mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 895
Na poslednjem spratu je bas Samsung brand store...PositiveLine? Oni su ovlasceni za Samsung.
Na poslednjem spratu je bas Samsung brand store...PositiveLine? Oni su ovlasceni za Samsung.
Samsung brand store u Ušću i pogledaj u TC Galerija.Постоји ли нека радња где су изложене све боје S24U, да се може видети из руке?
Meni samo nije jasno sta ih je ovde kocilo s obzirom da je kamera pa i OS 99% isti kao predhodne godine?Ako je suditi prema prethodnim serijama, prosto su nesposobni da ispeglaju softver na vreme.
Moguće. Ja mislim da će to dobiti i xiaomi 14 ultra ili tako neki model koji je u novčanom rangu sa Samsunga. Ali vidi ćemo uskoro i to.@Lemaja Imaju neku kolaboraciju. Da li ce se kod svakog proizvodjaca u android svetu naci, sumnjam na ovom nivou kao sa Samsung-om.
Prosle godine za preorder dobijala se duplo veca memorija (kao i sada za s24) i ko je bio projavljen za samsung unpacked dobio je slusalice (cini mi se buds 2). Onda u aprilu bila akcija uz kupljen s23 dobijao se sat. I cini mi se negde u oktobru dobijao se jos jedan telefon (s21fe). Tako da ce verovatno i ove godine biti slicnih akcija.U Yettelu planiram da uzmem, samo , kao sto rekoh ranije, znam da su bas delili lepe dodatne uredjaje kao poklon, ali nisam već par godina u toku, pa ne znam kakva je sad situacija?! A veliku dilemu imam i da li da to bude Plus ili Ultra model? Nisam još imala prilike da ih vidim uživo, ali ako nije prevelika razlika u veličini i težini bio bi to svakako Ultra
Ultra, ako ti nije problem kockasti dizajn. Plus, iako je samo 0.1 inch manji nekako je laksi za koriscenje, ali kod njega je exynos cpu a jos nema detaljnih testova da vidimo kakav je u odnosu na snap koji je u s24u.Auuu, i čekati do leta 😁 Ne verujem da ću imati strpljenja 😂
Sad jedino ostaje dilema Ultra ili Plus model. Joj, muke su to 😂
Ako pare već nisu problem, a veličina ti ne smeta, onda Ultra svakako.Auuu, i čekati do leta 😁 Ne verujem da ću imati strpljenja 😂
Sad jedino ostaje dilema Ultra ili Plus model. Joj, muke su to 😂
I ja sam većinom imala Plus modele (jako davno možda samo 1-2 Note serije) i bila sam skroz zadovoljna. Samo sad nikako da odlučimJa presekao i naručio S24 plus sa omraženim Exyinosom...
Nekako gledam supruga je imala S21 plus i S22 plus i nije imala nikakvih problema u radu, a ni sa baterijom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari