Cao ljudi, cisto da se javim sa update, skućih se konačno, na kraju sam ovde stavio u dnevnu sobu LMCE 12 (placena 72k) koja mi za sada greje skoro 50 kvadrata, dnevnu sa kuhinjom, hodnik i spavacu sobu, a u radnoj sobi samo nocu punim TA peć i trenutno mi to zavrsava posao, nisam na kraju uspeo da izolujem tavansku plocu ni vremenski ni finansijski tako da LMCE trenutno sljaka na ovoj kvadraturi, rasporedu prostorija i bez izolacije gore, zidovi izolovani sa 10cm, pvc prozori i sprat ispod mene se greje, svi zidovi vanjski. Kad namestim temperaturu na 22c na daljinskom, dnevna soba i kuhinja budu zagrejani tako da temperatura u prostoriji bude nekako na pola, niti za majicu niti za duks, u hodniku bude stepen hladnije a spavaca par stepeni hladnija ali je super za spavanje. Na tih 22c potrosnja ide izmedju 280w i 450w a 70% vremena se vrti na oko 350w. Kad stavim na 23c na daljinskom tada strana kuce bude zagrejana na temperaturu koja meni najvise prija, taman za majicu ali ne bude vruće, tada trosi od 450w do 600w, najveci deo vremena je na oko 550w skoro duplo vise nego kad je na 22, na 24c zagreje tako da vec bude na granici vruceg ali tada i spavaca soba bude topla, potrosnja je tada oko 700w. Za defrost nisam siguran, nisam primetio ni jednom da se bilo sta promenilo od kad sam je upalio, radi vec 10 dana tako. Mane koje mozda nekome i nisu mane su to sto je daljinski odvratan i sto na unutrasnjoj jedinici nema displeja, takodje kad se pritisne dugme treba 2 sekunde dok odreaguje, spoljna mi za razliku od drugih klima ima nekako visokofrekventniji zvuk i kad se zada veca temperatura ili ukljuci power mode taj zvuk je jako iritirajuci dok se ne smiri, sva sreca prozori dobro dihtuju pa se ne cuje iznutra ali dvoriste dreči. Matorcima dole radi midea xtreme sve vreme i ona je mnogo lepsa i prijatnija za koriscenje ali da bolje greje na istoj potrosnji, ne bas. Ceka se jaci minus da vidim kako ce raditi ali ovu zimu ce morati da bude magare dok ne kupim jos jednu klimu da se dobacuju, kontam da nije namenjena za ovu kvadraturu i ovaj raspored. Ako uspem posle ng da stavim izolaciju na tavan ispraticu potrosnje i temperature pa cemo videti kolika je razlika. Hvala svima na savetima i preporukama.