Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne, nisam se osetio prozvan, ali je suludo očekivati da to prodje bez carine. I jeftinije i manje stvari klepe, a ne multimediju. Mada realno ni one vise nisu tako glomazne kao sto su bile, sad su uglavnom jedno 3-4 puta tanje.

Ne, nisam se osetio prozvan, ali je suludo očekivati da to prodje bez carine. I jeftinije i manje stvari klepe, a ne multimediju. Mada realno ni one vise nisu tako glomazne kao sto su bile, sad su uglavnom jedno 3-4 puta tanje.
Nisam ni mislio da zbog gabarita samo gledaju, vec cim im nesto zalici na multimediju, otvaraju.

Meni bas danas stigle P2 Mini, na prvu mi deluju bas dobro, zvuk dosta bolji od KZ ZSN PRO koje su takodje stigle danas ali na njima bas zvuk nekako prazan, totalno bez basa. Jedino sto me *ebe ovak kineski bt dongle stalno mi diskonektuje p2 mini na pc pa moram naci neki kvalitetniji ili na aliju ili kod nas, ako ima predlog neko za dobar pc bt dongle nek pise

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $11.37 60%OFF | KZ ZSN PRO 1BA 1DD Hybrid Drive In Ear Earphones HIFI Metal Bass Earbud Sport Music Headset Replaceable

Stigle danas. Odusevljen sam zvukom. Na prvu loptu sto rece pilauda zvuk je malo bez basa ali sa malo truda i par podesavavanja sa eq i sredio sam sve. Svaka preporuka za slusalice. Za ove pare 10/10.

Steta sto nas je Factory Direct Collected Store blokirao, a dobre cene su imali....

Sta mislite o ovome?

Mogu da spustim na 95 dolara, ako ga carina ne dokaci, isplati se. Jedino me brine da nije neka kineska varijanta, da nije original. 🤔
Da citiram sebe, pošto ponuda istice 12. januara. Kako vam se čini ovo? Jel neko možda poručio ili planira da poruči?
Pre svega sumnjam u originalnost proizvoda, tj. uporedio bih ga sa onim brendiranim miševima tipa logitech ili razer, da li je ovo slična stvar? (original, ali za kinesko tržište ili lažnjak)

Da li rizikovati?

Da li je uzimao neko ove smart utičnice sa AE?
Merila bi potrošnju za uredjaje ne jače od 1 kw. Tu je jačina struje 5 A.

Prilozi

• Screenshot_2024-01-10-18-07-33-20_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2024-01-10-18-07-33-20_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    98.4 KB · Pregleda: 74
Da li je uzimao neko ove smart utičnice sa AE?
Merila bi potrošnju za uredjaje ne jače od 1 kw. Tu je jačina struje 5 A.
Te Tuya wifi smart uticnice sam vidja i po nasim web shopovima, kostaju priblizno kao ta po punoj ceni.
Ja se ne bih cimao sa cekanjem. Na volju ti.

Da li rizikovati?

Ja sam uzeo 2 komada pre godinu dana, jedan po jedan, nikakav problem nisam imao. Naglasi im da pripaze na pakovanje, prvi mi je stigao sa polomljenom plastikom, hvala bogu pinovi su bili neosteceni.

Je l neko uzimao ovu kameru za kola, razmisljam se da porucim

Prilozi

• Screenshot_20240110_211537_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240110_211537_AliExpress.jpg
    100 KB · Pregleda: 65
^ Daj link okači, mnogo je lakše tapnuti nego tražiti po SS.

Jel može neko da napiše iskustva ovih ankerovih A20i, Life P2 Mini, Moondrop Space Travel TWS svi su donekle u sličnom cenovnom rangu, šta uzeti?
Meni su relativno skoro stigle Moondrop Space Travel I zvuk je meni lično odličan.
Nema nikakve distorzije ni max vol, bass nije preteran i poprilično je precizan, nema "prelivanja" na ostale tonove i zagusivanja. U okviru app postoje 3 predefinisana EQ
Reference
Basshead
Monitor
I za većinu stvari Reference je odličan, ako baš zafali malo bassa tu je Basshead.
Monitor sam samo probao i bukvalno je sve flat, što je valjda i poenta mada nisam audiofil.

Baterija deluje pristojno, nemam prilike da ih slušam u dužem periodu od sat-dva i do sada sam najviše uspeo da ih skinem sa 100% na 80% za tako neki period.
Neka moja procena je da bi sa 70% vol mogle da izguraju bar 3.5 - 4h ali ne mogu da tvrdim.

Što se udobnosti tiče, dobre su, klasika.
Na sluskama se već nalaze M silikonski vrhovi i u kutiji se dobijaju još 3 para S, M ponovo i L (ukupno 4 sa ovima na sluskama) i oni nisu baš nešto. Ako ih poredim sa nekim prethodnim AliExpress BT sluskama, neke Lenovo GM2 nešto, Lenovo je možda malo bolje dihtovao. Pričam o fabričkim tim gumama.
Inače lepo stoje u ušima, nema nekog mrdanja i mislim da su ok za vas koji trčite, trenirate itd. Ne verujem da bi baš tako lako ispale.
I na Moondrop mi zapravo više odgovaraju S silikoni nego M na svim dosadašnjim slušalicama, mada svakako razmišljam o naručivanju nekih memorijskih sundjerastih pa ću videti kako to funkcioniše.

Dizajn je meni subjektivno super, uzeo sam crnu varijantu sa Amber plastikom ali koliko su estetski simpatične, toliko su nepraktične za transport. Kućište je otvorenog tipa i slušalice drži magnet koji nije baš preterano jak pa sad možda može da se desi da se odvoje u džepu ili nešto slično. Ja ih nosim u laptop rancu u nekoj maloj pregradi tačno za njih pa nemam nekih problema.

Zaboravih da dodam da od mene imaju preporuku, pogotovo za neku cenu od oko 21 dolar, tako nesto.
Nego sad me kopka kako zvuče ovi Ankeri koje su ljudi pokupovali i to zbog toga što anker generalno hvale i za kvalitet zvuka i za bateriju a ne naručuje mi se još slušalica, imam samo dva uveta a počeo sam ozbiljno da hoardujem sve i svašta sa Alija.

Poslednja izmena:
Ja bih ovaj ali veci je rizik i pitanje koliko bih dobio u igrama prelazom sa 7600.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $332.16 31%OFF | AMD RYZEN 7 7800X3D Brand New CPU Gaming Processor AMD R7 7800X3D 8-Core 16-Thread 5NM 96M Socket AM5 Without Fan Game Cache Hot

Poslednja izmena:
@acep preuzeo sam ja tvoj rizik 😂 Sinoc malo čitajući da su ljudi poručivali i prolazili bez carinjenja i da prodavac ima 800+ prodaja i 4.9 ocenu reših da rizikujem. Svakako je uzbudljivo i sad konačno mogu da se priključim i temi za praćenje pošiljaka. Nadam se samo da se neće odužiti na par meseci. Izabrao sam samo drugu opciju šipinga gde je očekivano 3. Februar.

Hteo bih da uzmem neki multimetar da se ima za po kući i oko kuće kada zatreba, eventualno za akumulator. Imate li predlog koji uzeti? Ne mora uopšte da bude sa alija, može i lokalno negde. Takođe ne treba ništa ozbiljno, nešto u donjem cenovnom rangu.

Šta god da odabereš gledaj da to budu amper klešta u koje ima i unimer i da klešte mere AC i DC struju.
Aneng je dobar brend, imaš njihovu stranicu na aliju.
Evo nešto na brzinu nadjoh.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,098.61 34%OFF | Digital Multimeter DC/AC 600A Digital Clamp Meter 4000 Counts with Backlit Professional NCV Ohm Test Car Hz Capacitance

Nazad
Vrh Dno