Mislim da se nismo razumeli..
Kao nekadašnji korisnik Xiaomi telefona, konkretno Xiaomi 12 Pro, imam stav da je to najgori mogući izbor uz Motorolu koju sam do skoro posedovao. Oba telefona su od starta imali mane i probleme koje proizvodjač nikada nije otklonio ili ih je samo sveo na "ponekad".
Xiaomi se prodaje loše jer su umislili da su Samsung, to je stvar koju sam pričao kada sam se sa Xiaomi fanovima svadjao, jer su me ubeđivali da moj telefon radi odlično.
Kada neko kupi telefon od 300e, on će na neke gluposti i bagove da zažmuri, jer eto, nije to 1000e.
Međutim kada imaš takav stav, da probleme ne rešavaš, a dižeš cenovni rang svog proizvoda, na kraju završiš tako što ti dileri kmeče i kriviš neku redakciju, koja daj Bože da ima uticaja na 25-30% tržišta Srbije, a opet nisam čuo da su ih nešto pljuvali, kako zaslužuju..
Ono kako radi ovaj Magic5Pro i kako je radio taj Xiaomi 12 Pro ili Motorola, su dva sveta. Pritom nije sve u brzini, nego u činjenici da se ne dešava kao kod Xiaomi-a, odbijes poziv porukom, predeefinisanom, telefon se zamrzne..
Ili odjednom napiše da ti je memorija puna (iako ima slobodo oko 30gb), u samo se zamrzne i potom ugasi..