Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Za ove koji "nisu odusevljeni", Fortnite izbacio novi update pre par dana, pa checkirajte to.

ja nisam verovao za fortnite juce mi kolega sliku poslao pazite broj igracha.
1701768170994.png

Ma igra ce biti sama po sebi odlicna, samo je pitanje sta ce novo imati da ponudi... pre svega sto se gameplay mehanika tice, ovo ostalo ce sve biti na vrhunskom nivou.

Plus dal ce klikne kao jedan RDR2, koji je bio meastralan!

^
RDR2 je kliknuo sa starijim igracima koji vise vole western zanr i sporiji gejmplej/sporiji pacing i odličnu, ozbiljniju priču koja je na tome mogla da profitira.
Probali su pre toga sa GTA 4 (meni lično i dalje najbolji iz serijala) i nije prošlo kod mlađih igrača...
Imali su velike planove i sa RDR2 online ali isto nije kliknuo sa mladjom generacijom i digli su ruke za podrsku iste.
Neko od kolega rece da nisu otkljucali 60fps-a na aktuelnoj generaciji konzola (ja ga nisam palio od launcha i igranja na PS4) tako da i to dosta govori o njihovom tretmanu kupaca.

Sa GTA moraju da gadjaju na veci auditorijom i iz samog trejlera nista "konkretnije" nismo videli osim sto je potvredjen VC, sto smo vec znali i ranije.
Ostaje da se vidi koliko ce (i da li ce) da podilaze novijim generacijama i aktuelnim trendovima ili ce ostati verni dosadasnjoj filozofiji GTA igara.
Mislim da ce ovog puta vise nego inace da "budu u toku" podilaze akutelnim trendovima kako ne bi uticalo na prodaju jer kao i GTA V planiraju da muzu u nedogled.

Poslednja izmena:
Uvek moze bolje, samo ako mogu da naplate tu verziju... :)
Pitanje je samo koliko ce moderima dati slobode.

Kao i GTA5, iz Gameplaya je bio trejler, tako da nadam se da ce ovako izgledati kad izadje

Sacekaj dok se ne probudis ujutru (2025), da vidis na drugi pogled bez sminke i kad ispari alkohol.. :)

Pitanje je da li se bira muški ili ženski lik ili je miksovano kao na petici.

Miksovano. Protagonisti su ovo dvoje, kao sto je bilo u ranijim leakovima:

EQ1MOc.gtavi.jpg

Ako story mod bude mogao da se igra u co-op, to će da bude odlično.
Moci ce, to je informacija koja je jos odavno procurela.

A svi kao nesto pricaju kao "prvi put igramo sa zenskim likom u GTA", a zaboravljaju da smo u prvom i drugom dijelu mogli da bitamo vise karaktera medju njima i zenske likove. :)

Da li uzimati konzolu sad ili čekati do pred izlazak GTA? Nemam pojma kako izgleda PS svet i da li će Sony izbaciti neku još jaču verziju dotad.
Ja bi cekao pred izlazak mozda se pojavi Pro verzija PS5.
Osim ako nemas spisak nekih drugih igara koje bi igrao do GTA VI.
Potaman dok Starfield ne izadje iz bete... ;)
I dok posle jedno 10 godina moderi ne dodaju stvari koje fale i ne srede onaj skrnavi UX. Da moze da se navigira kroz menija na PC kako dolikuje.

Pa dva protagonista, ne znam sta smo ocekivali drugo iz leakova smo to vec znali, naravno vise se forsira zenski, ubedjen sam da ce biti kao u V, samo ovde sa dva lika, osim ako nije frenklin treci mada sumnjam vise ce biti sporedni lik. Cekamo sledeci trejler pa onda za oba dva protagonista.

Kao da ne mogu da odlože igru ako ne stignu sve da ispeglaju. Samo jedno saopštenje na Twitteru da izbace krajem 2025. i eto nas u 2026. kako čekamo. Mogu koliko hoće da rade kada niko ne može da im konkuriše u ovom žanru.

Na tom traileru da ne pise Rockstar i GTA, da ne postoji bilo kakav label, kladim se da bi apsolutna vecina tvrdila da je u pitanju Ubisoft.
Steta sto toliki tim sa svim potrebnim resursima pravi taj casual.

Ne znam jel sam mator (realno jesam) ali mene ovaj trejler ne "radi", ma ni jedan posto ne osećam uzbuđenje i želju za igrom posle trejlera.
Trejler za GTAV je primarno bio grafički impresivan, ovaj čak ni to. Super, izgleda kao Pixar film, ali pre sam mislio da idu na hiper realistični fazon kao UE5.3 demoi i slično. Ovako stilizovano fino izgleda ali ništa spec.

Obično dobre trejlere imam želju da odgledam više puta u što boljem kvalitetu, ovo jok.

Slažem se da ako se zamisli da piše Ubisoft i tako posmatra trejler, da je utisak potpuno splasnut. Mislim da je to zato što se sećamo kakve emocije budi igranje Ubisoft igara a kakve igranje Rockstarovih. Ovde su očekivanja da malo prevaziđe RDR2 dovoljna za totalni hajp.

45 miliona ljudi je vidjelo ovaj leakovani trailer, za 8h, ovo bi morao biti neki rekord? :oops: Btw meni se dopada, vjerovatno zato što podsjeća na Vice City (čak sam mislio da će ga i nazvati Vice City 2 kad sam u toku trailera vidio da ide VICE...), to je uz GTA 3 i jedini dio koji sam "obrnuo". :)
Ne podseća na Vice City jer se ta igra odvija u možda najboljem periodu u najboljem gradu za taj period. Mnogo dobrih filmova i serija na fazon Miami 80s.
Ovo je iz ovog modernog retardiranog vremena i biće tona poštapalica na temu Florida man-a, američkih penzosa, tik tok generacije, rasnih tenzija. Vući će malo na CSI Miami ali će više biti ovaj moderni, retardirani Miami što imamo danas. Pa kome je to vrh sigurno će uživati u priči :)

Biže trap zika na svakom radiju, ko ove nove FIFE i Kolodjuti. Ipak sam ja sa 38 previše mator za ovo...

Taman htedoh da napisem da niko jos nije komentarisao vremenski period desavanja igre, jer sudeci po trejleru deluje da cemo dobiti "najaktuelniji" GTA, koji ce sigurno vise da legne mladjem narastaju - logicno jer im je to najveci deo kupaca koji ciljaju... Zato i napisah da ce mozda da podilaze sirem auditorijumu i "aktuelnim trendovima"
Nadao sam se da ce biti 2000te, ali ocigledno ce radnja biti smestena posle GTA5, sto mene licno najmanje "radi" i nadam se da ce prica moci da izvuce celu stvar.

No opet Vice City, GTA4 pa cak i SA i GTA5 su odlicno uboli celokupnu atmosferu svojih perioda, tako da im je mozda ovo poslednji "gung ho" koji ce biti vredan igranja...
Sa druge strane opet treba biti rezervisan (nista pre-order do prvih recenzija) jer su im sve "glavonje" koje su bile zaduzene za uspehe u proslim igrama otisle posle RDR2 tako i da R* nije vise ista kompanija koju smo znali...
Vrlo slicna situacija kao i sa CDPR-om posle TW3 (Naughty Dog-om, Blizzom, Bioware-om itd...)

Nema tu nekog spec trosenja energije da izrazis da te nesto "ne radi".

Mislim da su se ljudi vise popalili jer znaju da je ovo novi GTA nego sto im se zaista svidja to sto vide.
Kao sto je spomenuto iznad, da je neka druga najava u pitanju sa identicnim trejlerom, ni priblizno se ne bi zapalila masa, ali posto je GTA moramo da svi umiremo od odusevljenja.

Ne kazem da izgleda lose, daleko bilo, ali to sto sam video, nije me oborilo sa stolice. Cekam neki konkretan gameplay, pa cemo da vidimo.

^
RDR2 je kliknuo sa starijim igracima koji vise vole western zanr i sporiji gejmplej/sporiji pacing i odličnu, ozbiljniju priču
Neko od kolega rece da nisu otkljucali 60fps-a na aktuelnoj generaciji konzola (ja ga nisam palio od launcha i igranja na PS4) tako da i to dosta govori o njihovom tretmanu kupaca.
Pa i ti westerni su bili u 24 frejmova u sekundi ;)

Nema ovo veze sa CDPR, niti postojij slicnost. CDPR je sa CP 2077 odlucio napraviti nesto totalno drugacije, a to je rizik. A Rockstar radi jedno te isto.

Ne znam kakve emocije se vama bude, ali Ubisoft je nekad davno bio odlican. A Rockstar nikad nisam smatrao necim posebnim, osim po pitanju tehnicke ispoliranosti. Ali to nije cudno jer prave igre po 7-8 godina.
A sto se tice cifre od 45 miliona, to tesko da je istina. Kada vidite takve cifre; 45, 6, 9, 33, a posebno 19, to zanemarite.

Nazad
Vrh Dno