u pitanju registrovana posiljka koja se urucuje na potpis, vratila se nazad.
Cao drugari,
Pogledajte prilog 426139
Poslata iz kine 20. januara. Dosta su se ubrzale LA...HU posiljke po mom misljenju 🙂.
Niska carina je u zastoju, ne brini stici ce ti paket ovih dana.Pozdrav,
Imam pitanje u vezi pošiljke koja na track24 skoro mesec dana ima status "Held by Customs". Šta to znači, da li možda postoji neki problem za dokumentacijom i da li treba da kontaktiram poštu/carinu ili da čekam? Inače, na sajtu Pošte tog statusa nema.
Ok, hvala na odgovoru.Niska carina je u zastoju, ne brini stici ce ti paket ovih dana.
kada pratim preko aliexpress trackinga izbacuje mi da mi je 2 puta pokusana dostava, kada radim pretragu preko poste izbacuje ovo, zna li se je l krenulo ka meni ili je u posti?
Pogledajte prilog 426313
Ja imam 27 na čekanju !
od doga 17 piše da je stigao u lokalni centar za dostavu ali poštar ne donosi !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari