Šta je novo?

Menjačnice

samo je pusten depozit nije withdraw, ali posto se cijena sustigla ne treba cekati prodat sve za USDT i povuci isti dok nije kasno.

Povukao sam USDT sa binance-a na "nashu" ecd.rs menjacnicu pre neki dan, novac je stigao ali u minusu, znaci ne nula nego minus xxx USDT.
Pisem ja svaki dan njima i bunim se da mi je crna rupa pojela novac na njihovoj menjacnici, oni svaki put odgovaraju da ce azurirati balans, ali sve do sada nista.
Ja sam novi kod njih tako da neznam, ali da li su oni stvarno tako neozbiljini i neprofesionalni ili sam ja jedistven slucaj da mi se takvo desi?

Pisao sam već o iskustvu mog prijatelja sa njima. Ti si još i dobro prošao, udostojili su te odgovora.

Pisao sam već o iskustvu mog prijatelja sa njima. Ti si još i dobro prošao, udostojili su te odgovora.
Znaci mogu da zaboravim za taj novac,
zvanicna srpska menjacnica, a u stvari prevaranti, skameri.
Jos i populani srpski youtuberi pricaju o njima i reklamiraju ih kao pouzdane i sigurne, strasno.

Ja sam zbrisao i sa usdt-om,a i upravo prodah btc i prebacih na binans gde za skoro isti iznos opet kupih btc (to ce na ledzer) ostalo nesto strele i atoma na polonoiksu,ali nista toliko strsno

Ne misli uopste,to mi je samo da sam utekao sa polonoiksa,odatle dobar deo na ledzer,i to je to sto ja mogu da uradim

Da li nekom prolazi depozit na CEX.IO? Sinoć i danas pokušavam ali neće ni Google pay niti klasično Visa..

Kao sto su napisali pre mene, mora da se otkaze transakcija.

Bittrex withdrawal BTC moze samo na stari format adrese. Ne znam trenutno, ali pre je pisalo u prozoru za povlacenje BTC.

"Currently, we do not support withdrawal to SegWit addresses (with a "bc1" prefix). Please send your withdrawals to non-SegWit addresses."
Ja prebacio u ETH pre slanja

Pozdrav drugari. Zanima me koja je po vama najbolja menjacnica(najmanja provizija) koja podrzava visa kartice za uplatu. Ako postoji neki drugi nacin sa sto manjim fee ja bih zamolio da neko pomogne. CEX kida naplacuju ti disanje tako da nisam zadovoljan sa njima pa eto ako neko moze pomoci u vezi ovog pitanja bih bio zadovoljan

Imaš temu na ovom delu foruma za razmenu valuta. Članovi su i više nego korektni, do sada nije bilo nikakvih prevara. Što se tiče menjačnica, probaj Binance. Fee za uplatu je obično oko 3.5%, ali zna da ide i više, pa obrati pažnju prilikom uplate koliko dobijaš za uloženo.

Na kojoj menjacnici moze da se trguje preko firme (DOO - pravno lice)? Binance ne prihvata uplate jer smo svrstani u non-EEA zemlje.

Pozdrav drugari. Zanima me koja je po vama najbolja menjacnica(najmanja provizija) koja podrzava visa kartice za uplatu. Ako postoji neki drugi nacin sa sto manjim fee ja bih zamolio da neko pomogne. CEX kida naplacuju ti disanje tako da nisam zadovoljan sa njima pa eto ako neko moze pomoci u vezi ovog pitanja bih bio zadovoljan
Koliko ti treba? Najbolje je sa nekim od korisnika ovde.

Ovaj ECD je toliko spor i non stop smaranje sa ponovnim logovanjem (ne daj Bože da slučajno refrešujem stranicu, odma traži ponovo login), *** ostanem danima ulogovan na bilo kojoj drugoj menjačnici, pa ne vidim sigurnosni problem u tome. koja paranoja.. interfejs od pre sto godina, nemam reči da ništa nisu mogli da poprave nabolje za godinu dana od kad sam ih zadnji put koristio.
Al super da postoje za RSD transakcije naravno i ipak niži fee od CEXa

Ovaj ECD je toliko spor i non stop smaranje sa ponovnim logovanjem (ne daj Bože da slučajno refrešujem stranicu, odma traži ponovo login), *** ostanem danima ulogovan na bilo kojoj drugoj menjačnici, pa ne vidim sigurnosni problem u tome. koja paranoja.. interfejs od pre sto godina, nemam reči da ništa nisu mogli da poprave nabolje za godinu dana od kad sam ih zadnji put koristio.
Al super da postoje za RSD transakcije naravno i ipak niži fee od CEXa
i 6 sati mi stoji SOL depozit zaglavjen na njihovoj strani.. pisao supportu pre sat i po i ništa.. neko nije došao jutros na posao ili šta ?!

i 6 sati mi stoji SOL depozit zaglavjen na njihovoj strani.. pisao supportu pre sat i po i ništa.. neko nije došao jutros na posao ili šta ?!
Ni sat i po posle poziva na njihov CAll Centar, SOL se nije pojavio u mom walletu :( i dalje stoji kao "pending transaction".. a realno je pre 9 sati stigao u ECD wallet.
Pišem sve ovo ne toliko da bih kritikovao ECD, nego da ih probudim da treba da proprave neke stvari - pisao sam im i ranije dobronamerne savete, da se ugledaju malo na svetske tokove, ali ne vidim da su išta popravili...
Da li je neko koristo ECD juče, danas, još neko ima probelma ? da nije Ledger wallet ;)

Ni sat i po posle poziva na njihov CAll Centar, SOL se nije pojavio u mom walletu :( i dalje stoji kao "pending transaction".. a realno je pre 9 sati stigao u ECD wallet.
Pišem sve ovo ne toliko da bih kritikovao ECD, nego da ih probudim da treba da proprave neke stvari - pisao sam im i ranije dobronamerne savete, da se ugledaju malo na svetske tokove, ali ne vidim da su išta popravili...
Da li je neko koristo ECD juče, danas, još neko ima probelma ? da nije Ledger wallet ;)
Ništa još uvek, ni 12 sati od transakcije koja je legla u ECD wallet, i posle mejla i dva poziva call centru, ništa, nada !

Ništa još uvek, ni 12 sati od transakcije koja je legla u ECD wallet, i posle mejla i dva poziva call centru, ništa, nada !
Samo da upozorim kolege kriptomane, da izbegavaju ECD jer očigledno imaju neki problem ! Evo samo jedno uzdržano upozorenje, mislim da je to moja dužnost, nije pljuvanje (to sam ostavio u sebi).

Prilozi

• image_2023-12-15_164355455.png
    image_2023-12-15_164355455.png
    89.2 KB · Pregleda: 73
^ Smehotres. Kripto, jedna od najbržih industrija, gde sat vremena može da promeni štošta, a oni kažu - postoooojiii veroovatnoća u subotu, a ne preciziraju ni ponedeljak.

Pritom, ss u prilogu.

Za izbegavati.

1702656319352.png

^ Smehotres. Kripto, jedna od najbržih industrija, gde sat vremena može da promeni štošta, a oni kažu - postoooojiii veroovatnoća u subotu, a ne preciziraju ni ponedeljak.

Pritom, ss u prilogu.

Za izbegavati.

Pogledajte prilog 418521
Najnoviji update,- zvala me je na mob jedna prijatna ženska osoba iz ECDa i bila je vrlo ljubazna i uveravala me je da će se problem rešiti najkasnije u ponedeljak, ali da će dati sve od sebe da to bude danas ili za vikend.. OK.
mogu da sačekam.
tvrdi da je ovo presedan.. ja verujem da jeste, nisam imao puno posla sa ECDom , ali mogu da kažem da je do sada sve išlo brzo i glatko sa njima, jednom sam mora da zovem support i odmah su rešili.. eto to je najiskrenije od mene. neću ništa više pisati dok problem ne reše.. nadam se i verujem da je zaista samo usamljen slučaj.

Jel to hronični problem sa kupovinom tokena, coina na stranim menjačnicama?... Probao sam na nekoliko, ne prihvataju visu debitnu... Kod ECD, fala bogu što postoji, kupiš tamo kriptovalutu i onda na stranu menjačnicu prebaciš taj hash. To i dalje radi... Evo treba da unovčim neke 'cudos' koine a vidim još uvek rastu,,, ako se neko seća moje prognoze, ispala je tačna... samo što sam sad hteo da dokupim, ali ne vredi, neće ljudi naše kartice.

Koliko ti treba? Najbolje je sa nekim od korisnika ovde.
Nije mi bas jasan taj postupak . Trenutno imam na cexu 1270 koji mi stoji u usd . Ja bih se najradije prebacio na neku menjacnicu sa najmanjim fee… Pre sam nesto uspeo da prebacim na bitmart ali je bio veliki fee . Zeleo bih na binance ali ne znam kako iz srbije da investiram kada ne podrzavaju karticu. Najbezbolniji nacin bih iskreno,bez ikakve provizije , a vidim da ljudi ovde nude i traze samo mi nije jasan proces

Vrh Dno