Za sta ga koristis?Ja koristim par godina Globaltel i meni je dovoljno dobar... bice i njoj.
Meni samo prvi dan do 15h, nije hteo osim 2g da prebaci, posle toga na 4g ali preko Yettel HU, a ne preko Vodafone kako stoji kod njih...Meni roming nije radio u Madjarskoj, pisao zalbu na email , niko mi nista nije odgovorio. Uzese 300 rsd.
Nemoj da si na kraj srca. Pa praznična euforija, ovo, ono itd... (Šalim se naravno) To je što je pomoći nemaToliko su azurni da su na mejl od 11.12. odgovorili danas. Svaka im cast.
Kipar nema, a na MTS ima...Pozdrav ljudi,
Evo što se rominga tiče, ima promena.
Šaljem zone i cene po zonama a još nema spisak provajdera:
Zona 1
Bugarska, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Rumunija
1 GB
300 RSD
7 dana
3 GB
800 RSD
7 dana
5 GB
1400 RSD
7 dana
Zona 2
Austrija, Belgija, Češka republika, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Holandija, Irska, Island, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka Republika, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Velika Britanija
512 MB
400 RSD
7 dana
1 GB
700 RSD
7 dana
3 GB
1800 RSD
7 dana
Zona 3
Belorusija, Gruzija, Hongkong, Indonezija, Izrael, Južna Koreja, Kanada, Kina, Malezija, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Tajland, Ukrajina
256 MB
300 RSD
7 dana
512 MB
500 RSD
7 dana
1 GB
900 RSD
7 dana
Zona 4
Australija, Egipat, Gana, Južna Afrika, Katar, Novi Zeland, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati
256 MB
400 RSD
7 dana
512 MB
700 RSD
7 dana
1 GB
1300 RSD
7 dana
Bili su VI zona sa Argentinom i Novim Zelandom, a sada su prebacivali u više zone... i vrlo je moguće to što kazeš.Da li je Bosna (ili bi Crna Gora) jos uvek u rangu sa Severnim polom i Svemirskom stanicom Mir?
Ne može. Moras lične filtere da koristis. Jedino ako nisu nešto skoro menjali. Ali mozes da ugsis sms uslugu...Da li moze da se onemogući sms sa nekog konkretnog broja ? Treba da zovem podršku za to? Ili ?
Mozes da blokiras taj broj u telefonu.Da li moze da se onemogući sms sa nekog konkretnog broja ? Treba da zovem podršku za to? Ili ?
ma ovo nema nikakvog smisla...@bakara
Meni su se u par navrata javljali kasno nocu.
Tokom dana retko ili tek posle 30-40 minuta od uspostave poziva
Nije primarni broj i pogodnosti me ovog puta nisu zanimale, samo sam ga prebacio na pripejd@lale87
I bilo bi glupo da prenos broja u okviru iste mreze traje duze....
Da li si dobio neke pogodnosti od MTS-a ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari