A kome se obratiti zbog toga? U yettel-u kažu da nemaju nikakve veze sa time, Samsungov korisnički servis takođe i upućuju na yettel, a Promobi kaže da je sa svim mrežama u Srbiji problem i da svima kasne što je laž.Cuj januarski,mi kod yettela jos na novembarskom
Cuvaju nas nasi zelembaci od moguceg loseg apdejta
Da oni to prvo provere .....
I eto nama u maju decembarskog
Bas takoNikome,cekas pa kad stigne stigao
Generalno me.ne zanima kada ce stici apdejt,samsung je po tom pitanju ok
Evo slika maske. Maska je ok, solidan kvalitet, ima neki gumirani finish preko plastike. Ima dobar grip i ne kliza u ruci. Rupe su precizno isečene i olovkica se lepo vadi. Meni više nije potrebna, pa ako ti odgovara daj adresu da ti je pošaljem.Drugari neko da ima Nilkin Super Frosted Pro masku za s22 ultra ? Moze li koja slika kako vam to izlgeda i kako ste zadovoljni!
I jos nesto sto me iritira je da u porukama nativnoj aplikaciji backspace nekad zabaguje, i moram da kliknem na poruku tj deo gde se kuca i tek onda mogu da brisem tekst koji sam recimo pogresio! Ne znam kako to da resim, na forumu naravno sve uredno radi brisanje backspaceom na smasmung taastaturi!
dje si nasao taj info ? Ja odradio update svakako :]Stigla zakrpa za januar na ultru
Yettel,setili se, poboljsanje kamera itd
Hvala za infoZa dve kartice u telefonu normalno
pa sve iskljuceno, samo rade kartice x2!! Pricam za vreme u toku nociZavisi i šta podrazumevaš pod "sve isključeno". Meni su BT, GPS, mobilni net stalno uključeni
Za Exynos je to vrh 🤣 sa BTom i Wi-fi-em je meni redovno išao preko 10% za 6-7 sati preko noći, neretko i do 15%.pa sve iskljuceno, samo rade kartice x2!! Pricam za vreme u toku noci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari