Vizuelno jeste lep zakrivljen ekran.Konačno ravan ekran, telefon za odrasle muškarce, hvala im! Nema više onog kvazi-seksualnog pomagala i ego bustera u obliku zakrivljenih ivica koje ničemu ne služe.
Možda konačno i kupim Samsung...
Odlazi u istoriju ono što je krasilo Samsung telefone i ono što ih je uzdiglo u premium segment. Bez zakrivljenog ekrana telefoni im deluju kao A serija, ni p od premium osećaja.
Elem, swipe na zakrivljenom ekranu je milina, ravan ekran i swipe - jedno veliko ne.
Tek će neki progledati kad vide ravan ekran, uske i simetrične ivice, titanijumsk* okvir, najmanju selfie rupu u ekranu itd.Joj ala kukate na ravan ekran a za 15 dana će biti stigao, stigao, stigao…. Brutalne kamere, ludilo od telefona… iskreno S24U i sa ravnim ekranom ne može da izgubi osećaj premium uređaja. Isto je bilo kad su prvi put izbacili zakrivljen pa su svi k….i a sada ide obrnuta situacija.
14PM deluje više premium od S23U i pored zakrivljenog ekrana. Ali dobro, neka neka.Samo sam cekao da neko pomene famozni "premium feeling" sa zakrivljenjim ekranom.
Kako su vas marketing odeljenja firmi, u ovom slucaju Samsunga, izmanipulisali sa hajpovanim, nepostojecim "osobinama" svojih uredjaja pa to je komedija.
Da li je iko ikada rekao da IP deluje kao Samsung A serija zbog ravnog ekrana!?
Slažem se 100%. Telefon će biti premijum uređaj. Posebno kad ga ljudi uzmu u ruke onda će videti da ravan ekran to neće promeniti.Tek će neki progledati kad vide ravan ekran, uske i simetrične ivice, titanijumsk* okvir, najmanju selfie rupu u ekranu itd.
Biće to definicija premium ureðaja.
Neki ce odmah posle.Danas sam koristio 15pm jedno 2 sata, u odnosu na S23U deluje kao svemirski brod iskreno, i ako ga nikad ne bih kupio. Jedino taj ekran na Samsungu je pomagao godinama da se održi neki balans, kojeg više nema *********. Sad ne znam stvarno, iskreno jedva čekam da vidim neki review. Kada će da puste recenzije, kako beše, odmah posle predstavljanja ili postoji neki drugi NDA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari