Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

meni je samo u petak na jednom korisnickom nalogu izaslo da odigram grebalicu, da li imate slican slucaj?

Pa valjda su se dosetili da na taj način stanu korisnicima sa bezbroj naloga.

Sad lepo kao korisnik registruj broj svog mobilnog, a teško da iko ima dostupnih brojeva koliko je imao besplatno kreiranih naloga.

Pa ok registrovacu ja broj, ali meni ni ne izbacuje bilo kakvu nagradnu igru, grebalicu ili sl.

Uostalom sta se zezaju sa korisnicima, daj svima iste kupone i gotovo. Ovako su hteli da naprave kao zanimljivo pa se onda ljudi dovijaju na razne nacine. Bolje da brinu o poslovanju i povecem broju otkazanih, izgubljenih, pola stvari fali, nema na lageru, itd posiljkama.

Plus, red bi bio da konačno uvedu krštene filtere za proizvode. Ovo trenutno je sramota. Lakše mi je da listama ceo katalog, nego da se uzdam u njihove filtere.

Jel neko koristio ove usisivace sto smo pokupili? Ja danas upalih, posle bukvalno minut rada oseti se na paljenu plastiku?

Ako mislis na Samsung..
Malo dok se uhoda, nova plastika, motor..posle se izgubi. Ali dobro skuplja, barem je zena zadovoljna.:D

Zena kaze da je bolji od starog koji imamo, probala prvo jedan pa drugi i cudi se sta sve pokupi posle njega. Ko da nije usisivala, mada je stari bas "star".
Za 4k odlican usisivac. Ona zadovoljna ja prezadovoljan.:D

Plus, red bi bio da konačno uvedu krštene filtere za proizvode. Ovo trenutno je sramota. Lakše mi je da listama ceo katalog, nego da se uzdam u njihove filtere.

vala pakao. ali nije do njih vec do prodavaca jer ananas zahteva da prodavac ima xml feed proizvoda. problem je sto prodavce bas zabole da za svaki proizvod dodaju sto vise karakteristika za kategorizaciju. a nemaju pojma da je to besplatna reklama i da drasticno potpomaze prodaju. jedino se uzdam u sortiranje po ceni cak ni ime cesto ne unesu ispravno.

Dobar usisivač. Možda je pametno dokupiti i onaj hepa filter za izduv pa da bude kompletan. Ja posle korišćenja operem posudu i onaj sunđer ispod. Sunđer na izduvu još uvek nema vidljivu prašinu na sebi i ne osećam da izbacuje neku nefiltriranu prašinu generalno. Kako 20 godina unazad koristim usisisivače sa "vodenim filterom" ovaj sa posudom me je prijatno iznenadio. Veliki napredak u odnosu na kese.

Dobar usisivač. Možda je pametno dokupiti i onaj hepa filter za izduv pa da bude kompletan. Ja posle korišćenja operem posudu i onaj sunđer ispod. Sunđer na izduvu još uvek nema vidljivu prašinu na sebi i ne osećam da izbacuje neku nefiltriranu prašinu generalno. Kako 20 godina unazad koristim usisisivače sa "vodenim filterom" ovaj sa posudom me je prijatno iznenadio. Veliki napredak u odnosu na kese.
Mozes li ti ili neko da slika i okaci ovde trenutni filter koji stoji na izduvu ovog modela ?

Pa valjda su se dosetili da na taj način stanu korisnicima sa bezbroj naloga.

Sad lepo kao korisnik registruj broj svog mobilnog, a teško da iko ima dostupnih brojeva koliko je imao besplatno kreiranih naloga.
Ja sam dobio promo kod 82836 - 500rsd za porudzbine preko 5000rsd, ako nekome treba nek se posluzi.
Interesantno je da sam probao sa vise naloga, browsera, telefona, i uvek dobijam isti ovaj promo kod. Mozda je danas isti za sve. Jel i Vama danas ovaj promo kod izasao?

pih.. samo 500 din kod za svetog dzonija ujedno i moj rodjendan.. 😕

tek sad vidim da ima tema za ove amatere...
Porucio preko vaucera 26.11. Diablo 4 od Game centra, 28.11 je spakovano / preuzeto i na putu ka paketomatu.... iz Ukrajine bi stiglo do danas :rolleyes:
A da ne spiminjem da sam porucio jos neku glupost, da bi probio onaj limit za vaucer, tu je status jos bolji, Pokušana dostava, nema nikog na adresi - isto paketomat na pumpi
naravno pisao im, dva puta, kao proveravaju....
bas bas lose iskustvo

danas 1000 rsd na racun od min 4000rsd

na mc ili za sve?

Nazad
Vrh Dno