Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Meni roming nije radio u Madjarskoj, pisao zalbu na email , niko mi nista nije odgovorio. Uzese 300 rsd.

@jorgovan

Savet je da kupis Globaltel SIM karticu jer ova migracija na MTS ide veoma sporo i jako traljavo
uz mnogo problema :(

Ako bi prenosio broj , a nastane neki problem gotovo sigurno bi danima cekao na resenje ,
plus neke probleme nisu u mogucnosti da rese dok se ne okonca migracija svih aktivnih
brojeva na MTS.

napokon javili juče u vezi reklamacije u vezi kredita, rečeno kako sam uplatio dopunu, ako sam preko kartice da im kažem zadnja 4 cifre. Strašno trebalo im 4 nedelje da odgovore. Sada opet čekam odgovor na mail. Dopisivanju nikad kraja.

Roming ne vredi ni kupovati, kod bilo kog naseg provajdera, a i kod stranih kako kod koga. Mnogo je skuplja varijanta od kupovine prepaid kartice koja sigurno radi.

Toliko su azurni da su na mejl od 11.12. odgovorili danas. Svaka im cast.

Ako još neko ima isti problem

Prilozi

• IMG_3423.jpeg
    IMG_3423.jpeg
    114.4 KB · Pregleda: 119
U petak sam uplatio 500 din na racun imao sam 0 din, posle toga sam ugasio karticu da bude neaktivna posto je palim s vremena na vreme, sada upalio dobijam sms da sam uplatio jos 500 i zaista pogledam na njihovoj aplikaciji stoji 1000 din, da li ima neka promocija da dupliraju iznose, ili je neko pogresio kada je kucao dopunu ne znam, uglavnm pregledao sam i izvod iz banke da vidim da dopuna nije prosla 2x ali nije stoji samo jednom, :ROFLMAO:

Da podelim iskustvo što se tiče Mađarske, bio sam 3 dana u Mađarskoj sad za NG, radio mi je roming u Globaltelu preko Vodafona, otprilike 80 posto vremena. Tih 20 posto je gubio konekciju, što meni nije bio veći problem, ali nekom može biti. Opet, nije 100 posto što se tiče pouzdanosti. Sa druge strane, Yettelov roming mi je radio bez prekida.

Pozdrav ljudi,
Evo što se rominga tiče, ima promena.
Šaljem zone i cene po zonama a još nema spisak provajdera:
Zona 1
Bugarska, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Rumunija
1 GB
300 RSD
7 dana
3 GB
800 RSD
7 dana
5 GB
1400 RSD
7 dana
Zona 2
Austrija, Belgija, Češka republika, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Holandija, Irska, Island, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka Republika, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Velika Britanija
512 MB
400 RSD
7 dana
1 GB
700 RSD
7 dana
3 GB
1800 RSD
7 dana
Zona 3
Belorusija, Gruzija, Hongkong, Indonezija, Izrael, Južna Koreja, Kanada, Kina, Malezija, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Tajland, Ukrajina
256 MB
300 RSD
7 dana
512 MB
500 RSD
7 dana
1 GB
900 RSD
7 dana
Zona 4
Australija, Egipat, Gana, Južna Afrika, Katar, Novi Zeland, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati
256 MB
400 RSD
7 dana
512 MB
700 RSD
7 dana
1 GB
1300 RSD
7 dana

Pozdrav ljudi,
Evo što se rominga tiče, ima promena.
Šaljem zone i cene po zonama a još nema spisak provajdera:
Zona 1
Bugarska, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Rumunija
1 GB
300 RSD
7 dana
3 GB
800 RSD
7 dana
5 GB
1400 RSD
7 dana
Zona 2
Austrija, Belgija, Češka republika, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Holandija, Irska, Island, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka Republika, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Velika Britanija
512 MB
400 RSD
7 dana
1 GB
700 RSD
7 dana
3 GB
1800 RSD
7 dana
Zona 3
Belorusija, Gruzija, Hongkong, Indonezija, Izrael, Južna Koreja, Kanada, Kina, Malezija, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Tajland, Ukrajina
256 MB
300 RSD
7 dana
512 MB
500 RSD
7 dana
1 GB
900 RSD
7 dana
Zona 4
Australija, Egipat, Gana, Južna Afrika, Katar, Novi Zeland, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati
256 MB
400 RSD
7 dana
512 MB
700 RSD
7 dana
1 GB
1300 RSD
7 dana
Kipar nema, a na MTS ima...

Da li moze da se onemogući sms sa nekog konkretnog broja ? Treba da zovem podršku za to? Ili ?

Последње 3 недеље покушавам да купим еСим у МТС пословници. Данас су коначно звали вишу истанцу и рекли су ми да је постојећи контигент од 5к еСим бројева распродат и да се чека нови па као јавиће кад стигну… Ако неко има сличан проблем да зна.

Ljudi kako da kontaktiram globaltel?

na telefone se niko ne javlja, na mailove niko ne odgovara!

da li vredi zvati na MTS podrsku za globaltel?
vidim da sada na sajtu stoji lista MTS poslovnica

Deaktivirali su mi freepaid paket kome je aktivirana automatska dopuna i ako je bilo i novca i sve bilo aktivno i azurno, samo sam dobio poruku da je deaktivirano.
I kada pokusam ponovo da aktiviram dobijem poruku da je to odradjeno ali sistem ne skida novac i paket i dalje nije aktivan

Ili ih pozovi sa A1/Yettel broja. U mts poslovnicama mozes samo da kupis karticu i dopunis kredit. Ukratko,beskorisni su.

Pa šta da radim sa karticom u opšte ne mogu da je dopunom niti aktiviran paket koji sam redovno koristio i plaćao?

Dajte neku foru da probam nemam više ideja.

@bakara

Meni su se u par navrata javljali kasno nocu.
Tokom dana retko ili tek posle 30-40 minuta od uspostave poziva

Ne znam da li je neko iskusio rekordnu brzinu u prenosu broja iz globaltela, uglavnom podnet zahtev za prenos broja iz globaltela u mts, i za jedva nešto više od 24 h broj prenet, bez poruke, poziva ili bilo kakvog obaveštenja.

@lale87

I bilo bi glupo da prenos broja u okviru iste mreze traje duze....

Da li si dobio neke pogodnosti od MTS-a ?

Jutro pocelo sa problemima o_Oo_Oo_O

gtsms.jpg

Izmedju 6:10 i 6:35 sam se dva puta cuo sa podrskom.
Problem nije resen...

@bakara

Meni su se u par navrata javljali kasno nocu.
Tokom dana retko ili tek posle 30-40 minuta od uspostave poziva
ma ovo nema nikakvog smisla...
Zvao sam i MTS oni pojma nemaju nista o globaltelu niti imaju uvid u njihovo stanje...

probam rucno aktiviranje, dobijem ovu poruku, ali nista ne radi, niti je povukao novac.
Aplikacija prijavljuje da je offline i ako je na kucnom internetu...totalni kolaps.
Sistem im je potpuno mrtav kao i podrska
IMG20240106093835.jpg

Nazad
Vrh Dno