Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Juče sam bio u poslovnici i rekli su mi da to ne postoji više. Trenutna ponuda je 6 meseci besplatno i ostalih 18 meseci se plaća. Da li može neko da potvrdi ovo?
Ovo neo neo, je bilo isključivo putem agenta prodaje ili ako te zovu kad podneses prenos broja. Nikad nije ni postojalo za ove u poslovnicama.

Da li se nekome još ovo desilo?
Račun na Klik je prošao kao i do sada ali u app i dalje stoji da račun nije plaćen?!

1000006324.png1000006322.png

Postoji neki delay?

^^ Па то ће проћи у апликацији данас или сутра...

Uskoro mi ističe ugovor za Total 20 te poslah poruku Twitter accountu Yettela za novi ugovor, uz naravno produzetak popusta od 50% bez uzimanja uređaja. Odbiše me lagano, mada kod njih imam još jedan broj sa Total 10 tarifom (isto 50%) i INTERNET 300 (bez ikakvog popusta). Supruga je isto kod njih sa istom promocijom i ističe nam ugovor u isti dan. Malo me ovo sve nervira, mada sam u principu zadovoljan ponudom TOTAL paketa, ali nikada ne bih platio full cenu.
Sta preporucuje ekipa sa foruma kao alternativu? Zahtev za prenos negde, pa ce da ponude 50% ili?

Ја сам мајици поднео захтев за прелазак на припејд и звала је нека љубазна тета и понудила јој Тотал10 са 50%(имала је раније Тотал 5 са 50%).

Ponudila samo Total 10 ili je mogla da bira bilo koji paket?

Понудила јој је Тотал 5 који је имала и Тотал 10, вероватно јер су у том неком ценовном рангу...

Uskoro mi ističe ugovor za Total 20 te poslah poruku Twitter accountu Yettela za novi ugovor, uz naravno produzetak popusta od 50% bez uzimanja uređaja. Odbiše me lagano, mada kod njih imam još jedan broj sa Total 10 tarifom (isto 50%) i INTERNET 300 (bez ikakvog popusta). Supruga je isto kod njih sa istom promocijom i ističe nam ugovor u isti dan. Malo me ovo sve nervira, mada sam u principu zadovoljan ponudom TOTAL paketa, ali nikada ne bih platio full cenu.
Sta preporucuje ekipa sa foruma kao alternativu? Zahtev za prenos negde, pa ce da ponude 50% ili?
Исто и код мене.
Ја ћу захтев за пребацивање на припејд.

Logika brojeva i promocije kupona i servisa...

Evo sad imas kupon aktivan 10 dana, preuzet 3 puta. U decembru bilo koji kupon nije bio bez par hiljada preuzimanja...

Marketing, brojevi su danas sve...

podnesi zahtev za prelazak na prepaid (moras do poslovnice), zvace te i odobrice ti 50% na pretplatu na bilo koji paket. tako sam ja uradio pre par dana za svoja dva broja.

Je l su objavili dobitnike, ja sačuvao 20 komada, potrošio 10 i nadao se telefonu :ROFLMAO:

Edit:

Našao sam

Rangiranje dobitnika nagrade:

1. mesto: 381637100xxx - 1.013 kupona
  2. mesto: 381692709xxx - 997 kupona
  3. mesto: 381691140xxx - 994 kupona
  4. mesto: 38169622xxx - 994 kupona
  5. mesto: 381691566xxx - 991 kupon
  6. mesto: 38162476xxx - 991 kupon
  7. mesto: 38163362xxx - 986 kupona
  8. mesto: 38169775xxx - 981 kupon
  9. mesto: 381691626xxx - 981 kupon
  10. mesto: 381628380xxx - 980 kupona
Svaka čast gde nadjoše ovoliko kupona

Poslednja izmena:
Jedno glupo pitanje. Ako godinama uplacujem kredit i skupim npr. 10.000 din. ako predjem na postpejd,da li ce naredni racuni biti umanjeni za taj iznos ili se kredit brise nakon potpisivanja ugovora?

Je l su objavili dobitnike, ja sačuvao 20 komada, potrošio 10 i nadao se telefonu :ROFLMAO:

Edit:

Našao sam

Rangiranje dobitnika nagrade:

1. mesto: 381637100xxx - 1.013 kupona
  2. mesto: 381692709xxx - 997 kupona
  3. mesto: 381691140xxx - 994 kupona
  4. mesto: 38169622xxx - 994 kupona
  5. mesto: 381691566xxx - 991 kupon
  6. mesto: 38162476xxx - 991 kupon
  7. mesto: 38163362xxx - 986 kupona
  8. mesto: 38169775xxx - 981 kupon
  9. mesto: 381691626xxx - 981 kupon
  10. mesto: 381628380xxx - 980 kupona
Svaka čast gde nadjoše ovoliko kupona
ja sam bas dosta sacuvao, ali nisam siguran da li su 31.12. dodavali nove, taj dan nisam usao na app a 1.1. video da ima novih kupona koji isticu za 29 ili 30 dana. Sve u svemu, lepo spakovana obmana.

Mom ocu ističe ugovor u Yettelu baš danas, i evo standardno se cimamo oko nastavka 50%... Ne daju nema šanse. Pročitam ovde da podnese zahtev za prepaid, ode on malopre i žena mu kaže da ga sigurno neće niko zvati i nuditi 50% i da 3 meseca ne može ni kod njih na pospaid niti preneti broj u drugu mrežu. Je li to istina ili radnica glumi dobro?

Mom ocu ističe ugovor u Yettelu baš danas, i evo standardno se cimamo oko nastavka 50%... Ne daju nema šanse. Pročitam ovde da podnese zahtev za prepaid, ode on malopre i žena mu kaže da ga sigurno neće niko zvati i nuditi 50% i da 3 meseca ne može ni kod njih na pospaid niti preneti broj u drugu mrežu. Je li to istina ili radnica glumi dobro?

Naravno da radnica namerno laže jer je njoj u interesu da korisniku uvali paket po većoj ceni.
Korisnik treba da ostane pri svojoj odluci i da podnese zahtev za raskid uz obaveznu napomenu da broj ostane aktivan na dopuni.
Pritom, radnica ne zna da je obavezni period 60 dana a ne 90 dana.
Ali svakako, korisnik kad podnese ovakav zahtev, zovu ga već posle dva-tri dana da nastavi postpejd uz 50 % na bilo koji paket i nakon što se sve dogovori, ponuda se potvrdi sms porukom pa se ne mora nigde ići opet.

Naravno da radnica namerno laže jer je njoj u interesu da korisniku uvali paket po većoj ceni.
Korisnik treba da ostane pri svojoj odluci i da podnese zahtev za raskid uz obaveznu napomenu da broj ostane aktivan na dopuni.
Pritom, radnica ne zna da je obavezni period 60 dana a ne 90 dana.
Ali svakako, korisnik kad podnese ovakav zahtev, zovu ga već posle dva-tri dana da nastavi postpejd uz 50 % na bilo koji paket i nakon što se sve dogovori, ponuda se potvrdi sms porukom pa se ne mora nigde ići opet.
Tako sam i ja skontao otprilike, nego eto zamislimo situaciju da ga baš ne nazovu i ne ponude njemu bi baš bio problem jer svakodnevno obavlja dosta razgovora što zbog posla što privatno...

Tako sam i ja skontao otprilike, nego eto zamislimo situaciju da ga baš ne nazovu i ne ponude njemu bi baš bio problem jer svakodnevno obavlja dosta razgovora što zbog posla što privatno...
ja iz ličnog iskustva mogu reći da u zadnjih par meseci ova tehnika najbrže pali.
Nekoliko mojih prijatelja i članova porodice su ovako obnovili novih 50 % na dve godine

Избезобразили су се опасно, имам број више од 20 година и њих то не интересује. Ранијих година када сам обнављао уговор и само им пошаљем поруку на месинџер да ми дају понуду и увек сам добијао 50%, позову ме и све се договоримо, сад никако не дају. Слао на месинџер, контактирао их овде у приватној поруци и на крају звао кол центар и јок, сви дају стандарну понуду која је на сајту. На крају ћу ићи у пословницу да пребацим на припејд и да је само одржавам док не буду дали неку добру понуду или одох у А1 да узмем један постпејд пакет где је много боља понуда, а задња опција коју не бих желео али ако се баш буде морало, да пребацим број у другу мрежу. Једино на кол центру ми је дала понуду за Тотал 20 по цени од 1799, за разлику од тете на месинџеру која је тај исти пакет нудила за 2099 динара, или се зезнула као што ми је прво понудила Го дата за 1199 динара па се касније исправила како је погрешила мислећи на пакет Го старт + који и јесте 1199 дин.

Prilozi

• Screenshot_2024-01-11-20-00-20-378_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-11-20-00-20-378_com.android.chrome-edit.jpg
    133 KB · Pregleda: 63
  • IMG_20240111_200229.jpg
    IMG_20240111_200229.jpg
    109 KB · Pregleda: 63
Nazad
Vrh Dno