Trebalo bi mi i za akumulator od auta, znači da tražim neka koja imaju i DC?Nemaju merenje jednosmerne struje(DC), ako ti je to bitno(auto, motor).
Trebalo bi mi i za akumulator od auta, znači da tražim neka koja imaju i DC?Nemaju merenje jednosmerne struje(DC), ako ti je to bitno(auto, motor).
Imas na ovaj fazon, ja sam uzeo preko Choice 3+ jednu tog tipa od 60W i nije losa za te pare, koristio sam je par puta kad nestane struje. Jedino sto ova moja negde unutra ima labav kontakt pa mora da se cukne da bi svetlela punom snagom.Preporuke za neke Camping Bulb ? Za sator-kampovanje, ali da bude sto jaca, 6500k, ima li neko da je narucivao sa Alija a da je zadoboljan! Hvalka
Upravo narucio tu istu od 60w, 430din! Za satro mi porvenstveno treba!Sve sto nema AC DC i za Current i za Voltage preskaces.
Imas na ovaj fazon, ja sam uzeo preko Choice 3+ jednu tog tipa od 60W i nije losa za te pare, koristio sam je par puta kad nestane struje. Jedino sto ova moja negde unutra ima labav kontakt pa mora da se cukne da bi svetlela punom snagom.
![]()
30/60/100/200/300W Portable Emergency Lights Hook Outdoor USB Rechargeable LED Lamp Bulbs Fishing Camping Patio Porch Lighting - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 424716
Ako ti kao expert za porudžbine sa alija imaš neku preporuku, slobodno napiši.Sve sto nema AC DC i za Current i za Voltage preskaces
uh, pa za razne akrobacije. npr. jedna od stvari: pošalješ kabl iz te sprave u miksetu i puštaš bt muziku sa telefona na prave zvučnike, ili u kola na aux inputu ako sam auto nema bt konekciju itd itdUpgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones![]()
Upgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones - AliExpress 44
Ako moze neko ukratko da mi objasni cemu sluzi ovo :] Izaslo mi je na super deals za 350 din :]
Upgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones![]()
Upgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones - AliExpress 44
Ako moze neko ukratko da mi objasni cemu sluzi ovo :] Izaslo mi je na super deals za 350 din :]
Mislio sam na klešta, pogledaću onda da li aneng ima neka i sa DC.Uni T od skupljih, od jeftinijih BSIDE ili ANENG
Npr ovako nesto
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $21.71 57%OFF | ANENG AN8009 Digital Multimeter Transistor Tester Capacitor True RMS Automotive Electrical Capacitance Meter Temp Diode
![]()
ANENG AN8009 Digital Multimeter Transistor Tester Capacitor True RMS Automotive Electrical Capacitance Meter Temp Diode - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
uh, pa za razne akrobacije. npr. jedna od stvari: pošalješ kabl iz te sprave u miksetu i puštaš bt muziku sa telefona na prave zvučnike, ili u kola na aux inputu ako sam auto nema bt konekciju itd itd
Eto ono od iznad na SuperDeals, jos jeftinije. Zaboravih da dopisem da je samo pokazne prirodeMislio sam na klešta, pogledaću onda da li aneng ima neka i sa DC.
trebalo bi da da ako tv ima btPorucio i ja, ne znam sta ce mi al mi se svidja 😂 Jel bih mogao da ubodem u to stare altec lansing zvixnike, pa da ih povezem sa tv-om?
Znaš li možda koja verzija bi bila najbolja što se jasnoće muzike tiče tj. da najmanje krči?Fenserica. Ja koristim BT module da povežem drugarima pojačala sa mobilnim. Naručio sam ovih pet za probu.
![]()
Bluetooth Audio Receiver Board VHM-314 Bluetooth 5.0 MP3 Lossless Decoder Board Wireless Stereo Music Module 3.7-5V - AliExpress 502
Znaš li možda koja verzija bi bila najbolja što se jasnoće muzike tiče tj. da najmanje krči?
Ovo mi deluje kao dobra opcija, samo ne znam da li će non stop vući struju, čak i kad je auto ugašen.
Ne bih lemio, već bi preko micro usb kabla (napajanje) i auxa (zvuk) spojio kit i ovaj modul, ako je uopšte moguće napajati ga tako. Bio bi stalno priključen preko usba, pa zato nisam siguran da li bi vukao struju.zavisi kako zakačiš. Ovi moduli bi trebali da troše od 3,7 do 5 - 5,8
Bio bi stalno priključen preko usba, pa zato nisam siguran da li bi vukao struju.
Evo samo da javim koga je zanimalo, prosla multimedija lagano, samo +450din. Danas ispoeucena.Ne, nisam se osetio prozvan, ali je suludo očekivati da to prodje bez carine. I jeftinije i manje stvari klepe, a ne multimediju. Mada realno ni one vise nisu tako glomazne kao sto su bile, sad su uglavnom jedno 3-4 puta tanje.
Prva liga!Evo samo da javim koga je zanimalo, prosla multimedija lagano, samo +450din. Danas ispoeucena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari