- Učlanjen(a)
- 27.09.2020
- Poena
- 145
https://www.rtings.com/keyboard/reviews/razer/blackwidow-v3-mini-hyperspeed pazario, strasna tastatura 
Jedino po čemu se taj model izdvaja je što dolazi sa različitim kombinacijama kapica. Ne vidim kako opravdava cenu koju traže za nju na KP. Imaš za stotinjak evra TKL mehaničke tastature i po našim prodavnicama, pa nećeš morati da se zezaš sa menjanjem kapica posle.Pozdrav forumasi, jedno pitanje.
S obzirom da sam poceo da izludjujem ukucane sa plavim switchevima, resio sam da probam da promenim tastaturu te su mi za oko zapali SIlent Red switchevi.
Jedna od tastatura sa kupujemprodajem je "Varmilo Vea88 Cmyk Cherry Mx Silent Red Hungarian Black" (kopiran naslov oglasa).
Zanima me da li iko ima iskustva sa ovim tastaturama? Nisam nesto zahtevan korisnik nego nemam mnogo vremena da istrazujem pros/cons. Koliko sam video jedini "problem" bi mi bio to sto je tastatura za madjarski jezik, ali koliko sam skontao trebalo bi da bude lako da zamenim dugmice kada nabavim druge? Jel to uopste moguce na ovoj tastuturi?
FEKER JJK21, YUNZII YZ21, EPOMAKER TH21Jel moze neko da preporuci bezicni numpad a da nije preterano skup oko 50e max.
Jos ako bi postojao sa low profile tasterima to bi bilo savrseno.
Smanji buku, ali promeni i osecaj kada pritiskas tastere. Pogotovo, ako stavis dva komada na svaku kapicu.Кад је тема утишавање тастатуре, колику разлику прави ова гумица?
Pogledajte prilog 419731
I meni liči na Silent Peach...Outemu ima odlične silent switcheve, ja sam naručio taktilne Jade Yellow, čekam da stignu...Verovatno su ti stavili Outemu Silent Peach switch
"Meni bas treba numpad, meni te male ne odgovaraju" - prosecan korisnik koji pali excel jednom godisnje.pa realno waste of space![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari