Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

@bakara da li pokušavaš aktivaciju uz naplatu sa platne kartice ili sa kredita?

Pokusavam sa platne kartice...

LM dobio sam ih najzad na telefon
Placanje i aktivacija sa platnih kartica ne radi do daljneg, to je deaktivirano valjda svima.
ni dopuna kredita sa kartice ne radi vise.

aplikacija takodje ne radi.

Preporucuju da se plati dopuna na trafici i zove podrska da se odradi rucna aktivacija paketa, navodno jedino to sada radi.

Ja sam uspeo preko sajta da aktiviram sa kredita.

Inače poprilično su uništili sve, valjda će da naprave nešto...

Meni još nisu uplatili 500 dinara kredita, barem su odogovorili na mail što sam im poslao, ne preporučujem uplaćivanje sa platnim karticama do daljnjeg najbolje preko trafike.

kazem vam sta su mi rekli
dopuna preko kartica ne radi, automatska obnova takodje ne radi, preporucuju dopunu sa trafike.
i rece da probam aktivaciju sa kredita *151# ili koji vec treba kod, ali ni to ne garantuju da radi.
Aplikaciju nisu jos sigurni da li radi.

Navodno trebalo bi sve da radi od ponedeljka.
Mada koliko znam predsednik je savetovao da je ponedeljak neradni dan, tako da to verovatno nece biti ni tad.

Imam nekih 150GB na kartici koja mi je na vikendici na Staroj Planini, uplatio sam 2000 dinara još pre tranzicije na mts. Uključena mi je opcija za automatsku obnovu 5GB 30 dana, ali sam povučen vašim iskustvom ipak otišao dan ranije na sajt i aktivirao ručno 5GB, odradio je.

Preko Moj Globaltel aplikacije nije htelo nikako, a imam je na telefonu.

Meni sve vreme radi automatska obnova paketa na 3 broja. Kredit uplacujem na trafici i u posti.

@synn treba proveriti da li uopšte više važe i minuti iz uzbudljivog prepaida i freepaida u zoni ZB... Nešto mi nije baš jasno.

Ja sam do pre d kraj meseca miran što se tiče obnove paketa tako da ću da vidim šta i kako kad budem dopunio kredit naravno na kiosku.
Ali do tad, valda će da srede to sve.

ko uplacuje na trafici obavezno uzmite slip. ja uplatio 300rsd da produzim paket, krediti nije stigao, pitao ih zasto nema kredita, trazili mi dokaz da sam uplatio, nisam imao i produzenje propalo

^^razmisljao sam o tome, bar pola tih aparata ni ne izbacuje slip a treba da uplatim min 1000 din

Sta se desava sa njihovom postpaid ponudom, jel i dalje postoji ta opcija? (ne vidim je nigde)
Moze li se potpisati postapid ugovor u navedenim na sajtu mts poslovnicama?

^^razmisljao sam o tome, bar pola tih aparata ni ne izbacuje slip a treba da uplatim min 1000 din

Sta se desava sa njihovom postpaid ponudom, jel i dalje postoji ta opcija? (ne vidim je nigde)
Moze li se potpisati postapid ugovor u navedenim na sajtu mts poslovnicama?
Ukinuli su postpaid na Globaltelu

Samo vi koji necete da pratite temu placate dopunu po punoj ceni o_O

@bakara

Ukinuli su postpejd.Ko je bio pod ugovorom mogao je da ga raskine ili pod
slicnim uslovima predje u MTS na Omorika pakete.

@Cineman

Ima nas jos uvek kojima i osakaceni Freepaid odgovara

@bakara

Da li je isto bio Yettel ?
Nije moj broj :)
Do nekih 6000 minuta ako ima dosta poziva u mrezi i dosta dolaznih poziva ne prave problem.
Ako se predje 6000 salju upozorenja.

Nismo testirali Globaltel

@dolmen

Da li si testirao - da li je stvarno "oborena osmica" ? ili ipak postoje ogranicenja ?

Politika pravedne upotrebe

1 Internet saobraćaj u jednom kalendarskom mesecu je ograničen na 40 GB po maksimalnoj brzini. Ukoliko korisnik potroši više od 40 GB do kraja meseca može da koristi internet sa umanjenom brzinom protoka.

2 Besplatni pozivi u okviru Globaltel mreže potpadaju pod mehanizam kontrole i zaštite od zloupotrebe. Ukoliko Globaltel utvrdi da pojedini korisnik prevazilazi okvire podrazumevane upotrebe mreže zadržava pravo da mu pošalje upozorenje i primeni naplatu ove usluge.

3 Tarife sa neograničenim saobraćajem namenjene su korisnicima u svrhu razmene saobraćaja na korisničkom broju isključivo sa mobilnog uređaja i nisu namenjene, niti se mogu koristiti za obavljanje delatnosti oglašavanja, pozivnih centara, dispečera, konferencijskih poziva, poziva sa visokim troškovima međupovezivanja, niti na drugi način koji se u smislu Opštih uslova smatraju zloupotrebom odnosno nelegalnim radnjama.

@misaj

Na sta mislis - ukidanje cega ?

@bakara

Da li je isto bio Yettel ?
Nije moj broj :)
Do nekih 6000 minuta ako ima dosta poziva u mrezi i dosta dolaznih poziva ne prave problem.
Ako se predje 6000 salju upozorenja.

Nismo testirali Globaltel
Testirala je kcerka globaltel,
a i prijatelj koji radi u yettelu kaze da i oni imaju limit, nista zapravo nije neograniceno kako oglasavaju.

Da li si testirao - da li je stvarno "oborena osmica" ? ili ipak postoje ogranicenja ?
Pomenuo sam nešto drugo, ne ovako kako je na tvom listingu. Nisam puno koristio pozive i nagomilali se minuti. Pre 2 meseca to je prešlo u freepaid i stoji nakon svake dopune od 50/10 kombinacije za 600 do sad. I koliko god sam ovaj mesec razgovarao, nisam uspeo da naudim beskonačnom.:ROFLMAO:
IMG_20240107_154001.jpg

Moja teorija je da ti je neko iz prethodne postave upošljenika preinačio iz ograničenih u neograničene minute, jer si godinama konstantno uplaćivao isti paket i nisi ga koristio ili je to namešteno po automatizmu da pređe u neograničene nakon sakupljenih xy minuta.

Nazad
Vrh Dno