Kako si izvukao toliki popust...? Za nisu oko 11.000?Iskoristio sam vaučer, radilo je, merkao sam Microlab FC330 odavno i evo sad kupio za 6666 din.
Nisu, evo linka gde su na popustuKako si izvukao toliki popust...? Za nisu oko 11.000?
Kako si izvukao toliki popust...? Za nisu oko 11.000?
Pogledajte prilog 421253
Ostao mi vaučer danas unet. Sad se vratih na korpu. Piše da je vaučer validan i "biće primenjen pri plaćanju".
Iznos korpe je preko 6k din, dakle ispunjava uslove promocije, vaučer je validan, ali nema umanjenja 🤡
Na poslednjem koraku kupovine i dalje nije primenjeno umanjenje za koje piše da je vaučer aktivan.Pogleda ti malo bolje, ako je validan biće primenjen na konačnu cenu...
Apsolutno mi to nije bila namera. A da mi jeste bila namera to što si napisao, ako sistem dozvoljava, ne vidim problem. Ovo se desilo: nisam jutros našao ništa zanimljivo da kupim, dodao sam nešto od proizvoda kao želje. A sada slučajno pogledah korpu i videh opisano.Dakle odmah ubaciš neki random proizvod koji ispunjava uslove i primeniš vaučer, ali ne završiš kupovinu, i vaučer si zapljunuo, bez obzira što uopšte ne nameravaš da kupiš taj proizvod.
Posle na miru biraš proizvod koji ćeš kupiti jer je vaučer već vezan za tvoj nalog i neće isteći.
Nisam želeo da rezervišem vaučer.@kinezer
Ostalo ti je od jutros kad si ga uneo. U međuvremenu su svi vaučeri potrošeni. Ti nažalost ne možeš da rezervišeš svoj "primerak vaučera", prihvataju se dok se ne iscrpi predviđeni broj.
Čim ne umanjuje cenu za vrednost vaučera, znači da je dovoljno sofisticiran sistem. Takođe ne smatram pomenuti scenario "graničnim slučajem".@kinezer
Sistem im nije toliko sofisticiran da prepoznaje ovakve "granične slučajeve" i da te upozori na njih.
Ja se nisam ni bavio tvojim motivima, ne znam odakle ti ta ideja. Mislio sam da si razočaran što ti je propao vaučer pa sam pokušao da ti kažem koji je razlog.
Da je Ananas platforma puna bagova to već svi znamo. Ovo je samo jedan od mnogih.
Ovo oko sofisticiranosti sistema možemo da teramo mak na konac i da se bavimo semantikom da li je nedovoljno pametan ili previše pametan, ali kako god okreneš činjenica je da nisu predvideli i ovakav scenario pa da eksplicitno upozore kupca da sada vaučer više ne važi. Ali pravo da ti kažem mogao bih da nabrojim bar 5 problematičnih situacija na platformi koje su meni lično mnogo neprijatnije od ove.
Pa ne baš. Često se desi da nije baš tačan model naveden u nazivu pa tražim po ean kodu da proverim da li je to to jer je bitno. Primer Xiaomi fines narukvica kod njih, kod ostalih xioami smart watch (da ne idem baš u detalje koji model, poenta je tu).Apsolutno savršeno urađen sajt za online kupovinu ima dm, bez jedne greške.
Pretpostavljam da su evropske veličine jer smo na tom kontinentu... Nisam siguran. Po toj logici mogu biti i Kineske veličine jer odatle dolazeAko na sajtu stoji da je veličina ženskih patika sedam, da li su to evropske ili američke veličine? Da li su neku tabelu u prilogu, a na toj tabeli su istaknute i evropske i američke veličine.
Ne dobija se papirni račun prilikom dostave prozvoda ali PDF račun je isto. U slučaju reklamacije ga odštampaš ako zatreba. čak ti PDF računi su mogli uspešno da se skeniraju za igru "uzmi račun..."Da li kupac dobija papirnati račun na ruke prilikom kupovine ili samo online račun?
Pitam jer može da se desi da se patike odlepe posle nekoliko meseci, pa je potreban račun prilikom reklamacije.
Kupio si od više različitih prodavaca (ni Spark nije uvek jedan prodavac), a kod jednog od njih je pojedinačna pošiljka bila manje od 1500din.
Pretpostavljam da su evropske veličine jer smo na tom kontinentu... Nisam siguran. Po toj logici mogu biti i Kineske veličine jer odatle dolazeNajbolje da potražiš po ean kodu i vidi u drugim radnjama situaciju ili ih kontaktiraj (Ananas).
Ispod "Opis proizvoda" klikneš na "Specifikacije" da bi se otvorilo. Pri dnu je Ean kod. Šifra proizvoda je mislim interno samo za tu radnju ali Ean je čak nekad i internacionalni. Dovoljno je samo te brojeve da potražiš na Google. Slike su samo primerKako da nađem taj ean code?
Taman da odradiš neku uporednu recenzijuNarucio sam https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-mi-samostojeci-ventilator-2-lite-beli/458269
Imam vec Xiaomi fan 3, besuman je. Racunam da je i ovaj 2 lite isto tih, jer i on ima inverter motor. Cena ventilatora je 5800, pa moze za vaucer, besplatna je dostava. Ako nekome traba ideja za kupovinu, rekoh da podelim informacije![]()
Na sajtu zvanično stoji da je još 499, (https://ananas.rs/promo/ananas-plus) ali zato kada se poručuje naplaćuju dostavu ako je ispod 1499. Lepo što su stare korisnike obavestili o tome unapred. Čak i njihova podrška nema informaciju da li je došlo do promene, Razočarenje veliko u profesionalnostEvo i zvanično obaveštenje za promenu sa 499 na 1499 za A+...
Ima nesto na straniciNa sajtu zvanično stoji da je još 499, (https://ananas.rs/promo/ananas-plus) ali zato kada se poručuje naplaćuju dostavu ako je ispod 1499. Lepo što su stare korisnike obavestili o tome unapred. Čak i njihova podrška nema informaciju da li je došlo do promene, Razočarenje veliko u profesionalnost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari