Plus, red bi bio da konačno uvedu krštene filtere za proizvode. Ovo trenutno je sramota. Lakše mi je da listama ceo katalog, nego da se uzdam u njihove filtere.
Mozes li ti ili neko da slika i okaci ovde trenutni filter koji stoji na izduvu ovog modela ?Dobar usisivač. Možda je pametno dokupiti i onaj hepa filter za izduv pa da bude kompletan. Ja posle korišćenja operem posudu i onaj sunđer ispod. Sunđer na izduvu još uvek nema vidljivu prašinu na sebi i ne osećam da izbacuje neku nefiltriranu prašinu generalno. Kako 20 godina unazad koristim usisisivače sa "vodenim filterom" ovaj sa posudom me je prijatno iznenadio. Veliki napredak u odnosu na kese.
Koliko treba da bude iznos korpe da bi se iskoristion taj vaucer? Nadam se da nije 7500 😁Ima, 750 dobio jutros email.
E nije, za promenu samo 3000.Koliko treba da bude iznos korpe da bi se iskoristion taj vaucer? Nadam se da nije 7500 😁
Ja sam dobio promo kod 82836 - 500rsd za porudzbine preko 5000rsd, ako nekome treba nek se posluzi.Pa valjda su se dosetili da na taj način stanu korisnicima sa bezbroj naloga.
Sad lepo kao korisnik registruj broj svog mobilnog, a teško da iko ima dostupnih brojeva koliko je imao besplatno kreiranih naloga.
Pa jel taj kod javni ili se deli samo po nekom kriterijumu. Ovaj od 500 smo izgleda svi dobili kroz newsletterE nije, za promenu samo 3000.
Slazem se, 10 posto nije malo, ali nije bas ni ananas najjeftiniji pa da kazes nemaju kud, ako nadjes nesto 10 posto bude veoma lepo, ovako mlako samoa za 500 je 5000, hvala neka hvala.
"i možeš ga iskoristiti do 10.12.2023" ?danas 1000 rsd na racun od min 4000rsdPraznični kalendar | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
1000 din ali vazi samo danas da se iskoristidanas 1000 rsd na racun od min 4000rsdPraznični kalendar | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Hvala!danas 1000 rsd na racun od min 4000rsdPraznični kalendar | Ananas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari