Hvala Mirko...Strasno. Menjaj to hitno.
Po mome skromnom misljenju to bi bio veliki korak unazad , kao sa konja na magarca da pređeš .Pozdrav, razmišljam da predjem sa iPhone 13 mini na s23 jer mi se malo menja il auto il telefon, a ovo me jeftinije izadje 😂
Salu na stranu(mada i nije neka sala) zanima me je l dovoljno veliki upgrade il prelazim sa konja na magarca(u smislu vredi li dati 300e vise)? Dosadio mi malo iOS, pa bih opet malo na Android.
I da l da cekam jos malo da izadje s24 pa mozda padne malo cena u ovim prodavnica u balkanskoj posto je valjda tu najjeftinije il se nece menjati nista drastično cena?
Hvala
Ne bih nikako uzimao Exynos zbog ranijih prica, mada mozda ovaj urade kako treba. Zato sam i gledao s23, dimenzije su ok, a baterija i kamera su valjda nesto bolje od ovog mog minija?Svakako nije korak unazad, s23 je zaokruzen kompakt telefon, ja ga imam. Za cenu ne moze niko da ti kaze, ali koliko vidim slabo ih ima u oglasima, posebno verzije 256... verovatno vec povlace kolicine u pripremi za s24 a koji ce imati ozloglaseni exynos procesor, pa vrlo verovatno da ce biti korak unazad u odnosu na s23.
Oko ovog PWM sam upravo juce citao i mnogo ljudi se zali na Samsung. A na merenjima Samsung pokazao najmanje tog treperenja pri niskom osvetljenju.Камера на ултри 23 је НУЛА, ја сам се толико разочарао да е невероватно, прешао сам са ПИКСЕЛА 6 на ултру 23...Једино тај зум, ако некоме то и затреба, остало је просто невероватно колико је лоше, мутно, светла разлива, од Сунца мора да се бежи...Катастрофа. Већ сам у преговорима да га мењам за пиксел 8 про. Слике са пиксела су скроз друга димензија, чак и са обичном апликацијом, да се не говори о модованим ГЦАМ и гомилом ЛУТ подешавања. Даље дисплеј на ултри има одвратно низак PWM тако да "песак у очима", сузе, мигрене не гину...Иако сам се зарекао да никада више нећу на шљамсунг (од времена С9) полакомио сам се на све те СИЛНЕ РЕЦЕНЗИЈЕ како је добра камера, дисплеј...Уређај је катастрофа. Никако није препорука за куповину.
Ja negde procitah da ce S24 ultra za sva trzista imati snapdragon 8 gen 3 a svi nizi modeli iz S24 serije exynos/snapdragon zavisno od trzista.Svakako nije korak unazad, s23 je zaokruzen kompakt telefon, ja ga imam. Za cenu ne moze niko da ti kaze, ali koliko vidim slabo ih ima u oglasima, posebno verzije 256... verovatno vec povlace kolicine u pripremi za s24 a koji ce imati ozloglaseni exynos procesor, pa vrlo verovatno da ce biti korak unazad u odnosu na s23.
Mesas babe i zabe, covek prelazi sa mini modela... Recimo moje misljenje je da je one ui napredniji OS u vecini stvari od ios, ali to je svakako stvar navike. Ja na ios nisam uspeo da se naviknem iz 3 pokusaja. Jednostavno je ogranicen i vecina resenja meni nisu pogodna. Kad kazes "u svemu bolji" to je bas bas presirok pojam.Po mome skromnom misljenju to bi bio veliki korak unazad , kao sa konja na magarca da pređeš .
Sa S22U sam prešao na IP 13 PM i to je bio upgrade , a sa konja na magarca je bio mj prelazak sa IP 13 PM na Fold 4
IP je u svemu bolji od bilo kojeg Samsunga
Moje mišljenje , kada kažem IP mislim na Pro i ProMax verzije .
Ne mogu da se setim tacnog iznosa SOT posto su na novom androidu to promenili pa vise ne meri od dkidanja sa pumjaca, nego nesto u poslednja 24h. Ali izgura mi dan bez problema, igrice ne igram, samo drustvene mreze, kamera, vesti, navigacija i bt slusalice povremeno.Ne bih nikako uzimao Exynos zbog ranijih prica, mada mozda ovaj urade kako treba. Zato sam i gledao s23, dimenzije su ok, a baterija i kamera su valjda nesto bolje od ovog mog minija?
Kako si ti zadovoljan sa baterijom, koliko SoTa prosečno dnevno izvlacis uz neku umerenu upotrebu, bez igrica?
Mali s24 sigurno ide sa Exynos za Evropu, a izgleda vrlo verovatno i plus. Ultra ide sa Snapom svuda...Ja negde procitah da ce S24 ultra za sva trzista imati snapdragon 8 gen 3 a svi nizi modeli iz S24 serije exynos/snapdragon zavisno od trzista.
Kako tačno? Samo mi nemoj reći da ikonice ne mogu da se poređaju kako ti hoćešJednostavno je ogranicen
Ne mogu ikonice da se poredjaju onako kako hocu.Kako tačno? Samo mi nemoj reći da ikonice ne mogu da se poređaju kako ti hoćeš
Мени рецимо смета такав ПВМ, за камеру ја заиста не могу да верујем да је толико лоша, хардвер је вероватно најбољи могући (мада је боље да су ставили неки 50м пих) али обрада је очајна. Сада се нешто чачкам са АГЦ али и то је очај...Ја немам друго објашњење осим да су све рецензије ДЕБЕЛО плаћене (знамо да је самсунг склон да муља).Taman odlucim da pazarim s23 ultra danas, kad opet komentari o losoj kameri i pwm... 😅 Ne znam nista vise. Ne bih cekao s24 seriju, jer mi je cena s23 prihvatljiva. Jedino sto se dvoumim da li ultru ili magic 5 pro...
Ne mogu ikonice da se poredjaju onako kako hocu.
Pa meni sad tako stoji. Za sve notifikacije mi je isključen ton osim ringtone-a. Al nek si napisaone daj Boze da nekoga smaraju notifikacije a da zeli da cuje kad ga neko zove...
Taman odlucim da pazarim s23 ultra danas, kad opet komentari o losoj kameri i pwm... 😅 Ne znam nista vise. Ne bih cekao s24 seriju, jer mi je cena s23 prihvatljiva. Jedino sto se dvoumim da li ultru ili magic 5 pro...
Istina je mnogo surovija - tu "bolju kameru" ces videti ako menjaš telefon na 5 godina. Lako ces naci scenario koji nekom modelu ne odgovara i sl. a recenzije se prave da budu zanimljive a ne "realne". Ja imam Magic 5 Pro i ne svidja mi se nikako što ima plavskast tint po jakom suncu u senkama:Taman odlucim da pazarim s23 ultra danas, kad opet komentari o losoj kameri i pwm... 😅 Ne znam nista vise. Ne bih cekao s24 seriju, jer mi je cena s23 prihvatljiva. Jedino sto se dvoumim da li ultru ili magic 5 pro...
Uzmi prelistaj malo, pa ces videti ponudu, za 600-650 imas sa ostecenim ekranom, tako da...... neko reče da nema baš S23U na oglasima 🤔 ... upravo gledam ima ih "ko pleve" 599 oglasa 😳😳😳
Pogledajte prilog 422669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari