Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Cackao sam Ultru, sta znam, meni licno je dizajn vracanje par koraka u nazad. Dal im je cilj neki ekran bez ivica u buducnosti pa je ovo put kao tome ko ce ga znati , ali da je lep nije. Sve ostalo je jako dobro, animacije izuzetno lepe i fluidne to sam prvo primetio. Ne znam da li je do novog oneui ali i ako jeste super svakako.

Da li ovaj lik ima neku ogledalo foliju na s23 ultra, ili je ekran stvarno takav? 🤔
Ovo mi je potpuno nerealno.
Kod mene na s21 ultra odraz na ekranu je sličan kao na S24U , ni blizu ovom na S23U.

Prilozi

• GEYWb9hXAAAzGX4.jpeg
    GEYWb9hXAAAzGX4.jpeg
    160.6 KB · Pregleda: 28
@Lemaja Imaju neku kolaboraciju. Da li ce se kod svakog proizvodjaca u android svetu naci, sumnjam na ovom nivou kao sa Samsung-om.
Moguće. Ja mislim da će to dobiti i xiaomi 14 ultra ili tako neki model koji je u novčanom rangu sa Samsunga. Ali vidi ćemo uskoro i to.

Juce gledao ultru, i poredio taj cuveni smanjeni odraz sa Pixel 7P i ne znam o cemu ovi ljudi pricaju, ja ne videh neku razliku. Inace telefon je sav po mom ukusu, kockast, ravan, pravi note. Moze da se "skljoca" kamerom bas brzo, ali u prodavnici koja je super osvetljena ultra i dalje ne moze da uhvati klinca koji se nije nesto specijalno mrdao. To je jedan klik kamere na pixelu i dobijes extra sliku iz prve. Moraju da porade na tome, ne slikaju svi vaze i pejzaze.

Meni se ovaj ravni ekran više sviđa od zaobljenog ali ukusi su različiti tako da razumem i drugu stranu...

A može li se predpostaviti kakve će promocije davati posle ove za preorder? Ranije je bilo poklon sat ili bežični punjač, slušalice i sl. Razmišljam da li da čekam ili da narucujem sad u predprodaji?!
Posle par godina bih prešla sa Iphone i razmišljam da li da to bude Ultra ili plus?! Trenutno imam 14 pro max i jedina veća mana mi je težina uredjaja

Misliš da ipak vredi sad uzimati? Bas sam u velikoj dilemi? 😁

Сад је најбоље, јер по истој цени добијаш уређај са дупло више меморије(платиш 256,добијеш 512).Наравно ако причамо о радњама и легалној куповини, ко чека огласе, КП, је друга прича.

U Yettelu planiram da uzmem, samo , kao sto rekoh ranije, znam da su bas delili lepe dodatne uredjaje kao poklon, ali nisam već par godina u toku, pa ne znam kakva je sad situacija?! A veliku dilemu imam i da li da to bude Plus ili Ultra model? Nisam još imala prilike da ih vidim uživo, ali ako nije prevelika razlika u veličini i težini bio bi to svakako Ultra

Prosle godine su davali galaxy watch tokom leta, a na jesen je bio samsung s21fe. Ja kad sam uzimao s21 u junu 2021 davali su telefon a12 ili tako neki osnovni model.

U Yettelu planiram da uzmem, samo , kao sto rekoh ranije, znam da su bas delili lepe dodatne uredjaje kao poklon, ali nisam već par godina u toku, pa ne znam kakva je sad situacija?! A veliku dilemu imam i da li da to bude Plus ili Ultra model? Nisam još imala prilike da ih vidim uživo, ali ako nije prevelika razlika u veličini i težini bio bi to svakako Ultra
Prosle godine za preorder dobijala se duplo veca memorija (kao i sada za s24) i ko je bio projavljen za samsung unpacked dobio je slusalice (cini mi se buds 2). Onda u aprilu bila akcija uz kupljen s23 dobijao se sat. I cini mi se negde u oktobru dobijao se jos jedan telefon (s21fe). Tako da ce verovatno i ove godine biti slicnih akcija.

Auuu, i čekati do leta 😁 Ne verujem da ću imati strpljenja 😂
Sad jedino ostaje dilema Ultra ili Plus model. Joj, muke su to 😂

Ultra, ako ti nije problem kockasti dizajn. Plus, iako je samo 0.1 inch manji nekako je laksi za koriscenje, ali kod njega je exynos cpu a jos nema detaljnih testova da vidimo kakav je u odnosu na snap koji je u s24u.

Zna li se šta o senzoru za otisak prsta, hoće li i dalje morati Whitestone zaštitno staklo ili će zbog ravnog ekrana moći i neka budžet varijanta poput Nillkin-a, a da otisak i dalje lepo radi?

Ako pare već nisu problem, a veličina ti ne smeta, onda Ultra svakako.
Snap umesto Exy procesora, plus olovčica koja ide uz Ultru su dovoljan razlog.

"Samsung India announced that the Galaxy S24 series broke its pre-order record with more than 250,000 pre-bookings in just three days". Helou maj frend.

Ja ću da sačekam leto i neke konačnije verzije recenzija tj da vidim kako sve funkcioniše i koje su pro/con i možda onda promenim postojeći sa S24U, mada realno i nema neke opravdane potrebe ali kada su nam pa i trebale realnije potrebe za tako nešto...

Ma meni je najviše da se otarasim ovog Iphone-a, opasno me već smara. Mislila sam da ću se pomiriti sa tim nekim nedostacima, ali ne, nikako 🙉

Ja presekao i naručio S24 plus sa omraženim Exyinosom...
Nekako gledam supruga je imala S21 plus i S22 plus i nije imala nikakvih problema u radu, a ni sa baterijom...

Kod mene se nekad na mah javi želja da uzmem i15PM a onda odem u TC uzmem malo da ga čačkam i želja me brzo prođe... Može on da bude i tri puta bolji od cenovno odgovarajućeg androida ali džaba kad subjektivno gledano meni ne leži... A dati tolike pare za nešto da bih samo potvrdio osećaj mi je nekako sumanuto...

Ja presekao i naručio S24 plus sa omraženim Exyinosom...
Nekako gledam supruga je imala S21 plus i S22 plus i nije imala nikakvih problema u radu, a ni sa baterijom...
I ja sam većinom imala Plus modele (jako davno možda samo 1-2 Note serije) i bila sam skroz zadovoljna. Samo sad nikako da odlučim

Nazad
Vrh Dno