Pratim temu, ima raznih problema sa uplatom kredita i promocija, ali nisam video baš taj problem kao moj. Mora da mi je promakao takav post.
Upravo sam probao sa A1, uredno se javlja i kaže „Dobrodošli u Globaltel korisnički centar" itd.Ni danas se ne može pozvati call centar na 06771234. Da li je neko uspeo da ih dobije danas sa neke druge mreže van globaltel?
sa MTS mreže neće, samo tišina i posle 30 sekundi, prekid veze.Upravo sam probao sa A1, uredno se javlja i kaže „Dobrodošli u Globaltel korisnički centar" itd.
Proradilo...Prestali su od jutros da mi rade dolazni pozivi i dolazni sms, uredno mogu da pozivam i saljem sms, net takodje radi. Verujem da je povezano sa prelaskom sa A1 na MTS, koji se desio u prepodnevnim casovima (po ocitavanjima od NetMonster-a). Je l ima nacin da samostalno resim, evo 30+ min cekam da se javi "prvi slobodni operater" - kapiram da su zatrpani pozivima...
Takođe, od ponedeljka nemam internet ali imam pozive. Juče sam pokušavao njihov servis na 0677 da dobijem, nisam uspeo.Ja od pre 10min nemam mrežu u Nišu. Ima li još neko isti problem?
...da se nadovežem, poziv servisu 0677 može da se realizuje ako se zove sa A1 mreže, provereno radi. Što se interneta tiče, ko ima problema i ne radi mu internet, obrisao sam podešavanja Globaltel-a i iskoristio podešavanja sa mts sajta, reboot mobilnog i sada imam internet. Sve radi ok, servis nisam uspeo da dobijem, sada mi i ne treba.Takođe, od ponedeljka nemam internet ali imam pozive. Juče sam pokušavao njihov servis na 0677 da dobijem, nisam uspeo.
Od jutros, veza se uspostavi ali je tišina i posle 10ak sekundi se veza sama prekine. Pisao sam im mail, nemam nikakvu informaciju sem ovog što pročitam ovde....
Radi li nekom 4G, dve kartice - na mts mreži, aktivan data paket, samo 3G.
Proradio im call centar, ali i dalje se čeka duuuugo da se javi neko.sa MTS mreže neće, samo tišina i posle 30 sekundi, prekid veze.
Meni se tek sad povezale dve kartice na 4G.Tokom dana su "ispadale sa mreze" kartice koje su prebacene na MTS.
"Odlicno."Freepaid ostaje u ovom obliku dok se sve baze ne prenesu na MTS ,
posle toga - videcemo...
Prevara. Juče su mi vratili razliku (više naplaćeni iznos za dolazne pozive).Roming ( u inostrnstvu ) ide preko MTS partnera i vaze MTS roming zone.
Spisak na Globaltel sajtu / u aplikaciji nije azuriran.
Moja kartica koja je prebacena na MTS cesto menja rezim 3G/4G.
Da li neko zna da li će biti nekih novogodidnjih akcija, paketa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari