ckvrlj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2010
- Poena
- 235
Sa ovim se apsolutno slažem.... samo što odavno nemam ni volje ni živaca da se bavim kupoprodajom bilo čega što neću da koristim bar dve godine.
Sa ovim se apsolutno slažem.... samo što odavno nemam ni volje ni živaca da se bavim kupoprodajom bilo čega što neću da koristim bar dve godine.
PreTpostavljam da će biti dobre promocije kao i ranije. PreTprodaja nudi samo duplo skladišnog prostora za istu kintu. S24Ultra ti je samo za par grama lakša od iP 14PM.A može li se predpostaviti kakve će promocije davati posle ove za preorder? Ranije je bilo poklon sat ili bežični punjač, slušalice i sl. Razmišljam da li da čekam ili da narucujem sad u predprodaji?!
Posle par godina bih prešla sa Iphone i razmišljam da li da to bude Ultra ili plus?! Trenutno imam 14 pro max i jedina veća mana mi je težina uredjaja
Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.Zna li se šta o senzoru za otisak prsta, hoće li i dalje morati Whitestone zaštitno staklo ili će zbog ravnog ekrana moći i neka budžet varijanta poput Nillkin-a, a da otisak i dalje lepo radi?
Baš danas gledao i ne videh da imaju verziju 12/512, imaju samo onu slabijuS24 ultra, jeftinija 100 evra od S23 ultre u mts u.🫣😀🤣
Ovi su neki *******ti 😄Da li ovaj lik ima neku ogledalo foliju na s23 ultra, ili je ekran stvarno takav? 🤔
Ovo mi je potpuno nerealno.
Kod mene na s21 ultra odraz na ekranu je sličan kao na S24U , ni blizu ovom na S23U.
Uzmes slabiju do kraja promocije i dobijas svakako jacu verziju.Baš danas gledao i ne videh da imaju verziju 12/512, imaju samo onu slabiju
Ima obe verzija cene iste do kraja promocijeUzmes slabiju do kraja promocije i dobijas svakako jacu verziju.
ako sam dobro razumeo na S24 seriji nebitno koji model vanila/plus/ultra samo whitestone zastitno staklo mora da se uzme da bi otisak prsta radio kako treba?Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.
ma jasno mi je to, nego s obzirom da vrv jeste isti senzor kao na S23 seriji pa sam vise pitao zbog iskustva sa S23 samo sto sam lose to formulisao ahha^ predpostavka rođeni.
Vidiš da još niko nije pazario S24U a kamoli stavio to staklo
Uzmes slabiju do kraja promocije i dobijas svakako jacu verziju.
Mislio sam da nemaju s23u u verziji 12/512 već samo slabiju 8/256.Ima obe verzija cene iste do kraja promocije
Imaju.Mislio sam da nemaju s23u u verziji 12/512 već samo slabiju 8/256.
Inače razmišljam između s23u i s24u pa gledam oba
Gde si gledao? Evo ja sad gledam na sajtu ponudu uređaja i s23u imaju samo u 8/256. Možda da odem u poslovnicu?Imaju.
Onda samo WSD ili neka dobra folija, to sa rupom u staklu je užas. A videćemo i kako će se ponašati GG Armor bez ikakve zaštite, mada nisam nešto optimističan, da neće biti "tragova korištenja".Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.
Koristio sam na s22u i na s23u… bio sam generalno zadovoljan, otisak je radio bez problema. Jedino sto je problem kod te folije je sto olovka ne klizi kako treba preko nje vec uvek imas osecaj kao da zapinje…A sta mislite o Mobile Outfiters? Oni imaju neke zastite za ekran ili cak i za ledja i stranice. Je l neko nekad koristio nesto njihovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari