Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Dobro kad ce taj 6.1 kod nas na s22U
Cekam kao zapeta puska i nista,znam da.me Yettel stiti al ne moraju bas toliko

I dalje ne vidim niti jedan bitan razlog da menjam S22 Ultru
Sem ako me svrbi lova ili sam u fazonu moram imati najnovije
Zaista se sa S24U dobija jako malo o S23U da ne pricam
Mogu reci jos samo da se od 14 androida sve poboljsalo pa i trajanje baterije

Ovao drugari danas pazario od naseg clana s22 ultru, staklo naruceno kod drugara u radnji! Da li je neko narucivao kao rezervno staklo UV glue sa Aliexpresa da mi se nadje 2 komada?

I jel ima neko neku sliku kako mu stoji s22 ultra u nekom od Nilkin modela, ako moze slika! hvala

Cuj januarski,mi kod yettela jos na novembarskom
Cuvaju nas nasi zelembaci od moguceg loseg apdejta
Da oni to prvo provere .....
I eto nama u maju decembarskog

Koji je to ******izam, da uslovljavaju ko će i kada dobiti update, ma kakav on bio. Užasno ponašanje provajdera.

Na SEK januarski ima bar 2 nedelje :)

S22-Ultra-SEK.png

Kome treba ima ovde providnu silikonsku masku za 200 kinti :)

Poslednja izmena:
Cuj januarski,mi kod yettela jos na novembarskom
Cuvaju nas nasi zelembaci od moguceg loseg apdejta
Da oni to prvo provere .....
I eto nama u maju decembarskog
A kome se obratiti zbog toga? U yettel-u kažu da nemaju nikakve veze sa time, Samsungov korisnički servis takođe i upućuju na yettel, a Promobi kaže da je sa svim mrežama u Srbiji problem i da svima kasne što je laž.

Drugari neko da ima Nilkin Super Frosted Pro masku za s22 ultra ? Moze li koja slika kako vam to izlgeda i kako ste zadovoljni!

I jos nesto sto me iritira je da u porukama nativnoj aplikaciji backspace nekad zabaguje, i moram da kliknem na poruku tj deo gde se kuca i tek onda mogu da brisem tekst koji sam recimo pogresio! Ne znam kako to da resim, na forumu naravno sve uredno radi brisanje backspaceom na smasmung taastaturi!

Drugari neko da ima Nilkin Super Frosted Pro masku za s22 ultra ? Moze li koja slika kako vam to izlgeda i kako ste zadovoljni!

I jos nesto sto me iritira je da u porukama nativnoj aplikaciji backspace nekad zabaguje, i moram da kliknem na poruku tj deo gde se kuca i tek onda mogu da brisem tekst koji sam recimo pogresio! Ne znam kako to da resim, na forumu naravno sve uredno radi brisanje backspaceom na smasmung taastaturi!
Evo slika maske. Maska je ok, solidan kvalitet, ima neki gumirani finish preko plastike. Ima dobar grip i ne kliza u ruci. Rupe su precizno isečene i olovkica se lepo vadi. Meni više nije potrebna, pa ako ti odgovara daj adresu da ti je pošaljem.

Prilozi

• 20240204_140204.jpg
    20240204_140204.jpg
    120.7 KB · Pregleda: 38
  • 20240204_140230.jpg
    20240204_140230.jpg
    108.6 KB · Pregleda: 38
  • 20240204_140257.jpg
    20240204_140257.jpg
    111 KB · Pregleda: 39
Jel moguce da je exynos verzija bolja sa baterijom od snapdragona?Po nekim testovima sto sam gledao svugde je bila bolja.Rece mi drugar da su sa novim apdejtom popravili jos bateriju pa molim iskustva uopste dal je pametno exynos verziju uzeti.

Vazda je bio i bice uvek bolji Snap od Exynos-a, ali ima po post-ovima dosta toga napisanog.

Koliko Vam s22 ultra skine procenata baterije u toku noci, recimo od 23h do 08h, meni skine 7 posto, sve iskljuceno, sem dve kartice koje rade :] !!Da li je to ok ?

Zavisi i šta podrazumevaš pod "sve isključeno". Meni su BT, GPS, mobilni net stalno uključeni

pa sve iskljuceno, samo rade kartice x2!! Pricam za vreme u toku noci
Za Exynos je to vrh 🤣 sa BTom i Wi-fi-em je meni redovno išao preko 10% za 6-7 sati preko noći, neretko i do 15%.

bila velika promena kad sam prešao na S23u i kad sam video 2-4 procenata samo.

Večita mana Exynos-a nažalost, ali valjda ga više neće biti :D.

Google Play system update: stiglo januarski ažuriranje

S22U.png

Vrh Dno