Bio danas u katastar da predam za konverziju koja je bila 300 din. Na šalteru kažu od juče mi to više ne radimo, država je prebacila na advokate i oni to sada rade i u hodniku imate spisak advokata. Pozovem jednog kaže da da može 5000 din. Jaoooooo državooooooo
Je l' joj stigao prekrsajni nalog?Devojka dobila poziv iz supa, udjemo na gore link, posto smo u Bg, a kazna stigla na kucnu adresu, pise ima kaznu od 5000 din, za sta moze da bude, ne upravlja motornim vozilom, nisu je zaustavili u GSP, niti na pesackom, da li je muljanje sad bas pred izbore?
Napred, gore desni ugao stoji broj ide tri broja pa crtica pa cetiri broja pa kosa crta broj godineNe desava se sve zbog izbora niti ikakve veze imaju sa bilo čim...
To su priče za pred dragstror: zafalilo državi para pred izbore pa kažnjavaju šta treba i ne treba.
Pise broj predmeta.Odi na tok predmeta prekršjanog ukucaj i videces sta je.
Nema imovinu, nista morace da ide da vidi, nego sam ja zivcan iznerviram se, prsenem, ne mogu da cekam😒Možda je zbog neplaćanja poreza na imovinu.
Rok je valjda do 14. novembra.
To su sudski upisnici.Napred, gore desni ugao stoji broj ide tri broja pa crtica pa cetiri broja pa kosa crta broj godine
Pokusao sam da unesem ne da crticu niti vise od 6 brojeva
Sta znaci PR, IPR, IPR1,2,3...
Nije to broj sudskog predmeta-poslovni broj, vec delovodni/upisni broj organa koji je podneo zahtev za pokretanje prekrsajnog postupkaDajem primer broj je 887-2490/2023
Sta ubacujem 887 ili 2490, ne dozvoljava sve brojeve i ne dozvoljama crticu i cemu sluzi prva tri a cemu ova 4?
Izvini 222-2371/2023Nije to broj sudskog predmeta-poslovni broj, vec delovodni/upisni broj organa koji je podneo zahtev za pokretanje prekrsajnog postupka
Poslovni broj predmeta prekrsajnog suda izgleda primera radi ovako-prvostepeni postupak:
6 Pr. 1122/23
Prijatelj je dobio firmu na sudu,ovih dana ima zavrsno sudjenje gde se treba utvrditi odsteta...da li ga sleduje i isplata regresa i nagrade koju su davali za postignute rezultate?Da, ali samo u slucaju da se zaposleni ne vrati na rad ima pravo na tu ''odstetu''. Pored naknade stete u vidu izgubljenih zarada za vreme za koje nije radio, zaposlenom pripada i pravo na naknadu štete u visini do 18 ili 36 zarada ukoliko ne dodje do povratka zaposlenog na rad. Ovo u situaciji da nije postojao osnov za otkaz. U slucaju da je postojao osnov za otkaz ali poslodavac nije ispostovao proceduru davanja otkaza, zaposleni pored izgubljene zarade ima pravo i na naknadu stete u iznosu do 6 zarada, ali bi sud odbio zahtev za vracanje na rad. Pored navedenog poslodavac je duzan da isplati i naknadu za neiskorisceni godisnji odmor, kamatu na dosudjeni iznos naknade stete, kao i troskove postupka, a ujedno je u obavezi da nadleznim organima izvrsi uplatu doprinosa i poreza.
Mogu.Da li mogu sad da potrazuju od tebe i troskove koje su isplatili advokatima? Cuo sam da su u mnogim slucajevima advokati dobili vise novca od klijenata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari