lurkerr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.10.2019
- Poena
- 185
Na koji mail trzisne?Update, poslao jos jedan mail, ukljucio trzisnu inspekciju u CC pa cu videti kakav je rezultat. Stvarno su preterali
Na koji mail trzisne?Update, poslao jos jedan mail, ukljucio trzisnu inspekciju u CC pa cu videti kakav je rezultat. Stvarno su preterali
Ja sam dodao [email protected]Na koji mail trzisne?
Kako se blizi NG ovi vauceri su sve gori i gori, samo podizu limit,a vrednost smanjuju.
Iskoristi vaučer od 2.000 RSD koji važi za ceo asortiman, za minimalnu vrednost korpe od 10.000 RSD.
Promo kod: F2xX7EZx
Ja sam ga iskoristio danas oko 12h.
EDIT: Probao sada opet, vise nije validan.
Da, baš su evidentno smanjili broj kodova. Na početku igre neki kodovi su važili i nisu bili potrošeni ni po 5-6 dana nakon puštanja.Puste 50 kodova i posle podneva ih više nema.
Da li su trenerice normalne/standardne veličine pošto vidim da idu do 3xl?
Poručio 2 para M uz vaučer 500/2000. Valjda će biti ok. Hvala za hint.
Probaj da pojuris duks+trenerke kad su na popustu u Reserved. Budu oko 2500 za kvalitet koji sije sve druge za 3 klase.Ja svratio do Đaka da probam te Eastbound trenerke i veoma su lošeg kvaliteta, ne bih ih nosio ni po kući. Meni koji sam 186 i malo puniji XL nisu odgovarale. Za 4000 (2000 uz popust) postoje isto Eastbound koje su pamučne i deluju kvalitetnije, mada njih nisam probao.
imam ja. 20og su mi otkazali jedan artikal a drugi spakovali. I evo tako stoji delimicno spakovan danas je bio zadnji dan za isporuku.Da pitam
Ima neko problem sa Game centrom, danima stoji posiljka spakovana i nista se ne deaava
Jel su to ovi?Probaj da pojuris duks+trenerke kad su na popustu u Reserved. Budu oko 2500 za kvalitet koji sije sve druge za 3 klase.
Da i ja ih vucaram samo po kući, kroj je dobar, materijal jeste tanji, ali ne deluje loše.Stigle trenerice. M odgovara za mojih 177cm i 72kg. Nogavice su uže i idu uz nogu, pojas ima vrlo slab lastih pa moraju da se vežu onom pertlom da bi stajale i materijal je malo tanji ali sve u svemu za taj novac meni ok, kupio sam ih za po kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari