Šta je novo?

Kućna multimedija Koje BT slušalice (ne bubice)?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

vylota

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 5600X, WRAITH
Matična ploča
GA B450 DS3H
RAM
2X8 GB DDR4 3200
GPU
ASUS GTX 1660
Storage
M2 SAMSUNG 980 EVO PRO 512, WD GREEN SATA II 1TB
Zvuk
INTEGRISAN
PSU
LC POWER 600W 2.31
Kućište
COOLER MASTER
Monitor
SAMSUNG TV/MONITOR T27D390EW
Lomim se između SENNHEISER HD 450BT I JBL Live 670NC (ili 770NC). nije neka razlika u ceni, SENN su malo stariji model, ali ne smeta. Ako ih neko ima, dajte utiske, hvala

@vylota za sta ces prvobitno da ih koristis?
Imao sam jbl live 660nc, ali sam ih polomio slucajno u teretani, odlicne su bile, sve preporuke za njih, 770nc je noviji model, tako da su verovatno odlicne.
Secam se da sam pre dve godine gledao hd450bt, ali je neko od kolega napisao nekoliko mana za njih i da sam odustao.
Ove anker q30 su dobre, iako su starije malo i dalje su odlicne za taj novac.
Mozes da pogledas anker q45.

Koristiću ih za slušanje muzike i za tv, isključivo kod kuće.
Gledao sam anker Q35 i 45, i razne EDIFIER modele ali mislim da ne mogu po celokupnom kvalitetu da priđu senn-u i jvl-u. Možda grešim.

Meni su se na JBL-u raspali jastučići posle 2 godine tačno. Dao sam detetu da ih dokrajči. Inače, danas mi stižu Skullcandy ANC 2, malo su skuplje, pogledaj po netu ako ti tako nesto treba pa cu ti preneti utiske.

Koristiću ih za slušanje muzike i za tv, isključivo kod kuće.
Gledao sam anker Q35 i 45, i razne EDIFIER modele ali mislim da ne mogu po celokupnom kvalitetu da priđu senn-u i jvl-u. Možda grešim.
Grešiš, pogledaj link koji sam postavio, posebno YT poređenja sa Sony koje je postavio Oluv (sa i bez EQ korekcija).
Sennheiser i Sony naplaćuju ''ime'', JBL slušalice su veoma retko dobra kupovina u svojoj klasi, a Anker u ovom slučaju ima status kao Superlux nekada (u klasi žičnih modela).

I ja imam Soundcore Q30, mada ih ne koristim za muziku toliko, više za posao kad radim od kuće. Stvarno su dobre, ANC je dobar, nisu teške, udobne, zvuk više nego korektan, čak me i sagovornici lepo čuju. A na AE su mogle da se uzmu za 50-ak dolara, u Nemačkoj na Amazonu su bile mislim 50e najniže.

Srećna Vam svima Nova godina!!
Upravo sam probao JBL TUNE 520bt koje sam uzeo deci za novu godinu... WOW, kakvo prijatno iznenađenje! Zvuk je odičan, dobro izbalansiran, imate i app sa eq, mada dobro zvuče i bez. Moja preporuka definitivno za one koji imaju oko 60tak evra. Ja sam ih inače uzeo u A1 na rate pošto imam broj kod njih...
Sebi još ništa nisam uzeo, nekako je favorit i dalje senn 450BT, mada sam izneneđen kakav zvuk daje i Q30. HSv, malo mi je nerealan onaj test koji si postavio, malte ne ispada da su minimalne razlike između dva para... ali čitam da su ljudi uglavnom zadovoljni sa Q30.

Oluv je ozbiljan čovek, ne bi postavljao lažirana poređenja. Jednostavno, Anker se potrudio da napravi odlične slušalice za taj novac, dok Sony, Sennheiser (Bose, Bowers & Wilkins, JBL itd.) takav opšti kvalitet slušalica naplaćuju bar 2x više, odnosno naplaćuju ''brend''.
Kao što su nekada Superlux slušalice zvučno oduvale najjeftinije AKG/BD/Sennheiser/Sony, tako su danas Anker bolji izbor od mnogih BT/ANC slušalica poznatijih brendova.

HRISTOS SE RODI! Srećan Božić svima!
Malo sam čačkao po OLUV-ovom kanalu na yt, i naleteo na par interesantnih videa. Naročito mi se svideo ovaj: , gde govori o našim ušima i koliko je to botnije od cene slušalica, otprilike. Jako zanimljivo, i vrv je čovek u pravu, ima logike.
I tako ti ja izvadim iz ormana dobro zašuškane SUPERLUX HD681 EVO, koje sam platio nekih 25 evra, zakačio na svoj Fiio X3 i krenuo da se podsetim zašto sam ih kupio :).
da, da, sad sam se setio... svi su hvalili taj EVO model, i, sa razlogom... Tako da OLUV ima pravo, mogu i jeftonije sluške dobro da zvuče... a nisam ni koristio EQ, sigurno bih mogao bolje da ih doteram.
Inače, su još jedne slušalice ušle u kombinaciju se Q30 i Senn 450BT, a to su AudioTechica ATH M50xBT2. jesu 50tak e skuplle od 450BT. videćemo-

Naručene Soundcore life Q30, pa da vidimo... javiću utiske.

Ne znam da li će nekome da služi, ali kad je već ova tema čisto da napomenem da već 3 godone koristim Sony Pulse 3D, što sa konzolom, što sa telefonom, i stvarno sam prezadovoljan kako su se pokazale pa ko bude rešio da se obnovi uskoro neka uzme i njih u obzir, neće da zažali.

Stigle Soundcore Q30! Pre svega da zahvalim HSV-u za preporuku, stvarno su izuzetno dobre! Sve radi kako treba, koristi SBC, već ubačen novi firmware, instalirao am apk, divota. A takođe da napomenem da je zvuk kada se povežu žično preko 3.5mm odličan, čak ne primećujem neku razliku u odnosu na BT. EQ sam probao , može dosta toga da se promeni, ali mi odgovara zvuk kakav je bez čačkanja.

:cool:

Koliko sam uspeo da nađem na netu, ovo su navodno OLUV-ova podešavajna za Q30, anc ON.
Sviđa mi se i mislim da je lepši zvuk nego soundcore .

Prilozi

• Screenshot_2024-02-02-13-18-37-10_2d23108abdc5990e833b10a3a4267c41.jpg
    Screenshot_2024-02-02-13-18-37-10_2d23108abdc5990e833b10a3a4267c41.jpg
    43 KB · Pregleda: 16
Nazad
Vrh Dno