Uzeo sam A20i i za te pare (1300 dinara su me izašle) sam više nego zadovoljan.Jel može neko da napiše iskustva ovih ankerovih A20i, Life P2 Mini, Moondrop Space Travel TWS svi su donekle u sličnom cenovnom rangu, šta uzeti?
Nisam ni mislio da zbog gabarita samo gledaju, vec cim im nesto zalici na multimediju, otvaraju.Ne, nisam se osetio prozvan, ali je suludo očekivati da to prodje bez carine. I jeftinije i manje stvari klepe, a ne multimediju. Mada realno ni one vise nisu tako glomazne kao sto su bile, sad su uglavnom jedno 3-4 puta tanje.
Da citiram sebe, pošto ponuda istice 12. januara. Kako vam se čini ovo? Jel neko možda poručio ili planira da poruči?Sta mislite o ovome?
![]()
Asus Rog 2.4G Wireless Raikiri Pro Pc Gamepad Oled Game Controllers Versatile Connectivity Suitable For Xbox Series X Pc gamer - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Mogu da spustim na 95 dolara, ako ga carina ne dokaci, isplati se. Jedino me brine da nije neka kineska varijanta, da nije original. 🤔
Da li rizikovati?
Te Tuya wifi smart uticnice sam vidja i po nasim web shopovima, kostaju priblizno kao ta po punoj ceni.Da li je uzimao neko ove smart utičnice sa AE?
Merila bi potrošnju za uredjaje ne jače od 1 kw. Tu je jačina struje 5 A.
Da li rizikovati?
Uzeo sam ja, koristem je za tea peć i radi sve ok.Da li je uzimao neko ove smart utičnice sa AE?
Merila bi potrošnju za uredjaje ne jače od 1 kw. Tu je jačina struje 5 A.
Meni su relativno skoro stigle Moondrop Space Travel I zvuk je meni lično odličan.Jel može neko da napiše iskustva ovih ankerovih A20i, Life P2 Mini, Moondrop Space Travel TWS svi su donekle u sličnom cenovnom rangu, šta uzeti?
Da li rizikovati?
Ja sam prosli mesec uzeo ryzen 7700 proslo bez problema.Ja danas uzeo 5700x za 135 dolara pa šta mi bog da 😂
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €12.81 65%OFF | Dash Cam W/ IR Night Vision Loop Recording & 2" IPS Screen 1080P 3 Camera^ Daj link okači, mnogo je lakše tapnuti nego tražiti po SS.
Da li rizikovati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari