Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ok, samo pravo pitanje je kako će ovi što su platili milione, zaraditi milione kojima će napuniti džepove, ako rasteraju postojeće korisnike?
Kupila drzavna firma(placa milione iz budzeta),a novac od prodaje ide vlasniku Globaltela i likovima koji su odradili posao.Druga prica bi bila da su kupljeni od strane privatne firme(Yetel,a1)

Најбољи купци и јесу државне фирме, типа Телеком,ЕПС,банке итд. али је проблем што њима не може баш свако да продаје.Зашто,па дајте машти на вољу.:D

Prebacili su me na mts u ponedeljak oko 10h, od tada pa do danas imam 3g,4g ne postoji. Sta raditi?

Kupila drzavna firma(placa milione iz budzeta),a novac od prodaje ide vlasniku Globaltela i likovima koji su odradili posao.Druga prica bi bila da su kupljeni od strane privatne firme(Yetel,a1)
Pa kad su dezavne pare to su ničije pare. Odnosno svačije.
Ali kad prodas nešto. Onda postaju nečije pare. Mislim zašto je Amerika tu gde jeste. Zna kako novac funkcioniše...
Poenta jeste skupo kupiti nešto što je privatno. Odnosno jeftino kupiti nešto sto je državno...
Na broj korisnika hoce li globaltel postojati, neće li je irelevantna cinjenica...
Svakako će većina ostati korisnici... Ako baš sami nešto ne urade da isključe ljude ili slično. Kad imamo da ljudi misle da je Yettel jos uvek dobar ko Mobtel kad je bio o čemu ovde da pričamo 🤣

Jezivo od kad su mi jedan broj sa globaltela prebacili na mts signal i pozivi su nepodnošljivi glas seckav užas, prosto sam zaboravio koliko je MTS loš bukvalno neupotrebljiv.

mts je loš što se kvaliteta razgovora bez VoLTE servisa.

Čak i da je sve tako a verovatno si većim delom u pravu, drastičnim menjanjem cena i uslova bi momentalno najurili većinu korisnika koji su 99% pripejd i ništa nas ne sprečava da u svakom trenutku, promenimo mrežu.

A to bi bila nova rupa u budžetu od 94000korisnoka X 1000din, na mesečnom nivou. S tim da ni budžet nije vreća bez dna pa evo sad prodaju stubove da pokriju manjak.

A ja prvi ne bih ostao minut na MTS od koga sam i pobegao na Globaltel.

Prebacili su me na mts u ponedeljak oko 10h, od tada pa do danas imam 3g,4g ne postoji. Sta raditi?
Zovi podršku, šta još drugo možeš?
Jezivo od kad su mi jedan broj sa globaltela prebacili na mts signal i pozivi su nepodnošljivi glas seckav užas, prosto sam zaboravio koliko je MTS loš bukvalno neupotrebljiv.
Pa bez volte mi je i A1 mreža bila karakušljiva za razgovore. Zato sam uglavnom i koristio viber ne samo za poruke nego i za razgovore. Popravili su se dosta.

Poslednja izmena:
Zovi podršku, šta još drugo možeš?

Pa bez volte mi je i A1 mreža bila karakušljiva za razgovore. Zato sam uglavnom i koristio viber ne samo za poruke nego i za razgovore. Popravilo su se dosta.
Kod mene 4g funkcioniše bez ikakvih problema.
Čak mi se čini da čistije čujem sagovornika.

Kad smo kod kvaliteta razgovora, vidim da mi je od prelaska na MTS uključen volte u podešavanjima kartice.

Da li se beše volte ikona pojavljuje samo tokom razgovora?

Da li se beše volte ikona pojavljuje samo tokom razgovora?
Stoji stalno bar na A1.
Pa kad su dezavne pare to su ničije pare. Odnosno svačije.
Ali kad prodas nešto. Onda postaju nečije pare. Mislim zašto je Amerika tu gde jeste. Zna kako novac funkcioniše...
Poenta jeste skupo kupiti nešto što je privatno. Odnosno jeftino kupiti nešto sto je državno...
Na broj korisnika hoce li globaltel postojati, neće li je irelevantna cinjenica...
Svakako će većina ostati korisnici... Ako baš sami nešto ne urade da isključe ljude ili slično. Kad imamo da ljudi misle da je Yettel jos uvek dobar ko Mobtel kad je bio o čemu ovde da pričamo 🤣

Yettel odnosno Telenor je pre 10ak godina bio majka mara za sve. Svuda odlican signal,odlicne brzine interneta... Sad su malo bolji od mtsa.

@dolmen Ne. Ta opcija je uključena i znači da je telefon spreman da koristi VoLTE, ako i kada bude bio dostupan. Globaltel za sada ne podržava VoLTE.

Sad se vratilo da ima paket na *100# u aplikaciji se isto pojavili GB i minuti i vaze jos 17 dana, al sa racuna skinuto za promociju ponovo, kao dodali 2gb i 20 min a pare skinuli ko za veliku promociju i ne vracaju.

Ne mogu da se povezem par dana na internet. Preuzeo nova podesavanja par puta i nista.

VOLTE i 4G radi samo onda kada je aktiviran neki paket sa internetom.

Probaj da napravis novi sa Globaltel u oba polja. Kevu se prebacili na mts ali ta podesavanja za net jos uvek rade.

Ne radi data roamin u SAD, Cikago. Sve sam probao. Kad instaliram ovaj profil za iOS nece nikako. Kad ga maknem, uhvatu signal al neta nema…

U Mađarskoj roming net jedva da radi. Kači se samo na Edge, i to na mrežu Mađarskog Telekoma. Na sajtu piše da je roming partner Vodafone ali na njih neće da se nakači nikako ..

Danas nije uspela automatska obnova iako je bilo sredstava na racunu. Uspeo sam aktiviram rucno.

Vrh Dno