- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 1,695
Dobra crna komedija, nije bas savrsena ali sasvim sasvim zabavna, male su sanse da vas ne zabavi i ne zasmeje, 7/10

I ko je ubica?Anatomy of a Fall odlican, gluma, likovi, dijalozi, rezija. Jedini problem je paznja lako ume da smori pa covek posegne za telefonom. Komotno sam ga odgledao iz 5 puta. Ovo ne menja cinjenicu da je kvalitetan film nego smo prosto tacnija prosto me ne drzi toliko drama kao nesto dinamicnije. Sto govori u prilog da ako postoji mogucnost da se gleda u bioskopu.
Atmosfera i kolorit, kao i sama gluma su meni na visokom nivou, a nesumnjivo da je glavna glumica bas slatka.Da ne igra Missandei nego npr Jodie Foster, jel bi bio jednako dobar?
Žena 1/1Depresija
1/1 mozes da kazes kad imas apsolutne dokaze ovako je to spekulacija i na osecaj. Svakako moze biti. Moja odkuka je da se ubio. Svedocenje decaka ima dva puta jedan da je verno svedocio, drugi da je slagao da ne bi ostao sam. Iako mislim da je drugo u pitanju biram da se ćale ubio. Ne mora u svakom filmu da postoji ubica. To je lepota kod ovakvih filmova ne postoji defninitvno sta se desilo vec svako moze da ga dozivi kako smatra.Žena 1/1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari