Kako naivnoZar ocekujete da vam mts nesto da dzabe? 🤣
Kako naivnoZar ocekujete da vam mts nesto da dzabe? 🤣
E,onda ce izgubiti skoro sve korisnike koje su i dobili.ali mislim da nema šanse da mts zadrži postojeće pakete, tipa Freepaid, jer su za njihove lopovske standarde previše povoljni.
Ma kako da necu da ostanem po mnogo losijim uslovima,a oni koji su na Globaltelu da su hteli mts bili bi kod njih,a ne na Globaltelu.Hoće kako da nece. Po ovome do sada yettel je trebalo da ostane bez pola korisnika... Bas me zivo zanima kad ukinu da li ce i 5 posto da predje....
Kod mene radi kako treba.Da li je neko pitao u vezi opcije podeli kredit na call centru ?
Poz!Prebacen danas na mts mrezu, u aplikaciji ne vidi paket, na *100# vidi da ima minuta i GB al nema dokle vazi i koja promocija se koristi, dal ce to da se vrati ?
I kod mene upravo prošlo isto. Radi isti USSD meni, aplikacija,4g+ iako ovo poslednje i nije mnogo avanzovalo u "najboljoj mreži i Srbiji"...Upravo prebačen na mts infrastrukturu.
Stigla poruka sa podešavanjima,
sačuvao,
radi sve kako treba.
U podešavanjima mreže stoji a1 zabranjen tako da to je to.
Nokia 5.4 je u pitanju.
U ovoj novoj aplikaciji ne piše tačan datum isteka paketa nego samo koliko je dana preostalo. Iz USSD menija upitom na stanje se dobije tačan datum,, za sada.Prebacen danas na mts mrezu, u aplikaciji ne vidi paket, na *100# vidi da ima minuta i GB al nema dokle vazi i koja promocija se koristi, dal ce to da se vrati ?
Nemoj da si pesimista. Neće da ukinu,nego malo razrade pa će da preprodaju vlasniku Mančester Sitija da pokriju debeli minus. Šta, ko da je on sinoć bio ovde da gleda fudbal??? Nego lisac bacio okce na Globaltela pa došao da šuruje...Hoće kako da nece. Po ovome do sada yettel je trebalo da ostane bez pola korisnika... Bas me zivo zanima kad ukinu da li ce i 5 posto da predje....
Trenutno na računu imaš 500.46 RSD i kredit ističe: 25.02.2024I kod mene upravo prošlo isto. Radi isti USSD meni, aplikacija,4g+ iako ovo poslednje i nije mnogo avanzovalo u "najboljoj mreži i Srbiji"...
Pogledajte prilog 418379
Pogledajte prilog 418380
U ovoj novoj aplikaciji ne piše tačan datum isteka paketa nego samo koliko je dana preostalo. Iz USSD menija upitom na stanje se dobije tačan datum,, za sada.
Prebacen danas na mts mrezu, u aplikaciji ne vidi paket, na *100# vidi da ima minuta i GB al nema dokle vazi i koja promocija se koristi, dal ce to da se vrati ?
Prebacen danas na mts mrezu, u aplikaciji ne vidi paket, na *100# vidi da ima minuta i GB al nema dokle vazi i koja promocija se koristi, dal ce to da se vrati ?
I kod mene isti problem. Pisao sam podršci, još čekam odgovor.
Da li na *106# vidi preostali saobracaj za zapadni balkan?U novembru smo isti problem imali na dva broja (Freepaid paketi) i za jedan broj smo telefonom prijavli problem.
Nakon 7-8 dana je ispravljeno i aplikacija i USSD meni prikazuju tačno stanje - za oba broja.
Operaterka sa 06771234:
Cenovnik za roaming je tačan, cene se neće menjati. Cena dolaznog poziva u Bugarskoj je 1.67din/min. Da li ste sigurni? Da. Da li mogu koristiti idalje dolazne pozive po toj ceni? Da.
Ajde, u četvrtak sam tamo, pa testiram.
Da li na *106# vidi preostali saobracaj za zapadni balkan?
Poz!Trenutno na računu imaš 500.46 RSD i kredit ističe: 25.02.2024
Preostalo ti je 429 min/SMS, 34.30 GB
Aktivni paketi (važi do):
Trenutno nema aktivnih paketa.
Kod mene tako stoji na *100# a u aplikaciji
30.11. 2023. odlučeno da se cene roaminga menjaju od sledeće godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari