Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za akumulator ćeš meriti napon, za to radi svaki posao. Ako juriš merenje struje, da vidiš da li ka nekom potrošaču ide struja, onda ti treba merač sa DC Current oznakom.

Sve sto nema AC DC i za Current i za Voltage preskaces.

Preporuke za neke Camping Bulb ? Za sator-kampovanje, ali da bude sto jaca, 6500k, ima li neko da je narucivao sa Alija a da je zadoboljan! Hvalka
Imas na ovaj fazon, ja sam uzeo preko Choice 3+ jednu tog tipa od 60W i nije losa za te pare, koristio sam je par puta kad nestane struje. Jedino sto ova moja negde unutra ima labav kontakt pa mora da se cukne da bi svetlela punom snagom.

20240120_230123.jpg

Sve sto nema AC DC i za Current i za Voltage preskaces.

Imas na ovaj fazon, ja sam uzeo preko Choice 3+ jednu tog tipa od 60W i nije losa za te pare, koristio sam je par puta kad nestane struje. Jedino sto ova moja negde unutra ima labav kontakt pa mora da se cukne da bi svetlela punom snagom.

Pogledajte prilog 424716
Upravo narucio tu istu od 60w, 430din! Za satro mi porvenstveno treba!

ja uspeo napokon da narucim kc3000 2tb preko onog aliexpress collection i choice slanja. Ako me i rebne carina opet jeftinije nego ovde.

Vratili su nas za sve komplet izgleda, a uz to za Choice koji sam narucio malopre pise da dobijamo i vaucer ako kasni.

Trebalo bi da je onaj od 1$ ako je sve isto kao i sa Amerima i EU.

Inace ja ovaj moj KC3000 1TB jos cekam, tek je danas napipao Srbiju, valjda nece i carinu pa da ga cekam jos 30 dana

• Like
Reagovanja: kVu
  • Like
aha, ponadao sam se da nisu singapurćani možda. movespeed je slao preko njih i stiglo je tipa za 20 dana. Hvala!

Nisu, mada imam jednog "Madjara", narucen 03.01. i vec je kod nas, ceka da ga pregleda carina.

Tako da ne bi me cudilo da i tebi stigne brzo.

• Like
Upgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones

Ako moze neko ukratko da mi objasni cemu sluzi ovo :] Izaslo mi je na super deals za 350 din :]
uh, pa za razne akrobacije. npr. jedna od stvari: pošalješ kabl iz te sprave u miksetu i puštaš bt muziku sa telefona na prave zvučnike, ili u kola na aux inputu ako sam auto nema bt konekciju itd itd

Upgraded Bluetooth 5.0 Audio Transmitter Receiver RCA 3.5mm AUX Jack USB Dongle Music Wireless Adapter For Car PC TV Headphones

Ako moze neko ukratko da mi objasni cemu sluzi ovo :] Izaslo mi je na super deals za 350 din :]

Fenserica. Ja koristim BT module da povežem drugarima pojačala sa mobilnim. Naručio sam ovih pet za probu.

Uni T od skupljih, od jeftinijih BSIDE ili ANENG

Npr ovako nesto

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $21.71 57%OFF | ANENG AN8009 Digital Multimeter Transistor Tester Capacitor True RMS Automotive Electrical Capacitance Meter Temp Diode
Mislio sam na klešta, pogledaću onda da li aneng ima neka i sa DC.

uh, pa za razne akrobacije. npr. jedna od stvari: pošalješ kabl iz te sprave u miksetu i puštaš bt muziku sa telefona na prave zvučnike, ili u kola na aux inputu ako sam auto nema bt konekciju itd itd

Porucio i ja, ne znam sta ce mi al mi se svidja 😂 Jel bih mogao da ubodem u to stare altec lansing zvixnike, pa da ih povezem sa tv-om?

Fenserica. Ja koristim BT module da povežem drugarima pojačala sa mobilnim. Naručio sam ovih pet za probu.

Znaš li možda koja verzija bi bila najbolja što se jasnoće muzike tiče tj. da najmanje krči?

U autu imam kit koji se kači na cd changer, a daje par ulaza među njima usb i aux. Uzeh neki najjeftiniji bt modul pre par godina na aliju, ima mogućnost poziva, ali muzika nije nešto, čuje se povremeno krčanje. Ovo mi deluje kao dobra opcija, samo ne znam da li će non stop vući struju, čak i kad je auto ugašen.

zavisi kako zakačiš. Ovi moduli bi trebali da troše od 3,7 do 5 - 5,8
Ne bih lemio, već bi preko micro usb kabla (napajanje) i auxa (zvuk) spojio kit i ovaj modul, ako je uopšte moguće napajati ga tako. Bio bi stalno priključen preko usba, pa zato nisam siguran da li bi vukao struju.

Ne, nisam se osetio prozvan, ali je suludo očekivati da to prodje bez carine. I jeftinije i manje stvari klepe, a ne multimediju. Mada realno ni one vise nisu tako glomazne kao sto su bile, sad su uglavnom jedno 3-4 puta tanje.
Evo samo da javim koga je zanimalo, prosla multimedija lagano, samo +450din. Danas ispoeucena.

Nazad
Vrh Dno