Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ovi sto pricaju da nema razlike izmedju 8/256 i 12/256, ne razumem kako nema razlike? Objasnite mi molim vas, evo ziv nisam da cujem kako nema razlike.
Ne znam šta ti nije jasno. Koristio sam oba i nema razlike u radu telefona. Keširaće više aplikacija i to je jedina razlika. Probao rendering video/photo ista priča. Možeš da oživiš sad.

Izgubila mu se i
Za 800e koliko je nov S23U ne vidim razlog zašto bi iko kupovao S24U koji košta 600e više. 😂

*Totalno razumem ljude koji vole da imaju uvek najnoviji flagship, to je neka druga dimenzija.
I naravno ko ima novca.Ima mnogo lepsih stvari na koje treba potrositi pare.E sad ko ima onda ok

Koristim u vecini vremena samo 1 app ili eventualno 2-3(ako se racuna yt music u pozadini) a 8 pa cak i 6gb bi bilo sasvim dovoljno :D
isto tako razumem da nekome mozda treba i 16 niko ne koriati na isti nacin fon....dovojlno je samo da stizu na vreeme obavestenja od te 3-4apps sve ostalo ako riloaduje nije straasno, svakako u sekundu odradi i taj riload
A isto tako ako se nadje za 850e 12gb i za 800e 8gb, uvek bi uzeo 12 😂😂 e vec razlika od 100-150e za to, tu bi vec razmislio...

Pa pala je cena.
S23u 8gb je 800e sa 12gb je 1000e.
Tesko da možeš da očekuješ flagship godinu dana star ispod toga...
Nisi me dobro razumeo. Govorio sam o padu cene nakon što izađe novi model tj. S24. Ove cene su bile iste i pre mesec-dva kada sam pitao dal da čekam ili da kupujujem s23u. Savetovali su me da sačekam jer kad izađe s24 cene će navodno pasti, a ja ne verujem u to. Mislim da će ove koje si naveo ostati dok ga ima u prodaji, eventualno nešto neznatno pasti.
Jedino u legalnim prodavnicama se može desiti neki značajniji pad ali će i tada biti mnogo skuplje od kp

Nisi me dobro razumeo. Govorio sam o padu cene nakon što izađe novi model tj. S24. Ove cene su bile iste i pre mesec-dva kada sam pitao dal da čekam ili da kupujujem s23u. Savetovali su me da sačekam jer kad izađe s24 cene će navodno pasti, a ja ne verujem u to. Mislim da će ove koje si naveo ostati dok ga ima u prodaji, eventualno nešto neznatno pasti.
Jedino u legalnim prodavnicama se može desiti neki značajniji pad ali će i tada biti mnogo skuplje od kp
Neće pasti cene, naročito neće kod ovih prevaranata na KP, možda je najbolja opcija u A1 za Neo Neo, mada i tu su počeli da se ciganišu i nisu povoljni kao pre par godina, kriza i u A1 ...

Drustvo, da li bi ste bili ljubazni za neke smernice oko zamene telefona?

Dakle, koristim 14pm ali mi je malo tezi,i veci za dzep, za ruku.

Imam ponudu za S23u 12/256 ( koja je takodje velika ali cini mi se malkice laksa od 14pm) da zamenim za vakum? Ili moze u opticaj da dodje i s23+ 8/512? Da li gresim sa s23+?

Bitna mi je kamera, i fluidnost u radu.

Hvala unapres na odgovorima

Ne znam zasto ljudi izbegavaju kupovinu u nekom servisu ili prodavnici mobilnih , bitno samo traziti da je vakum pakovanje.
S23 ultra vakum pakovanje 1630 KM u RS.

Na primer:
Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB (8GB RAM) (1 630 KM)

Drustvo, da li bi ste bili ljubazni za neke smernice oko zamene telefona?

Dakle, koristim 14pm ali mi je malo tezi,i veci za dzep, za ruku.

Imam ponudu za S23u 12/256 ( koja je takodje velika ali cini mi se malkice laksa od 14pm) da zamenim za vakum? Ili moze u opticaj da dodje i s23+ 8/512? Da li gresim sa s23+?

Bitna mi je kamera, i fluidnost u radu.

Hvala unapres na odgovorima
Ukratko - ne menjaj.

(Imaš deo foruma za ovakva pitanja)

Mojoj verziji cena porasla za 50e od kako sam ga ja uzeo.

Ja sam moj platio pocetkom avgusta 845 eura, sada je na oglasima 890 eura 12/256 verzija.

Мој је појефтинио 30-40 еура, просто да не верујеш, мислио сам много више ће. Купљен на КП средином јула, 12/512.
Нисам досад ни проверавао цене.

Ne znam zasto ljudi izbegavaju kupovinu u nekom servisu ili prodavnici mobilnih , bitno samo traziti da je vakum pakovanje.
I sta to znaci vakum pakovanje, to se resi lako, postoje uredjaji za to. Ja se sad ne secam, da li uopste u originalu se dostavlja u foliji? Kljucne su nalepnice koje moras da pokidas da bi otvorio, mada cenim i da to mogu da zaobidju i da ti daju neki popravljani ili korisceni.

Te nalepnice su maciji kasalj da se postave. Mislis novo kad ono...

Iskren da budem ocekivao sam da ce cena pasti bar za 100e do sada.

Najbolji nacin je da uzimas od proverenih ljudi, mislim opet nije 100% sigurno ali ako nije zeznuo 1000+ pre tebe, sto bi i tebe. I naravno temeljna provera, ili uzmes u radnji i ne brines (valjda).

Možda je malo of topic, ali prebacujem se sa Gboard na Samsung keyboard.
Jel postoji mogućnost da mi pored space bude emoji dugme kao na Googlu?
Ali bez da izgubim zarez dugme?

Ne može, emoji ili zarez. Ne mogu oba biti vidljiva na tastaturi zajedno. Jedino rešenje je da ti emojii budu u onoj traci za predukaivan unos teksta.

@Goranbgd Zadrži zarez ili šta već imaš sada kod space-a levo i onda izaberi emoji, pa pusti i onda će ti stajati ikonica pored space-a za njih.

Zadržiš tačku sa desne strane space-a i klikneš na zarez :).

Kako onesposobiti notification panel na lock screenu? Nekako mi bez veze da mogu drugi da pale i gase stvari na telefonu i ako je on zakljucan

Da li jos neko ima mozda probleme u poslednje vreme sa otkljucavanjem palcem na s23?

Ili Face unlock. Radi odlično, brzo i otključava instant bez fail-a.

Ja se izvinjavam ako je možda pisano da li neko zna da li će s23u dobiti samo još UI6.1... ili možemo da očekujemo i 7 ili Android 15...?

H1 2024. One UI 6 za S23 seriju.

Vrh Dno