Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

A može li se predpostaviti kakve će promocije davati posle ove za preorder? Ranije je bilo poklon sat ili bežični punjač, slušalice i sl. Razmišljam da li da čekam ili da narucujem sad u predprodaji?!
Posle par godina bih prešla sa Iphone i razmišljam da li da to bude Ultra ili plus?! Trenutno imam 14 pro max i jedina veća mana mi je težina uredjaja
PreTpostavljam da će biti dobre promocije kao i ranije. PreTprodaja nudi samo duplo skladišnog prostora za istu kintu. S24Ultra ti je samo za par grama lakša od iP 14PM.

Zna li se šta o senzoru za otisak prsta, hoće li i dalje morati Whitestone zaštitno staklo ili će zbog ravnog ekrana moći i neka budžet varijanta poput Nillkin-a, a da otisak i dalje lepo radi?
Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.

I cena veca nego da sam otisao u bilo koju regularnu prodavnicu.

Maloprodajna cena 183.000 RSD

Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.
ako sam dobro razumeo na S24 seriji nebitno koji model vanila/plus/ultra samo whitestone zastitno staklo mora da se uzme da bi otisak prsta radio kako treba?

Ko može i želi neka se strpi malo. Na leto ili na jesen uz S24 seriju ima da daju i skuplji telefon besplatno,nego što su uz prošlu S23 seriju davali S21 fe.

Moj tip je S23fe.

S23 serija je cela bila sa zmajem,ova serija nije takva,davaće oni uzduž i popreko,samo da nekako "prestignu S23 seriju" sa prodajom i time sebe opravdaju napretkom u proizvodnji.
Verujte...

Ja sam jedva ulovio 12/512 S23 Ultra. Gde god da sam zakucao i pitao, imaju na sajtu, ali su kao rezervisani. Na kraju sam naleteo na zeleni u Gig.tronu.

Onda samo WSD ili neka dobra folija, to sa rupom u staklu je užas. A videćemo i kako će se ponašati GG Armor bez ikakve zaštite, mada nisam nešto optimističan, da neće biti "tragova korištenja".

GG3 eventualno da je mogao da trpi, ostalo reklama i ništa više.

@Migrant možeš i neku foliju mada ja sam za WSD. Ako daš tolike pare za telefon možeš i za staklo. Kolegi na S23U ispala čaša od 0.5l puna vode i da nije bilo WSD ne znam šta bi bilo sa ekranom. WSD je puklo kao šoferšajba a ekranu ništa.

Svako staklo može da se ogrebe bez problema, dovoljno da se ode na neku peščanu plažu i u dodiru sa peskom i sitnim kamenčićima garantujem bar sitne ogrebotine 😁

^ naravno kad je pesak oštriji. Poenta stakla je da spreči lom ekrana. Jedino da zaštitna stakla počnu da prave od safirnog stakla da nema ogrebotine ali ga niko ne bi uzeo zbog cene.

@Lemaja
Ne žurim sa kupovinom pošto me 14PM baš lepo služi, za S24U videću kad padne cena i direktna iskustva forumaša.🙂 I kod WSD me nervira čekanje, jer se naručuje iz inostranstva, pa da li će poštar uopšte da donese i kada... Prethodnu narudžbinu sam čekao mesec dana...

Navodno su se pojavile neke reklame na instagramu, da postoji neko staklo ili folija, kako god da je nazovem. Lako se postavlja, ima kalup, izbaci sama prašinu i fleksibilno je i ne puca a štiti uređaj.

@Migrant slažem se. Tek je izašao pa ne vredi žuriti. A stakla ima i kod nas preko KP. Cene su oko 55-60€ komplet dva komada.

Nillkin staklo za s23+ radi vrlo dobro, 8.5/10 bi bila neka ocena a placen je 1700 dinara tako da ce sigurno lepo raditi i na S24U posto ima ravan ekran.

A sta mislite o Mobile Outfiters? Oni imaju neke zastite za ekran ili cak i za ledja i stranice. Je l neko nekad koristio nesto njihovo?

A sta mislite o Mobile Outfiters? Oni imaju neke zastite za ekran ili cak i za ledja i stranice. Je l neko nekad koristio nesto njihovo?
Koristio sam na s22u i na s23u… bio sam generalno zadovoljan, otisak je radio bez problema. Jedino sto je problem kod te folije je sto olovka ne klizi kako treba preko nje vec uvek imas osecaj kao da zapinje…

Nazad
Vrh Dno